27/4/17

2ος Αγώνας του Rotax Max Challenge ...


Με θετικές εντυπώσεις ολοκληρώθηκε για ακόμα μία φορά ο δεύτερος γύρος του φετινού Rotax Max Challenge, δείχνοντας μια εξαιρετική εικόνα οδηγών και όλων όσων παρευρέθησαν στην πίστα καρτ Μεγάρων την Κυριακή 23 Απριλίου.
Στην κατηγορία των μικρών οδηγών δεν έλειψε το θέαμα με τον Γιάννη Ντάφο από την Chatzis Racing Team, στην τρίτη θέση του βάθρου, τον Γιώργο Καλιφατίδη, από την ομάδα Ray Motorsport στην δεύτερη θέση και τον Ανδρέα Σπανό, από την Praga Zahos Karting να κατακτά την πρώτη θέση στο βάθρο της απονομής.


Στην κατηγορία Junior Max, μετά την καρό σημαία να σηματοδοτεί την λήξη του αγώνα, ο Χρήστος Ντέκας από την Dekas Racing Team, κατέκτησε την 3η θέση, ο Θάνος Ξηνταβελόνης, από την Zorri Motorsport την 2η θέση και ο Διονύσης Λιβέρης, από την Ray Motorsport, ανέβηκε στην 1η θέση του βάθρου.
Στην κατηγορία Senior Max, μετά από έναν θεαματικό αγώνα, το κύπελλο της τρίτης θέσης ανήκει στον Μανώλη Σκεπετζάκη, από την Chatzis Racing Team, της δεύτερης θέσης, στον Νίκο Ιωάννου από την Kartworks Team και της πρώτης θέσης, στον Χρήστο Σαγανά, από την ομάδα Zorri Motorsport Team.
Στην Senior Max Masters, με τους οδηγούς άνω των 32 ετών, την 3η θέση κατέκτησε ο Θανάσης Καραχάλιος, την 2η θέση ο Παναγιώτης Παρασκευόπουλος, από την Saganas Team και την 1η θέση του βάθρου ο Νίκος Ιωάννου, από την Kartworks Team, καθως και στην Senior Vip Max, το κύπελλο έλαβε ο Παναγιώτης Παρασκευόπουλος, από την Saganas Team.


Στην κατηγορία DD2 Max με τον μεγαλύτερο αριθμό των 18 συμμετοχών και τους καλύτερους οδηγούς στην Ελλαδα, την τρίτη θέση του βάθρου μετά τη λήξη του Αγώνα, κέρδισε επάξια ο Θανάσης Χατζόγλου, από την Chatzis Racing Team, τη δεύτερη θέση ο Χρήστος Οικονόμου, από την Speed Force και την πρώτη θέση ο Φίλιππος Καλέσης, από την PRT Motorsport.
Στην DD2 Max Masters, που συμμετέχουν οδηγοί άνω των 32 ετών, το κύπελλο της τρίτης θέσης έλαβε ο Σταύρος Κοντός, από την Athens Kart Shop, της δεύτερης θέσης ο Θοδωρής Εδιπίδης, από την GSR Team και της πρώτης θέσης ο Δημήτρης Ζερβός, από την Kartworks Team, καθώς και το κύπελλο της DD2 Vip Max το κύπελλο έλαβε ο Παναγιώτης Ασημάκης,από την CRG Hellas.
Ευχαριστούμε θερμά όλους όσους συμμετείχαν, βοήθησαν και στήριξαν για ακόμα μία φορά τον θεσμό του Rotax Max Challenge και συντέλεσαν στην ομαλή και επιτυχή διεξαγωγή του, καθώς και ολους τους συμμετέχοντες από Κρήτη, Βόλο, Τρίπολη, που παρά την μεγάλη χιλιομετρική απόσταση, μας τίμησαν για ακόμα μία φορά με την παρουσία τους.
Τέλος, να ευχαριστήσουμε τον Θανάση Καραχάλιο που έλαβε μέρος στον 2ο Αγώνα του Rotax Max Challenge καθώς και τον Παναγιώτη Παρασκευόπουλο, που μας τίμησε στον 1ο αλλά και 2ο Αγώνα, τους δύο εξαίρετους οδηγούς που κοσμούν το θεσμό του Rotax με τη συμμετοχή τους σε αυτόν παρά τη δυσκολία κινήσεων, που απ ότι φαίνεται είναι μηδαμινής σημασίας μπροστά στο πάθος που έχουν για το καρτ. Λαμβάνουν επάξια τον σεβασμό και τον θαυμασμό όλων μας, δίνοντας την κινητήριο δύναμη για την συμμετοχή τους και στήριξη τους στους επερχόμενους Αγώνες του Rotax.
Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για τον 3ο αγώνα Rotax Max Challenge, που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 9 Ιουλίου 2017.

Be there...