21/10/17

Τα νέα του ΟΜΑΘ ...


Ανάμεικτα συναισθήματα άφησε το Ιστορικό rally Λάρισας για τον Ο.Μ.Α.Θ. αφού τα τρία πληρώματα του αγώνα στα οποία συμμετείχαν οι αθλητές  του έκαναν διαφορετικό αγώνα το καθένα για τους δικούς τους λόγους.


Ξεκινώντας από τους Γιάννη Πλάγο-Άλκη Ρέντη με Honda Civic Type-R μπορεί στην πρώτη ειδική να έδειξαν τα δόντια τους σημειώνοντας τον τρίτο χρόνο γενικής αλλά στην δεύτερη μια άτυχη στιγμή αφαίρεσε από το πλήρωμα την δυνατότητα να τερματίσουν.


Οι Γιάννης-Πάλμος- Γιάννης Μόσχος με Renault 8 Gordini μπορεί να μην ήταν ανταγωνιστικοί λόγω κυρίως του άπειρου συνοδηγού αλλά έδειξαν ειδική με την ειδική να βελτιώνονται καταφέρνοντας τελικά να περάσουν την ράμπα του τερματισμού.


Τέλος οι Θανάσης Τσιτσιγιάννης- Γρηγόρης Κορίνθιος με Citroen Saxo μπόρεσαν γρήγορα να βρουν την χημεία μεταξύ τους γεγονός που οδήγησε στην τέταρτη θέση την πρώτη ημέρα του αγώνα,ενώ την δεύτερη παρά τα όποια προβλήματα αντιμετώπισαν κατάφεραν να τερματίσουν τρίτοι έχοντας βάσιμες ελπίδες για το κύπελλο.


Πλέον το ενδιαφέρον επικεντρώνεται στην Ανάβαση Καστανιάς όπου ο πρωτοπόρος του κυπέλλου Βορείου Ελλάδας Μιχάλης Παρασκευάς με Suzuki Swift θα κυνηγήσει να αυξήσει την διαφορά του από τους οδηγούς που ακολουθούν στην βαθμολογία στοχεύοντας σε μία ακόμα εντυπωσιακή εμφάνιση.

Ο Όμιλος Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Θεσσαλίας​ συγχαίρει τους αθλητές του και εύχεται στον Μιχάλη Παρασκευά καλή επιτυχία και καλή διασκέδαση.