Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

ΕΚΟ Racing Dirt Games Track Day ...


Μια πρώτης τάξης ευκαιρία να προετοιμαστούν ενόψει το πρώτου αγώνα της χρονιάς θα έχουν οι αγωνιζόμενοι των EKO Racing Dirt Games αλλά και όλοι όσοι επιθυμούν να δοκιμάσουν τα οχήματα τους στην πίστα που έχει διαμορφωθεί στον Ιππόδρομο Αθηνών στο Μαρκόπουλο την Κυριακή 21/4/2019.
Οι φιλόξενες εγκαταστάσεις του Ιπποδρόμου θα ανοίξουν τις πόρτες τους στις 09:00 το πρωί της Κυριακής ώστε να υποδεχθούν αγωνιστικά αυτοκίνητα και Crosscar όλων των κατηγοριών.
Την ευθύνη της διοργάνωσης έχει η Ομοσπονδία Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Ελλάδος με την συνεργασία της ομάδας των ΕΚΟ Racing Dirt Games.
Το Track Day θα χωριστεί σε δυο σκέλη των 5 χρονομετρημένων γύρων για κάθε συμμετέχοντα, ανάμεσα στα οποία θα υπάρχει ένα διάλειμμα για επιδιόρθωση της διαδρομής. Το μέγιστο μήκος της διαδρομής με την χρήση του joker lap είναι 1100μ.
Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλα τα οχήματα που έχουν εν ισχύ Δελτίο Τεχνικής Ταυτότητας της ΟΜΑE και αγωνιζόμενοι με αγωνιστική άδεια 2019. Δίνεται επίσης η δυνατότητα συμμετοχής και με ημερήσιο αγωνιστικό δελτίο 'Τύπου Γ'. Τα μέτρα ασφαλείας των αγωνιστικών αυτοκινήτων θα είναι σύμφωνα με όσα προβλέπονται από τους αντίστοιχους τεχνικούς κανονισμούς των Ομάδων/Κατηγοριών. Όλοι οι οδηγοί, πρέπει, να φέρουν σε όλη τη διάρκεια του track day τον προβλεπόμενο εξοπλισμό ασφαλείας.
Δίνετε η δυνατότητα χρήσης κάθε οχήματος από περισσότερους από 2 οδηγούς, όπως και συμμετοχής αγωνιζόμενου σε περισσότερες από μια κατηγορίες Crosscar ή Αυτοκινήτου, με μόνη προϋπόθεση όλες οι συμμετοχές να έχουν δηλωθεί ξεχωριστά.
Θα υπάρχει χρονομέτρηση αλλά δεν θα υπάρξει κατάταξη και κατά συνέπεια ούτε και απονομή επάθλων.
Όλες οι αιτήσεις συμμετοχής θα πρέπει να υποβληθούν ηλεκτρονικά μέσω του Σ.Δ.Δ.Α της Ο.Μ.Α.Ε. (https://www.e-omae-epa.gr/default.aspx) το αργότερο έως την Πέμπτη 18/4/2018.
Το παράβολο συμμετοχής ορίζεται στα 100 Ευρώ, εκ των οποίων τα 30 Ευρώ πρέπει να πληρωθούν μέσω του Σ.Δ.Δ.Α. και τα υπόλοιπα 70 Ευρώ μέσω Τραπέζης (Τράπεζα Πειραιώς, ΙΒΑΝ: GR 57 0172 0550 0050 5505 1609 112) ή την Κυρακή στην γραμματεία του αγώνα.
Η είσοδος για τους θεατές είναι ελεύθερη!
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στο email: info@dirtgames.gr και στα τηλέφωνα 6944596655 Κωνσταντίνος Σταύρου και 6942407600 Παύλος Αθανασούλας
Ο θεσμός το 2019 τρέχει με την premium βενζίνη EKO Racing 100 και με τα φτερά του Red Bull, ενώ τον υποστηρίζει η Citroen. Χορηγός τεχνολογίας είναι η Garmin, η Racecraft είναι χορηγός εξοπλισμού, η COSMOTE TV καλύπτει το θεσμό τηλεοπτικά και το περιοδικό 4Troxoi είναι χορηγός επικοινωνίας!­­

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

13ο Ράλλυ Χανίων ...

Η ΑΛΑ Χανίων μετά από έγκριση της ΟΜΑΕ - ΕΠΑ διοργανώνει το 13ο Ράλλυ Χανίων που θα διεξαχθεί το Σάββατο 20, Super Ειδική στους Αγίους Αποστόλους, ώρα 17:00 και Κυριακή 21 Απριλίου 2024, δύο επαναλαμβανόμενες διαδρομές, η πρώτη στον Κονταρό στις Βρύσες Αποκορώνου, ώρα 10:00 και η δεύτερη στον Στύλο Μαλάξα. Οι παροχές της ΑΛΑ Χανίων προς τα πληρώματα εκτός Χανίων είναι μία διανυκτέρευση στο ξενοδοχείο Porto Kalamaki το Σάββατο 20 Απριλίου 2024. Χορηγοί του αγώνα είναι: Chania Cars & Trucks Κυριακίδης Κατασκευαστική Και συνδιοργανωτές: Περιφερειακή Ενότητα Χανίων Δήμος Χανίων Δήμος Αποκορώνου ΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΕΧΟΥΝ ΑΝΟΙΞΕΙ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΔΔΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΝ ΑΝΟΙΧΤΕΣ ΕΩΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 12 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2024 ΚΑΙ ΩΡΑ 23:59.

Στην πρίζα ...

Οι οδηγοί ηλεκτρικών αυτοκινήτων θα είναι ευκολότερο να φορτίζουν τα οχήματά τους στο σπίτι και στην εργασία τους τα επόμενα χρόνια, μετά την αναθεώρηση της οδηγίας για την ενεργειακή απόδοση των κτιρίων (EPBD) από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή. Η οδηγία στοχεύει να βάλει την Ευρώπη στο δρόμο της πλήρους απανθρακοποίησης έως το 2050. Προσδιορίστηκαν χαρακτηριστικά που πρέπει να διαθέτουν όλες οι νέες κατασκευές, αλλά και αυτές που υπόκεινται σε ανακαινίσεις. Έτσι όλα τα νέα κτίρια, καθώς και τα υπάρχοντα που υπόκεινται σε ριζική ανακαίνιση, πρέπει τώρα να εγκαταστήσουν προ-καλωδίωση για τα σημεία φόρτισης ηλεκτρικών αυτοκινήτων. Τι προβλέπει η νέα οδηγία Αυτό καλύπτει όλα τα απαραίτητα βήματα για να καταστεί δυνατή η εγκατάσταση σημείων φόρτισης. Επιπλέον, όλα τα νέα και ανακαινισμένα κτίρια με περισσότερες από πέντε θέσεις στάθμευσης αυτοκινήτων πρέπει να έχουν τουλάχιστον ένα σημείο φόρτισης για κάθε πέντε θέσεις και προκαλωδίωση για τους τουλάχιστον μισούς χώρους. Τα γραφεία που διαθέτουν

Opel Grandland SUV ...

Κομψό και δυναμικό, ευρύχωρο, ευέλικτο και αμιγώς ηλεκτρικό. Αυτό είναι το νέο Grandland, που παρουσίασε σήμερα η Opel! Στο νέο μοντέλο διακρίνουμε πολλά από τα σχεδιαστικά χαρακτηριστικά που πρωτοείδαμε στο πρωτότυπο Opel Experimental, για πρώτη φορά σε μοντέλο παραγωγής. Αυτά τα χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν το 3D Vizor με το φωτιζόμενο λογότυπο του ‘Κεραυνού’, που τοποθετείται περήφανα στο κέντρο της μάσκας, καθώς και τα μόνιμα φωτιζόμενα γράμματα "OPEL" στο πίσω μέρος. Άλλα ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά αποτελούν το σύστημα φωτισμού Intelli-Lux Pixel HD με περισσότερα από 50.000 αυτόνομα στοιχεία, η νέα πλατφόρμα STLA Medium για τα αμιγώς ηλεκτρικά οχήματα και η νέα, επίπεδη εγκατάσταση της μπαταρίας, που επιτρέπει την τοποθέτηση μιας μπαταρίας χωρητικότητας 98 kWh, η οποία χαρίζει στο Grandland Electric έως και περίπου 700 km ηλεκτρικής αυτονομίας (WLTP1). “Το λανσάρισμα του νέου Grandland αποτελεί ορόσημο για την Opel. Πλέον, κάθε μοντέλο της Opel, χωρίς εξαίρεση, είναι δι