7/10/18

Ο Χαντζαράς πρώτος στα Qualifications ...


Το πιο «εκρηκτικό» ξεκίνημα για μια μεγάλη μάχη στους Grand Finals των King of Europe και King of Nations Pro Series αύριο στην πίστα των Σερρών έδωσε ο Χρήστος Χαντζαράς, κερδίζοντας τα Qualifications της PRO μπροστά απο τον Yves Meyer και τον Daigo Saito!
Ο Έλληνας οδηγός, νικητής στον αντίστοιχο περσινό μεγάλο τελικό των δύο θεσμών στις Σέρρες, κέρδισε τα Qualifications συγκεντρώνοντας 91,43 βαθμούς, έναντι των 89,02 του Meyer και των 88,46 του Daigo Saito - αφήνωντας έτσι υποσχέσεις για μια συναρπαστική μάχη αύριο με τον Ιάπωνα υπεραστέρα του παγκόσμιου Drift.
Από τους πρωτοπόρους του Κing of Europe, ο  Marco Zakoruil έφτασε ως την 4η θέση, ενώ ο Rick Van Goethem έμεινε 22ος, ενώ από πλευράς ελληνισμού οι Άνδρος Αντωνίου και Σταύρος Γρύλλης κατάφεραν να μπουν στην πρώτη δεκάδα. Στην Pro2 επικεφαλής ήταν ο Pavlin Penev, ενώ πρώτοι Έλληνες ήταν οι Αντώνης Ασμανίδης και Χρήστος Σαΐτας στην 3η και 4η θέση.
Η μεγάλη στιγμή των τελικών του Ευρωπαϊκού King of Europe και παγκόσμιου King of Nations ξεκινά αύριο Κυριακή στις 14:00. Θα προηγηθούν το πρωί στις 10:00 οι δοκιμές όλων των οδηγών, στις 12:00 το Top16 της Pro2 και στις 13:30 το Top8 της Pro2. 
Θυμίζουμε ότι μπορείτε να παρακολουθήσετε διαδικτυακά τον αγώνα από τα εξής μέσα: 
LIVE Streaming: ΕΔΩ!!! (14:00)
LIVE Αποτελέσματα: ΕΔΩ!!! 
Multimedia: www.facebook.com/koedrift