30/1/17

Πάνω απο τα Όρια - Autosprint Live ...


Με μια από τις ελπίδες των ελληνικών αγώνων στο εξωτερικό συνομιλεί αυτή την εβδομάδα ο Στράτος Φωτεινέλης στο “Πάνω απο τα Όρια”. Καλεσμένος του είναι ο Κωνσταντίνος Τράκκας που μέχρι πρότινος συμμετείχε σε αγώνες καρτ με το ψευδώνυμο “Konstantinos” και πλέον έχει στρέψει το βλέμμα του στην Formula 4. Ο νεαρός μιλά για τις μέχρι τώρα εμπειρίες του και την πορεία του μέχρι αυτό το σημείο. 
Την εκπομπή μπορείτε να παρακολουθήσετε στο High TV την Τετάρτη στις 19:30, ενώ μισή ώρα νωρίτερα την ίδια ημέρα προβάλλεται απο το Star Κεντρικής Ελλάδας το οποίο εκπέμπει και μέσα από το πακέτο του Cosmote TV.
Παράλληλα η ωριαία εκπομπή αναρτάται κάθε εβδομάδα στη σελίδα της εκπομπής στο Facebook, ΕΔΩ!
Παράλληλα και αυτή την εβδομάδα ισχύει το ραδιοφωνικό εβδομαδιαίο ραντεβού του Στράτου Φωτεινέλη με τους φίλους των αγώνων αυτοκινήτου μέσα από τη συχνότητα του Καναλιού 1 του Πειραιά. Όπως κάθε εβδομάδα θα υπάρξουν τηλεφωνικές επικοινωνίες με πολλούς ανθρώπους προς ενημέρωση και ψυχαγωγία.
Η εκπομπή “Autosprint Live” μεταδίδεται την Τετάρτη από τις 18:00 έως τις 19:00 από τους 90,4 Κανάλι 1 του Πειραιά και διαδκτυακά από το www.kanaliena.gr.