18/5/17

Ράλλυ Σπριντ Κεράσια: Συμμετοχές ...


Με τη συμμετοχή 19 πληρωμάτων θα συνεχιστεί στις 20-21 Μαΐου το Κύπελλο Ασφάλτινων Ράλλυ Κρήτης. 
Το Ράλλυ Σπριντ Κεράσια αποτελεί τον 2ο γύρο του Περιφερειακού Κυπέλλου Ασφάλτινων Ράλλυ Κρήτης και διοργανώνεται από τον Αθλητικό Όμιλο Κρήτης (Α.Ο.Κ.). Τα 18 πληρώματα θα αγωνιστούν 3 φορές στη διαδρομή "Κεράσια" μήκους 9,6 χιλιομέτρων, ενώ η Εκκίνηση του αγώνα θα δοθεί δίπλα στο γήπεδο του Βενεράτου, ενώ ο Τερματισμός θα διεξαχθεί λίγο πριν το χωριό Πρινιάς. Η Γραμματεία του αγώνα και το Service Park θα φιλοξενούνται την ημέρα του αγώνα, στον εξωτερικό χώρο του οινοποιείου της ΕΑΣΗ, που βρίσκεται μετά τον οικισμό Αυγενική.  Σημειώνεται, πως η Ειδική Διαδρομή διασχίζει δύο οικισμούς, τα Κεράσια και τους Άνω Ασίτες, γεγονός που δεν είναι συνηθισμένο στη χώρα μας και δείχνει σαφώς την αύξηση της αναγνωρισιμότητας του μηχανοκίνητου αθλητισμού. 
Το πρόγραμμα του Σαββάτου 20 Μαΐου θα διεξαχθεί ο Διοικητικός και Τεχνικός Έλεγχος (15:00-18:00) στις εγκαταστάσεις της "Strigos Φανοποιεία Αυτοκινήτων" , στις Μαλάδες Ηρακλείου, ενώ το πρώτο πέρασμα από την Ειδική Διαδρομή θα ξεκινήσει στις 11:18. Το δεύτερο πέρασμα έχει προγραμματιστεί να ξεκινήσει στις 12:51, ενώ το καταληκτικό σκέλος θα ξεκινήσει στις 14:24, προτού το πρώτο αυτοκίνητο τερματίσει στις 14:49 στο Οινοποιείο του ΕΑΣΗ, όπου θα πραγματοποιηθεί και η Απονομή Επάθλων. 
Αναφορικά με τις συμμετοχές, οι Κατηγορίες C2 και C3 διαθέτουν από 2 και 3 αυτοκίνητα αυτοκίνητα, ενώ πιο πολυπληθής Κατηγορία είναι η C5 που συγκέντρωσε 8 συμμετοχές. Η Κατηγορία C4 εφοδιάζει τον αγώνα με 3 συμμετοχές, ενώ στο πλαίσιο της C6 θα λάβουν μέρος 3 πληρώματα.
Το Ράλλυ Σπριντ Κεράσια αποτελεί μια πολύ ενδιαφέρουσα αγωνιστική πρόταση για το διήμερο 20-21 Μαΐου στην Κρήτη, καθώς συνδυάζει το θέαμα ενός αγώνα ράλλυ με την εκδρομή σε μια όμορφη περιοχή.

ΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΕΔΩ!