11/1/17

Πάνω από τα Όρια - Auto Sprint Live ...


Καλεσμένος του Στράτου Φωτεινέλη αυτή την εβδομάδα στο «Πάνω από τα Όρια» ο οδηγός αγώνων Κώστας Πατσουρέας. Ο Κώστας Πατσουρέας μιλά για τους αγώνες και την εμπλοκή που διατηρεί με το χώρο πάρα τις αυξημένες υποχρεώσεις των τελευταίων μηνών. Το «Πάνω από τα Όρια» προβάλλεται την Τετάρτη 11 Ιανουαρίου στις 19:00 από τη συχνότητα του Star Κεντρικής Ελλάδας μέσω του Cosmote TV και μισή ώρα αργότερα, στις 19:30 από το High TV στην περιοχή της Αττικής.
Παράλληλα στο εβδομαδιαίο ραδιοφωνικό ραντεβού του Στράτου Φωτεινέλη με τους λάτρεις των αγώνων, στο Κανάλι 1 του Πειραιά, η παρέα θα είναι όπως κάθε εβδομάδα μεγάλη και πολυποίκιλη με τηλεφωνικές συνδέσεις και συζητήσεις με τα πιο ενδιαφέροντα πρόσωπα της καθημερινότητας του αυτοκινήτου. 
Στο στούντιο ο Στράτος Φωτεινέλης υποδέχεται έναν άνθρωπο που ζει την ευρωπαϊκή ατμόσφαιρα των αγώνων αδώ και πολλά χρόνια με επιτυχίες και παγκόσμια αναγνώριση. Ο Στέλιος Φάκαλης, επικεφαλής της V Team Project μας μεταφέρει στον μαγικό κόσμο των πιο σημαντικών πρωταθλημάτων του εξωτερικού και σχολιάζει την ελληνική πραγματικότητα. 
Μη χάσετε λοιπόν στις 18:00 και για μια ώρα το «Auto Sprint Live» στους 90,4, τη συχνότητα του Δημοτικού Σταθμού του Πειραιά, Κανάλι 1 και διαδικτυακά μέσα από το kanaliena.gr