7/6/17

3ος γύρος του Επάθλου TRC ...


Ο 3ος γύρος του Επάθλου TRC θα διεξαχθεί από την ΛΕΣΧΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΣΠΑΡΤΗΣ στη περιοχή των Καρυών στις 2 ΙΟΥΛΙΟΥ 2017.
Ο ΔΗΜΟΣ ΣΠΑΡΤΗΣ , ο ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ , το Τοπικό Συμβούλιο των Καρυών , αλλά και οι Αθλητικοί και Πολιτιστικοί  σύλλογοι , είναι αρωγοί στη δημιουργία της διαδρομής και την διεξαγωγή του αγώνα.
Ο νεοσύστατος θεσμός θα γίνει σε μια έκταση 400 στρεμμάτων και έχει διαμορφωθεί μια διαδρομή μήκους 2 χιλιομέτρων , έχοντας όλων ο μορφών στροφές , με γνώμονα την ασφάλεια  αγωνιζομένων και  θεατών αλλά και το ελάχιστο κόστος από πλευράς φθορών των οχημάτων.
Όλη η διαδρομή είναι επίπεδη , με άριστο οδόστρωμα και ο θεατής βλέπει συνεχώς το αυτοκίνητο.
Ο αγώνας θα διεξαχθεί σε δυο σκέλη και το κάθε σκέλος έχει μήκος 3,75 χλμ.
Η εκκίνηση των αυτοκινήτων με τον τερματισμό είναι σε διαφορετικά σημεία και μάλιστα η εκκίνηση εντελώς εκτός διαδρομής και έτσι δίνεται η δυνατότητα όταν το Νο 1 είναι στη μέση της διαδρομής να ξεκινά το Νο2 και με τον τερματισμό του Νο 1 να παίρνει εκκίνηση το Νο 3 με συνεχή ροή των συμμετοχών.
Στον αγώνα μετρά ο χρόνος και των τεσσάρων περασμάτων .
Σε περίπτωση εγκατάλειψης στο 1ο σκέλος ο αγωνιζόμενος έχει την δυνατότητα συμμετοχής στο 2ο χωρίς όμως χρόνο κατάταξης.
Λόγω του ότι ο χώρος έχει παραχωρηθεί μόνο για τον αγώνα , απαγορεύονται οι δομικές με αγωνιστικό αυτοκίνητο , αλλά μόνο με ΙΧ ακολουθώντας το γενικό κανονισμό ράλι.

Μείνετε συντονισμένοι …