10/2/17

Σ.Ο.Α.Α. Ενιαίο Skoda 2017 ...


Σε κλίμα συνεργασίας διεξήχθη η συνάντηση του Διοικητικού Συμβουλίου του Συνδέσμου Οδηγών Αγώνων Αυτοκινήτου με τους οδηγούς που εξέφρασαν τις προηγούμενες ημέρες, το ενδιαφέρον τους για το Σ.Ο.Α.Α. Ενιαίο Skoda 2017. Ο Σύνδεσμος πέτυχε να ακουστούν όλες οι απόψεις, παρόντων των ανθρώπων που σχεδιάζουν τη φετινή χρονιά να επενδύσουν αγωνιστικά και οικονομικά στο ΣΟΑΑ Ενιαίο Skoda 2017. Προκειμένου να υπάρχει ανοιχτή, διαλογική και δημοκρατική συζήτηση το Δ.Σ του Σ.Ο.Α.Α άκουσε και γνώμες/απορίες αγωνιζομένων που δεν έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον συμμετοχής στο φετινό Ενιαίο.
Εκφράστηκαν απορίες για θέματα τεχνικής φύσεως αλλά και οργανωτικά, τα οποία χάρη στο πολιτισμένο κλίμα όλων όσοι έδωσαν το «παρών» και στα πλαίσια της εποικοδομητικής συζήτησης, είχαν ως αποτέλεσμα η προσωρινή λίστα με τους συμμετέχοντες στο φετινό Ενιαίο πρωτάθλημα να φτάνει στα 32 ονόματα!
Κατά συνέπεια το ΣΟΑΑ Ενιαίο Skoda 2017 είναι μια πραγματικότητα με συμμετοχές τόσο στην κατηγορία των έμπειρων (Senior) όσο και των πρωτοεμφανιζόμενων (Junior), κάτι που ήταν εξαρχής στόχος του Συνδέσμου για τον συγκεκριμένο θεσμό.
Ήδη ο τεχνικός κανονισμός με βάση τον οποίο το Skoda Fabia 1.2 TSI Active θα μετατραπεί σε αγωνιστικό, ετοιμάζεται καθώς επίσης και ο συμπληρωματικός γενικός κανονισμός που θα ρυθμίζει και όλα τα θέματα διοργάνωσης του Ενιαίου στους τομείς της εύρυθμης λειτουργίας, της ισονομίας και των αγωνιστικών υποχρεώσεων και δικαιωμάτων των οδηγών.
Από την πλευρά του Δ.Σ. εκφράστηκε η δέσμευση για τη διεξαγωγή των προκηρυχθέντων αγώνων ταχύτητας μέσα στη χρονιά που διανύουμε, καθώς και η άνευ όρων και διακρίσεων ισότητα και ισονομία όλων όσοι θα συμμετέχουν στο ΣΟΑΑ Ενιαίο Skoda 2017.
Οι ενδιαφερόμενοι από τη δική τους πλευρά στάθηκαν στο ότι οι αποφάσεις για την μετατροπή του αυτοκινήτου σε αγωνιστικό θα πρέπει να ληφθούν με όσο το δυνατόν περισσότερα στοιχεία από αγωνιστικά αξεσουάρ για το αυτοκίνητο. Ως εκ τούτου ο ΣΟΑΑ ενημερώνει πως τις προσεχείς ημέρες και με βάση τη διαθεσιμότητα του Αυτοκινητοδρομίου των Μεγάρων θα γίνει δοκιμή του αυτοκινήτου με στόχο να επιλεγούν μέσα από τις διαθέσιμες προσφορές, τα καταλληλότερα προϊόντα στους βασικούς τομείς των ελαστικών, της ανάρτησης και των φρένων.
Σημαντική ήταν επίσης η παρουσία του εκπροσώπου της Interauto, εκ μέρους της Skoda ο οποίος με ιδιαίτερη σαφήνεια, καλοπιστίας και λεπτομέρειες εξήγησε τους όρους με τους οποίους θα γίνουν οι αγορές των αυτοκινήτων. Για το συγκεκριμένο ζήτημα ο ΣΟΑΑ πολύ σύντομα, θα ενημερώσει ξεχωριστά με νέο Δελτίο Τύπου, ώστε να απαντηθούν όλες οι απορίες σχετικά.
Ακολουθεί αναλυτικά η προσωρινή λίστα με τα ονόματα που δήλωσαν τη συμμετοχή τους στο ΣΟΑΑ Ενιαίο Skoda 2017 σε τυχαία σειρά.


ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ JUNIOR

1 ΜΙΧΑΛΗΣ ΔΟΥΛΤΣΙΝΟΣ JUNIOR
2 ΙΩΑΝΝΗΣ ΧΑΡΛΑΜΠΟΠΟΥΛΟΣ JUNIOR
3 Χ.ΜΠΟΥΡΟΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ JUNIOR
4 ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΟΤΟΥΡΙΔΗΣ JUNIOR
5 ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΚΑΛΕΣΗΣ JUNIOR
6 ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΟΣΟΤΙΔΗΣ JUNIOR
7 ΟΜΗΡΟΣ ΣΤΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟΣ JUNIOR
8 ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΡΟΥΣΤΕΜΗΣ JUNIOR
9 ΗΛΙΑΣ ΚΟΡΝΕΛΑΚΗΣ JUNIOR
10 ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ ΚΥΡΛΑΓΚΙΤΣΗΣ JUNIOR
11 ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΚΑΜΙΤΣΑΚΗΣ JUNIOR


ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ SENIOR

1 ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΟΤΖΙΑΣ SENIOR
2 ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΤΖΙΑΣ SENIOR
3 ΑΝΔΡΕΑΣ ΜΕΛΙΓΚΩΝΗΣ SENIOR
4 ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΟΣΟΤΙΔΗΣ SENIOR
5 ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΒΟΥΛΓΑΡΗΣ SENIOR
6 ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΗΛΙΑΔΗΣ SENIOR
7 ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ ΚΟΥΚΕΑΣ SENIOR
8 ΛΥΜΠΕΡΗΣ ΠΑΠΑΖΟΓΛΟΥ SENIOR
9 ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ SENIOR
10 ΚΥΡΚΟΣ - ZOUGLA SENIOR
11 ΚΩΣΤΑΣ ΚΥΡΚΟΣ SENIOR
12 ΑΝΤΩΝΗς ΛΕΜΠΕΣΗΣ SENIOR
13 ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΚΟΣ SENIOR
14 ΘΕΟΧΑΡΗΣ ΚΟΜΚΟΤΟΣ SENIOR
15 ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΚΟΚΛΑΝΗΣ SENIOR
16 ΑΡΗΣ ΣΤΙΒΑΧΤΑΡΗΣ SENIOR
17 ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΜΙΤΣΑΚΗΣ SENIOR
18 ΜΙΛΤΟΣ ΚΥΡΚΟΣ SENIOR
19 ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΝΤΖΑΒΕΛΟΣ SENIOR
20 ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΚΟΣ SENIOR
21 ΤΑΚΗΣ ΚΟΥΤΣΙΚΟΣ SENIOR