25/8/16

4ο Athens Rally Sprint: Η προετοιμασία συνεχίζεται ...


Η ημερομηνία διεξαγωγής του αγώνα πλησιάζει και η Οργάνωση ετοιμάζεται πυρετωδώς, ώστε όλα να είναι έτοιμα για την αγωνιστική συνάντηση του Σαββάτου 10 Σεπτεμβρίου. 


Μπορεί πολύς κόσμος να απολαμβάνει ακόμη τις καλοκαιρινές τους διακοπές, ωστόσο οι άνθρωποι του Αθλητικού Σωματείου "Ελληνική Λέσχη Αυτοκινήτου Δυτικής Αττικής" (ΕΛ.Λ.Α.Δ.Α.) βρίσκονται σε πυρετώδεις προετοιμασίες, με σκοπό να παρέχουν την καλύτερη δυνατή διοργάνωση για το 4ο Athens Rally Sprint, που θα διεξαχθεί στην φημισμένη Ειδική Διαδρομή "Άγιος Μερκούριος", η οποία θα έχει μήκος 15 χιλιομέτρων και κατεύθυνση από το Βασιλικά Κτήματα προς τη Μαλακάσα.
Το 4ο Athens Rally Sprint αποτελεί τον 4ο γύρο του Κυπέλλου Ασφάλτινων Ράλλυ Κεντρικής Ελλάδος, ενώ παράλληλα προσμετρά στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ράλλυ Ιστορικών Αυτοκινήτων, ως ο 5ος αγώνας του εν λόγω θεσμού. Η Οργανωτική Επιτροπή βρίσκεται σε εντατικές προετοιμασίες για τη διεξαγωγή του αγώνα, έχοντας ήδη ολοκληρώσει τη σηματοδότηση της Ειδικής Διαδρομής, για την καλύτερη ενημέρωση τόσο των κατοίκων, όσο και των ανθρώπων που μπορεί να βρεθούν στη διαδρομή, αφού η περιοχή του αγώνα είναι ιδιαίτερα δημοφιλής, συγκεντρώνοντας πολλούς επισκέπτες σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς.
Οι προετοιμασίες γίνονται σαφώς πιο εύκολες, χάρη στην αγαστή συνεργασία με τον Δήμο Αχαρνών, ο οποίος στηρίζει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά τον αγώνα, διευκολύνοντας το έργο της Οργανωτικής Επιτροπής και φιλοξενώντας μεγάλο κομμάτι εντός των Διοικητικών του Ορίων. Άλλωστε η Εκκίνηση, ο Τερματισμός και η Απονομή των Επάθλων θα φιλοξενηθούν στην Πλατεία Θρακομακεδόνων, ενώ ο Χώρος Επισκευών κατά τη διάρκεια του 4ου Athens Rally Sprint θα στεγαστεί και φέτος στο Ολυμπιακό Χωριό, με όλα τα προαναφερθέντα σημεία να βρίσκονται εντός των ορίων του Δήμου.
Εκτός όμως από το Δήμο Αχαρνών, ιδιαίτερα σημαντική συνεισφορά στην όσο το δυνατόν καλύτερη διοργάνωση του αγώνα, έχει και η εταιρεία "Μακρής Α.Ε." που για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά θα στηρίξει τον αγώνα ως Χορηγός.
Υπενθυμίζεται, πως η περίοδος δηλώσεων συμμετοχής έχει ξεκινήσει με την Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου στις 21:00, να είναι η  τελευταία ημέρα της προθεσμίας.
Πληροφορίες: Γραφεία Σωματείου ΕΛ.Λ.Α.Δ.Α., Κύπρου 76, Περιστέρι
Τηλέφωνα: 210 5780157, 6944531231, 6973018485
Website: www.ellada-racingclub.gr