8/6/17

7ο Patras Motor Show (P.M.S) ...


Η ΦΙΛ.Μ.Π.Α (Φίλοι Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Πάτρας) διοργανώνει στις 16 -17 & 18 Ιουνίου 2017, για 7η συνεχή χρονιά, το Patras Motor Show (P.M.S), στον Μόλο της Αγ. Νικολάου, με Συνδιοργανωτή την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος Περιφερειακή Ενότητα Αχαΐας , η Εκδήλωση έχει την υποστήριξη του Δήμου Πατρών, του Ο.Λ.ΠΑΤΡΩΝ ΑΕ και του ΛΙΜΕΝΑΡΧΕΙΟΥ ΠΑΤΡΩΝ.
Το PMS και φέτος θα προβάλει κάθε μορφής Μηχανοκίνητο Όχημα με ιδιαίτερη έμφαση στα Οργανωμένα CLUBS Αυτοκινήτων και Μοτοσυκλετών, τα Αγωνιστικά αυτοκίνητα, τις Αντίκες, τις Φόρμουλες, τις Ιδιοκατασκευές, τα Ιστορικά οχήματα, εκθέματα Αντιπροσωπειών αλλά και λοιπές Επιχειρήσεις. 
Φυσικά, περιλαμβάνονται events και διαγωνισμοί για 38 κατηγορίες, επιδείξεις νέων μοντέλων Αυτοκινήτων και Μοτοσυκλετών από Αντιπροσωπείες, συναυλίες, αλλά και ο καθιερωμένος πλέον διαγωνισμός γνώσεων με την Ονομασία "QUESTIONS & MOTORS". 
Και φέτος θα διεξαχθεί το DB Contest by 7o PMS όπου αυτοκίνητα θα αναμετρηθούν για το πιο δυνατό αλλά και ποιοτικό ηχοσύστημα. 

Χορηγοί Εκδήλωσης : FORD-VOLVO-SUZUKI Λαζανάς, Café Molos, E-PUMPS, ALFA HELLAS SECURITY, KATSIKIS DANCE

Χορηγοί επικοινωνίας : 
TV: SUPERB 
ΡΑΔΙΟ: ΣΚΑΪ 89,4 , ΜΕΛΩΔΙΑ 100.4 FM,  ΠΑΛΜΟΣ 103,7 FM,  
SPORT 24 104.1 FM
Περιοδικά: 4 ΤΡΟΧΟΙ, POWER Magazine, TRIP
Εφημερίδες : ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ , MATCH AXAIAS 
Iστότοποι: AUTOMOTOPATRAS.GR, PATRASEVENTS.GR, SKAIPATRAS.GR,  PELOP.GR

Χαρακτηριστικά αναφέρεται πως στο P.M.S  2016 συμμετείχαν 300 εκθέματα και επισκέφτηκαν την εκδήλωση πάνω από 40.000 άτομα, το 2ημερο.
Η  ΦΙΛΜΠΑ με αναρτήσεις στο site www.automotopatras.gr/pms αλλά και στην σελίδα Patras Motor Show στο Facebook, κάνει γνωστές τις λεπτομέρειες της εκδήλωσης μέσω Δελτίων Τύπου και Πληροφοριών.
Για περισσότερες πληροφορίες  και Δηλώσεις Συμμετοχής επικοινωνήστε στο 6906611682 ή στο markoskapetanakis@hotmail.com
Η Οργανωτική Επιτροπή ενημερώνει τους υποψήφιους Εκθέτες – Συμμετέχοντες ότι θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας.