8/6/17

4ο γύρος Πρωταθλήματος Drift ...


Το πρόγραμμα των ελληνικών αγώνων Drift θα συνεχιστεί την Κυριακή 11 Ιουνίου στο Νέο Ρύσιο Θεσσαλονίκης, με τη συμμετοχή 23 οδηγών.
Ο αγώνας του Σαββατοκύριακου θα διοργανωθεί από το Αθλητικό Σωματείο Πίστας Νέου Ρυσίου (ΑΣ.Π.Ι.Σ.) στην πίστα "Drive Park" και το ενδιαφέρον είναι πολύ μεγάλο, αφού προσμετρά σε 3 διαφορετικούς θεσμούς. Πιο συγκεκριμένα, αποτελεί τον 4ο γύρο του κορυφαίου θεσμού DRIFT που είναι το Πρωτάθλημα, ενώ παράλληλα αποτελεί τον 3ο αγώνα για το Κύπελλο Street Legal, καθώς και για το Έπαθλο Drift Βορείου Ελλάδος.
Οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα για προπόνηση το Σάββατο 10 Ιουνίου, ενώ ο αγώνας θα διεξαχθεί την Κυριακή 11 Ιουνίου. Η ημέρα θα ξεκινήσει με τον Τεχνικό και Διοικητικό Έλεγχο, ενώ μετά την Ενημέρωση Αγωνιζόμενων θα ξεκινήσει η διαδικασία Ελεύθερων Περασμάτων, στις 10:30. Τα Μονά Βαθμολογημένα θα ξεκινήσουν στις 12:30, ενώ η δράση θα κορυφωθεί το απόγευμα, με τα Διπλά Περάσματα που θα διεξαχθούν στις 17:00 και θα κρίνουν τον νικητή του αγώνα. Ο επίλογος θα γραφτεί στις 20:30, με τις Απονομές Επάθλων στους νικητές.
Όσον αφορά στις συμμετοχές, στην κατηγορία Pro θα λάβουν μέρος 9 οδηγοί, με τους πρωταγωνιστές του θεσμού να είναι παρόντες και να αναμένεται να προσφέρουν όμορφο θέαμα στους θεατές. Η Street Legal θα διεξαχθεί με τη συμμετοχή 14 ακόμη οδηγών, οι οποίοι θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό.
Τα πάντα είναι έτοιμα για τον αγώνα Drift του διημέρου στο Νέο Ρύσιο και είναι σίγουρο ότι όσοι επιλέξουν ως προορισμό την πίστα καρτ "Drive Park" θα αποζημιωθούν από το θέαμα και τις μεγάλες μάχες για τη νίκη στις κατηγορίες Pro και Street Legal.

ΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΕΔΩ!