1/6/17

Στο Service Park ο Υπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης, Δημήτρης Παπαδημητρίου


Στο πλαίσιο επίσημης επίσκεψής του στο νομό Φθιώτιδας, ο Υπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης, Δημήτρης Παπαδημητρίου επισκέφθηκε πριν από λίγη ώρα την Πανελλήνια Έκθεση Λαμίας, όπου φιλοξενείται το Service Park και το Αρχηγείο του SEAJETS Ράλλυ Ακρόπολις 2017.
Εντυπωσιασμένος από τον τρόπο με τον οποίο έχει διαμορφωθεί ο χώρος ώστε να εξυπηρετήσει τις ανάγκες μιας τόσο μεγάλης διεθνούς διοργάνωσης, ο υπουργός συζήτησε με στελέχη του Αγώνα εξέφρασε την εμπιστοσύνη του στη διοργάνωση, αλλά και συζήτησε τις προοπτικές διατήρησής του στα διεθνή αγωνιστικά ημερολόγια.
Αργότερα μέσα στην ημέρα ο κ. Παπαδημητρίου θα συναντηθεί με τον Αντιπεριφερειάρχη Φθιώτιδας, Θύμιο Καραΐσκο, ενώ το μεσημέρι θα δει τον Δήμαρχο Λαμίας, Νίκο Σταυρογιάννη, θα επισκεφθεί το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Φθιώτιδας, θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου στα τοπικά μέσα και στις 19.00 θα είναι ο κεντρικός ομιλητής ημερίδας που διοργανώνει η Νομαρχιακή Επιτροπή Φθιώτιδας του ΣΥΡΙΖΑ, με τη συμμετοχή των εκπροσώπων της τοπικής αυτοδιοίκησης και των παραγωγικών και κοινωνικών φορέων της περιοχής.