31/1/18

Πίτα Σ.Ο.Α.Α. ...


Μια όμορφη βραδιά απόλαυσαν οι Έλληνες οδηγοί στην εκδήλωση για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Σ.Ο.Α.Α. για το 2018. Το Δ.Σ. του Συνδέσμου φιλοξένησε πάνω από 100 προσκεκλημένους, οδηγούς, συνοδηγούς, μηχανικούς αλλά και φίλους των αγώνων, καθώς επίσης και βετεράνους οδηγούς. Ξεχωριστή ήταν η παρουσία του Ολυμπιονίκη άρσης βαρών, κ. Νίκου Ηλιάδη. Οι παρευρισκόμενοι ευχήθηκαν με την παρουσία τους για ένα ευτυχισμένο 2018 σε αγωνιστικό επίπεδο και όχι μόνο και τίμησαν μεταξύ άλλων τους πρωταγωνιστές του φετινού SEAJETS ΣΟΑΑ Ενιαίου Skoda, στους οποίους απονεμήθηκαν τα κύπελλα της πρώτης χρονιάς του Ενιαίου καθώς και αναμνηστικές πλακέτες για τη συμμετοχή και τη συμβολή όλων στην επιτυχία του πρωταθλήματος. 
Παράλληλα απονεμήθηκαν και τα χρηματικά έπαθλα συνολικής αξίας 15.000€, ενώ ο Πρόεδρος του ΣΟΑΑ, Μάριος Ηλιόπουλος, επεσήμανε πως όσα χρήματα δεν πήγαν σε αγωνιζόμενους λόγω αποκλεισμού από την Αρχή του Σπορ, θα γίνουν δωρεά από την SEAJETS σε φορέα που θα ανακοινωθεί. Θριαμβευτές του 2017 για το Ενιαίο, οι Νίκος Ζάχος και Στράτος Κυρλαγκίτσης, οι οποίοι παρέλαβαν τα κύπελλα των πρώτων στις δύο κατηγορίες του πρωταθλήματος. 
Το ραντεβού όλων ανανεώθηκε πλέον για τις πίστες και τις ειδικές διαδρομές για ένα χαρούμενο, ασφαλές και επιτυχημένο αγωνιστικά 2018.