29/8/18

EKO Racing Dirt Games: Επιστροφή στο μπάκετ ...


Μετά την απαραίτητη καλοκαιρινή διακοπή, που συνοδεύτηκε με ξεκούραση αλλά και προετοιμασία για τις ομάδες που συμμετέχουν στο EKO Racing Dirt Games, άνθρωποι και μηχανές ετοιμάζονται να επιστρέψουν στη δράση. Στις 15-16 Σεπτεμβρίου, οι πρωταγωνιστές του θεσμού θα δώσουν τη δεύτερη φετινή παράσταση της χρονιάς στη γνωστή πίστα του Διαδρομίου στο Σπαθοβούνι.
Η χάραξη της διαδρομής θα είναι διαφορετική σε σχέση με αυτήν που έχουν συνηθίσει οι οδηγοί, με τη σχεδίασή της να είναι παρόμοια με αυτήν που αγωνίστηκαν πέρσι στον πρώτο αγώνα της χρονιάς.
Όπως σε όλους τους αγώνες του θεσμού, από τα τέσσερα περάσματα του κάθε αγωνιζόμενου θα προσμετρούν τα τρία καλύτερα.
Τη διοργάνωση του αγώνα έχει αναλάβει η Αγωνιστική Λέσχη Αυτοκινήτου Κορίνθου, ενώ ιδιαίτερα σημαντικό για τον αριθμό των συμμετοχών, εκτός των νέων αναμενόμενων συμμετοχών με Kartcross είναι το γεγονός ότι ο αγώνας θα αποτελέσει παράλληλα τον 3ο γύρο του TRC.
Οι δηλώσεις συμμετοχής άνοιξαν στη σελίδα της ΟΜΑΕ (www.e-omae.gr), με καταληκτική ημερομηνία τη 10η Σεπτεμβρίου.
Τέλος, δεν πρέπει να ξεχνάμε πως ο θεσμός για το 2018 θα... τρέχει με την premium βενζίνη EKO Racing 100 και με τα φτερά του Red Bull, ενώ τον υποστηρίζουν η Subaru Πλειάδες Motors και η USAG Greece. Χορηγός τεχνολογίας είναι η Garmin Greece, η Racecraft είναι χορηγός εξοπλισμού, με την COSMOTE TV και το περιοδικό 4TΡΟΧΟΙ να έχουν αναλάβει το ρόλο των χορηγών επικοινωνίας, ενώ το συνδρομητικό κανάλι καλύπτει το θεσμό τηλεοπτικά!