27/11/18

EKO Racing Dirt Games: Αυλαία στα Μέγαρα ...


Μία στροφή απέμεινε για την ολοκλήρωση του EKO Racing Dirt Games για το 2018, με τους πρωταγωνιστές του θεσμού να έχουν προκαθορίσει το ραντεβού τους για την αυλαία του θεσμού στο αυτοκινητοδρόμιο Μεγάρων. Στο χώρο που πέρσι συγκεντρώθηκαν περισσότερες από 100 συμμετοχές, θα κλείσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο η δεύτερη χρονιά του EKO Racing Dirt Games.
Όπως το 2017, έτσι και φέτος, η διαδρομή που έχει σχεδιάσει η οργανωτική επιτροπή του αγώνα, θα έχει μήκος 2,1 χιλιόμετρα και θα περιλαμβάνει τμήματα ασφάλτου και χώματος, με την αναλογία να υπολογίζεται στο 70/30. Αξίζει να σημειώσουμε, ότι η σχεδίαση της διαδρομής δεν θα είναι ακριβώς ίδια με την περσινή, περιλαμβάνοντας καινούργια κομμάτια. Γεγονός που αυξάνει το βαθμό δυσκολίας για τους οδηγούς, αλλά και το ενδιαφέρον για τους φίλους των αγώνων.


Η 5η και τελευταία συνάντηση της χρονιάς, όμως, δεν αναμένεται να είναι εξαιρετική μόνο λόγω του πλούσιου θεάματος, αλλά και επειδή θα κρίνει τους νικητές των φετινών τίτλων! Τόσο στην κατηγορία των 600 κ.εκ., όσο και σε αυτή των 750 κ.εκ., όλα είναι ανοικτά για τους διεκδικητές του Κυπέλλου και του Επάθλου αντίστοιχα, με τους πρωταγωνιστές του θεσμού να λύνουν τις όποιες διαφορές τους στον... “τελικό” των Μεγάρων. Εκτός απο τα kartcross, με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένονται και οι "μάχες" σε όλες τις κατηγορίες των αγωνιστικών αυτοκινήτων που εντυπωσίασαν πέρσι με τα περάσματα τους.
Οι συμμετοχές του αγώνα, του οποίου την ευθύνη διοργάνωσης έχει η Start Line, έχουν ήδη ανοίξει, και όσοι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν μέσα από το σύστημα διαδικτυακής διαχείρισης αγώνων της ΟΜΑΕ στη διεύθυνση: https://www.e-omae-epa.gr/. Σημειώστε, ότι καταληκτική ημερομηνία είναι τη Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου.



Δεν πρέπει να ξεχνάμε πως ο θεσμός για το 2018... τρέχει με την premium βενζίνη EKO Racing 100 και με τα φτερά του Red Bull, ενώ τον υποστηρίζουν η Subaru Πλειάδες Motors και η USAG Greece. Χορηγός τεχνολογίας είναι η Garmin Greece, η Racecraft είναι χορηγός εξοπλισμού, με την COSMOTE TV και το περιοδικό 4Troxoi να έχουν αναλάβει το ρόλο των χορηγών επικοινωνίας, ενώ το συνδρομητικό κανάλι καλύπτει το θεσμό τηλεοπτικά!