20/1/17

27ο Αττικό Ράλλυ 2017 ...


Η Αγωνιστική Λέσχη Αυτοκινήτου, η γνωστή σας Α.Λ.Α., με ευχαρίστηση σας γνωρίζει ότι  το «27ο Αττικό Ράλλυ 2017», που έχει προγραμματιστεί να γίνει το Σάββατο 4 και την Κυριακή 5 Μαρτίου 2017, βρίσκεται στο τελικό στάδιο των εγκρίσεων. 
Ο Αγώνας περιλαμβάνεται στο Πανελλήνιο Κύπελλο Ασφάλτου / Περιφερειακό Κύπελλο Νοτίου Ελλάδος και στο Πρωτάθλημα Ράλλυ Ιστορικών Αυτοκινήτων.
Σύμφωνα με το υπό έγκριση πρόγραμμα του Αγώνα, θα γίνει σε δύο σκέλη: 1ο σκέλος το Σάββατο 4 Μαρτίου 2017 και 2ο σκέλος την Κυριακή 5 Μαρτίου 2017.

1ο Σκέλος 
Η εκκίνηση και ο τερματισμός του 1ου σκέλους θα γίνουν στην περιοχή του Δήμου Πεντέλης. Το πρώτο αγωνιστικό αυτοκίνητο θα ξεκινήσει στις 18:45 και μετά από δύο νυχτερινές ειδικές διαδρομές θα τερματίσει μετά περίπου δύο ώρες στον χώρο από όπου ξεκίνησε.
Τα αυτοκίνητα θα παραμείνουν όλη τη νύκτα σε καθεστώς Parc Fermé σε φυλασσόμενο χώρο του Δήμου Πεντέλης. 

2ο Σκέλος 
Η εκκίνηση του 2ου σκέλους θα γίνει στην περιοχή του Δήμου Πεντέλης και ο τερματισμός στην περιοχή του Δήμου Μαραθώνος. Το πρώτο αγωνιστικό αυτοκίνητο θα ξεκινήσει στις 8:30 και μετά από τρείς ημερήσιες ειδικές διαδρομές στην περιοχή του Δήμου Μαραθώνος θα τερματίσει μετά περίπου τέσσερεις ώρες στον οικισμό του Γραμματικού. Η πέμπτη ειδική διαδρομή θα είναι με καθεστώς Power Stage.
Η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων και η απονομή των επάθλων στους νικητές θα γίνει στον οικισμό του Γραμματικού.
Η Α.Λ.Α. έχει αθλοθετήσει, πέραν των προβλεπόμενων από την ΟΜΑΕ, τα παρακάτω:
Στο πλήρωμα που θα τερματίσει και θα έχει επιτύχει τον ταχύτερο συνολικό χρόνο στις δύο νυχτερινές ειδικές διαδρομές θα απονεμηθούν κύπελλα.
Στο πλήρωμα που θα τερματίσει και θα έχει επιτύχει τον ταχύτερο συνολικό χρόνο στις τρεις ημερήσιες ειδικές διαδρομές θα απονεμηθούν κύπελλα.
 Στο πρώτο από τα πληρώματα Μελών Α.Λ.Α.,(εφόσον εκκινήσουν τουλάχιστον έξη αυτοκίνητα) θα απονεμηθούν κύπελλα.
Στο πρώτο πλήρωμα «ΝΕΟΣ ΑΘΛΗΤΗΣ» (εφόσον εκκινήσουν τουλάχιστον έξη αυτοκίνητα) θα απονεμηθούν κύπελλα.