3/10/16

Νέα σεζόν - Νέο ξεκίνημα ...


Στη γραμμή της εκκίνησης βρίσκεται για μια ακόμη φορά ο Στράτος Φωτεινέλης και οι συνεργάτες του. Η τηλεοπτική σεζόν ξεκινά παρά τις δυσκολίες που υπάρχουν και φέτος στο τηλεοπτικό σκηνικό και οι αγώνες αυτοκινήτου θα είναι και φέτος παρόντες μέσα από μια συνολικά μεγάλη παραγωγή που περιλαμβάνει τρείς διαφορετικές τηλεοπτικές εκπομπές.
Το «Πάνω από τα Όρια», την ωραία εκπομπή που κάθε εβδομάδα σας μεταφέρει στον όμορφο κόσμο των αγώνων σε Ελλάδα και εξωτερικό.
Το «R-Evolution» που πιάνει τον παλμό της εποχής με τα απίστευτα video από τον κόσμο του Drift, του Dragster και ό,τι άλλο extreme κυκλοφορεί αναμεσά μας.
Και τα «Παγκόσμια και Πανελλήνια Πρωταθλήματα» που είναι αφιερωμένο στο πλούσιο θέαμα των αγώνων μέσα από εικόνες που μας μεταφέρουν στους ελληνικούς αγώνες αλλά και σε σπουδαία εθνικά πρωταθλήματα της Ευρώπης. 

Στην περιοχή της Αττικής οι εκπομπές θα προβάλλονται από τη συχνότητα του High TV τις ακόλουθες ημέρες και ώρες:
«R-Evolution» - Τετάρτη 20:00
«Πάνω από τα Όρια» - Παρασκευή  19:30
«Παγκόσμια και πανελλήνια πρωταθλήματα» - Σάββατο 20:30

Παράλληλα και τη φετινή χρονιά οι εκπομπές θα παρουσιάζονται σε αρκετούς σταθμούς της περιφέρειας με τους σημαντικότερους από αυτούς να είναι το Star Κεντρικής Ελλάδας, το Creta Channel, το Achaia TV, το SuperB και η Δελτα Τηλεόραση. 
Στην αρχισυνταξία των εκπομπών παραμένει ο Διονύσης Λιβέρης και επικεφαλής της δημοσιογραφικής ομάδας είναι ο Στάθης Πετρόπουλος. 
Παράλληλα ο Στράτος Φωτεινέλης συνεχίζει τη ραδιοφωνική του επαφή με το κοινό, η οποία δεν σταμάτησε όλο το καλοκαίρι. Μέσα από τη συχνότητα του Δημοτικού Σταθμού του Πειραιά, Κανάλι ΕΝΑ στους 90,4 κάθε Τετάρτη και Πέμπτη 18:00-19:00 καλύπτει όλο το φάσμα της ενημέρωσης γύρω από θέματα αγώνων, αγοράς και άλλων χρηστικών πληροφοριών για τους ακροατές.