13/5/17

Σεμινάριο Κριτών στη Λαμία (13-14 Μαΐου 2017) ...


Η Ομοσπονδία Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Ελλάδος (Ο.Μ.Α.Ε.) και η Επιτροπή Αγώνων (ΕΠ.Α.) διοργανώνουν κατά τη διάρκεια του 2017, εκπαιδευτικά σεμινάρια για υποψήφιους Δόκιμους Κριτές ανά την Ελλάδα, με στόχο την ενδυνάμωση, ανανέωση και επιμόρφωση του στελεχιακού δυναμικού του Ελληνικού Μηχανοκίνητου Αθλητισμού.
Η Λαμία αποτελεί μία από τις 3 πόλεις που θα φιλοξενήσουν διήμερο σεμινάριο κριτών μέσα στη χρονιά. Σε αυτό το πλαίσιο, η Αγωνιστική Λέσχη Αυτοκινήτου Λαμίας (Α.Λ.Α.Λ.) ανακοινώνει τη διοργάνωση του εκπαιδευτικού σεμιναρίου που της ανατέθηκε, κατά τη διάρκεια του διημέρου 13-14 Μαΐου 2017, με σκοπό να καλυφθούν οι ανάγκες των στελεχών ή υποψηφίων που προέρχονται από τη Βορειοδυτική Ελλάδα και τη Δυτική Μακεδονία.  
Το εν λόγω σεμινάριο θα διεξαχθεί στο Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου Λαμιέων, που βρίσκεται στο Κάστρο Λαμίας και θα έχει διήμερη διάρκεια, με την πρώτη ημέρα (Σάββατο 13 Μαΐου) να αφορά στην θεωρητική εκπαίδευση και τις γραπτές εξετάσεις, ενώ η δεύτερη ημέρα (Κυριακή 14 Μαΐου) θα περιλαμβάνει πρακτικές εξετάσεις στον εξωτερικό χώρο της Πανελλήνιας Έκθεσης Λαμίας (Π.Ε.Λ.), μετά από τις οποίες οι υποψήφιοι θα έχουν τη δυνατότητα να παραλάβουν τα πτυχία τους. 
Τα συγκεκριμένα σεμινάρια έχουν ιδιαίτερη σημασία, καθώς συμβάλλουν στην περαιτέρω κατάρτιση και επιμόρφωση των υφιστάμενων κριτών, καθώς και στην εκπαίδευση νέων σε έναν μείζονα τομέα του Μηχανοκίνητου Αθλητισμού, όπως η ασφάλεια. Σημειώνεται, πως το σεμινάριο θα παρακολουθήσουν 100 νέα στελέχη από διαφορετικές περιοχές της Ελλάδας.