Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Dirt Games Challenge - Αντίστροφη μέτρηση ...


Έχουμε μπει πλέον στην τελική ευθεία για την τέλεση του τελευταίου γύρου του Dirt Games Challenge για το 2017. Η αυλαία του νεοσύστατου θεσμού, που κατάφερε να συγκεντρώσει μεγάλο ενδιαφέρον και αντίστοιχα εγκωμιαστικά σχόλια, θα πέσει στο Αυτοκινητοδρόμιο Μεγάρων στις 10 Δεκεμβρίου. Ο αγώνας θα έχει περισσότερο τη μορφή γιορτής, αφού ουσιαστικά θα αποτελέσει και την τελευταία συνάντηση του μηχανοκίνητου αθλητισμού στη χώρα μας για το 2017. Όπως σε κάθε γύρο του θεσμού, εκτός από τις χωμάτινες φόρμουλες, που πρωταγωνιστούν στο Dirt Games Challenge, οι φίλοι των αγώνων θα παρακολουθήσουν τις προσπάθειες οδηγών με αγωνιστικά αυτοκίνητα όλων των κατηγοριών. 
Μεγάλο ενδιαφέρον, όμως, θα έχει και η διαδρομή του αγώνα, αφού θα είναι τελείως διαφορετική σε σχέση με αυτήν που γνωρίζουμε. Θα έχει μικτό χαρακτήρα, καλύπτοντας σε ποσοστό 70/30 άσφαλτο/χώμα, ενώ είναι σχεδιασμένη με τέτοιο τρόπο, ώστε να έχει οδηγικό ενδιαφέρον, αλλά και να είναι θεαματική για όσους βρεθούν και παρακολουθήσουν τις προσπάθειες των οδηγών από κοντά. 


Την ευθύνη οργάνωσης του αγώνα θα έχουν το σωματείο ΑΣΜΑ (Αγωνιστικό Σωματείο Μηχανοκίνητου Αθλητισμού) και η ομάδα των Dirt Games, ενώ οι συμμετοχές θα ανοίξουν στις 20 Νοεμβρίου. 
Χορηγός του αγώνα είναι η ENEOS, με την Subaru Πλειάδες Motors να στηρίζει για άλλη μια φορά τον θεσμό. Στον αγώνα των Μεγάρων οι νικητές των κατηγοριών Kartcross θα πάρουν δώρα και δωροεπιταγές από τους χορηγούς των Dirt Games, την Εneos, τη Racecraft και την Pavlos Pettas Επισκευές Ζαντών  ενώ οι νικητές αυτοκινήτων θα πάρουν δώρα και δωροεπιταγές από την USAG και την Pavlos Pettas Επισκευές Ζαντών. Σημαντική είναι και η συβολή της Ολυμπίας Οδού, η οποία παρέχει το υλικό σήμανσης της διαδρομής.
Χορηγοί επικοινωνίας του θεσμού είναι οι 4TΡΟΧΟΙ και η COSMOTE TV.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

13ο Ράλλυ Χανίων ...

Η ΑΛΑ Χανίων μετά από έγκριση της ΟΜΑΕ - ΕΠΑ διοργανώνει το 13ο Ράλλυ Χανίων που θα διεξαχθεί το Σάββατο 20, Super Ειδική στους Αγίους Αποστόλους, ώρα 17:00 και Κυριακή 21 Απριλίου 2024, δύο επαναλαμβανόμενες διαδρομές, η πρώτη στον Κονταρό στις Βρύσες Αποκορώνου, ώρα 10:00 και η δεύτερη στον Στύλο Μαλάξα. Οι παροχές της ΑΛΑ Χανίων προς τα πληρώματα εκτός Χανίων είναι μία διανυκτέρευση στο ξενοδοχείο Porto Kalamaki το Σάββατο 20 Απριλίου 2024. Χορηγοί του αγώνα είναι: Chania Cars & Trucks Κυριακίδης Κατασκευαστική Και συνδιοργανωτές: Περιφερειακή Ενότητα Χανίων Δήμος Χανίων Δήμος Αποκορώνου ΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΕΧΟΥΝ ΑΝΟΙΞΕΙ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΔΔΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΝ ΑΝΟΙΧΤΕΣ ΕΩΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 12 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2024 ΚΑΙ ΩΡΑ 23:59.

Σ.Ο.Α.Α. 2024 ...

 

3η Ανάβαση Ψάθας ...

Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Αναβάσεων συνεχίζεται το διήμερο 27 και 28 Απριλίου με την 3η Ανάβαση Ψάθας η οποία συγκέντρωσε 54 συμμετοχές σε όλες τις κατηγορίες. Διοργανωτής του αγώνα είναι το Σωματείο “Ελληνική Λέσχη Αυτοκινήτου Δυτικής Αττικής” (ΕΛ.Λ.Α.Δ.Α.), με την αμέριστη συμπαράσταση του Δήμου Μάνδρας-Ειδυλλίας. Χορηγός του αγώνα είναι η Seajets. Ωραίες μονομαχίες και πλούσιο θέαμα αναμένεται να προσφέρουν οι οδηγοί που θα λάβουν μέρος στον αγώνα, καθώς όλοι θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό, θέλοντας να καρπωθούν πολύτιμους βαθμούς στη μάχη του πρωταθλήματος. Στην κατηγορία Formula Saloon , ο Μάριος Ηλιόπουλος θα οδηγήσει το γνωστό Ford Fiesta με στόχο κυρίως να ξεσηκώσει τα πλήθη που θα βρεθούν στη διαδρομή του αγώνα. Ο Νίκος Παπαδόπουλος θα προσπαθήσει να «κυνηγήσει» τον περσινό πρωταθλητή της κατηγορίας με το θηριώδες Ford Escort MKII. Το παρών με στόχο ένα καλό πλασάρισμα στην κατηγορία θα δώσει στην Ψάθα ο «Κανέλλος», οδηγώντας ένα Peugeot 106, ενώ ένα Skoda Fabia θα έχει στα