26/6/17

23ο Ηπειρωτικό Ράλλυ "Autotest" ...


Το Κύπελλο Ασφάλτινων Ράλλυ Βορείου Ελλάδος συνεχίζεται στις 8-9 Ιουλίου, με τον αγώνα που θα διεξαχθεί στην Ήπειρο.
Το 23ο Ηπειρωτικό Ράλλυ "Autotest", ένας από τους κλασικούς ελληνικούς αγώνες ράλλυ, αποτελεί τον 3ο γύρο του Κυπέλλου Ασφάλτινων Ράλλυ Βορείου Ελλάδος και διοργανώνεται από το Αθλητικό Σωματείο "ΕΛ.ΕΤ.Α".
Στο αγωνιστικό κομμάτι δεν υπάρχουν αλλαγές σε σύγκριση με το 2016, καθώς οι συμμετέχοντες θα προσπαθήσουν για το καλύτερο σε δύο Ειδικές Διαδρομές, τη Δωδώνη μήκους 11,88 χιλιομέτρων και τα Μάρμαρα μήκους 6,55 χιλιομέτρων, οι οποίες θα διεξαχθούν από 3 φορές. Το επίκεντρο του αγώνα θα βρίσκεται ξανά στο Πανηπειρωτικό Στάδιο, όπου θα βρίσκεται το Service Park, σε έναν χώρο που παραχωρείται από τη διοίκηση του Π.Ε.Α.Κ. Ιωαννίνων. Η γιορτινή ατμόσφαιρα θα επικρατεί στα Ιωάννινα από το Σάββατο 8 Ιουλίου, καθώς στις 21:00 θα διεξαχθεί η Πανηγυρική Εκκίνηση στην Κεντρική Πλατεία Ιωαννίνων, όπου θα φιλοξενηθεί και ο τερματισμός το μεσημέρι της Κυριακής 9 Ιουλίου, αφού θα έχουν προηγηθεί νωρίτερα οι 6 Ειδικές Διαδρομές με τα 55,29 αγωνιστικά χιλιόμετρα του αγώνα. Το 23ο Ηπειρωτικό Ράλλυ "Autotest" τελείται για ακόμη μια χρονιά χάρη στην αμέριστη συμπαράσταση της Περιφέρειας Ιωαννίνων, των Δήμων Ιωαννιτών και Δωδώνης, των Πνευματικών Κέντρων Ιωαννίνων και Δωδώνης καθώς επίσης και του Π.Ε.Α.Κ. Ιωαννίνων.
Στην προσπάθεια αναβίωσης ενός τόσο σημαντικού αθλητικού γεγονότος για την περιοχή, το Σωματείο που διοργανώνει τον αγώνα έχει προβεί σε μια σειρά από παροχές, όπως συμβαίνει κάθε χρόνο, προκειμένου να προσελκύσει τους συμμετέχοντες ώστε να βρεθούν στα φιλόξενα Ιωάννινα.

Οι παροχές προς τους αγωνιζόμενους είναι οι παρακάτω:
1. Παράβολο συμμετοχής στον αγώνα 250€ ανεξαρτήτως κυβισμού του αυτοκινήτου, ενώ για τα τοπικά πληρώματα με αθλητές της ΕΛΕΤΑ το παράβολο είναι 140€
2. Δωρεάν διανυκτέρευση των πληρωμάτων, εκτός Ιωαννίνων, σε δίκλινο δωμάτιο του ξενοδοχείου 5* Epirus Palace
3. Δωρεάν μεταφορά του αγωνιστικού τους αυτοκινήτου από Αθήνα ή Θεσσαλονίκη (κατόπιν συνεννοήσεως), σημειωτέων ότι το 50% της δαπάνης αυτής καλύπτεται από την ΟΜΑΕ
4. Για τις ομάδες των αγωνιζομένων η ΕΛΕΤΑ έχει εξασφαλίσει τιμή 65€/δίκλινο με πρωινό για την διαμονή τους κατά τη διάρκεια του αγώνα στο ίδιο ξενοδοχείο.
5. Και όπως κάθε χρονιά η ΕΛΕΤΑ, θα βραβεύσει με κύπελλα τα τρία πρώτα πληρώματα κάθε κατηγορίας , ανεξάρτητα από το αν συμπληρώθηκε η κατηγορία.

Η περίοδος δηλώσεων συμμετοχής έχει ξεκινήσει και λήγει το βράδυ της Παρασκευής 30 Ιουνίου στις 22:00.