21/4/16

Η SEAJETS ΔΙΝΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΣΤΟ ΡΑΛΛΥ ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ ...


Στις 6- 8 Μαΐου, η Ελλάδα θα φιλοξενήσει το  μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός για την χρονιά που διανύουμε. Το SEAJETS Ράλλυ Ακρόπολις δεν είναι ένας απλός αγώνας αλλά ο πιο σκληροτράχηλος αγώνας του ERC, στον οποίο ελληνικά και ξένα πληρώματα πρόκειται να ανταγωνιστούν για να φέρουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.
Η φετινή του εκδοχή παρουσιάζει εξαιρετικό ενδιαφέρον καθώς επιστρέφει μετά από δέκα χρόνια στην ευρύτερη περιοχή της Λαμίας και σε χωμάτινες ειδικές διαδρομές που έχουν γράψει ιστορία στο παγκόσμιο motorsport. Το θέαμα θεωρείται δεδομένο και οι προβλέψεις κάνουν λόγο για χιλιάδες θεατές που θα... κατακλύσουν τις ειδικές διαδρομές.
Αξίζει να σημειωθεί η σημαντική υποστήριξη για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, της SEAJETS, της μεγαλύτερης σε μεταφορική ικανότητα εταιρείας ταχύπλοων στον κόσμο, το όνομα της οποίας φιγουράρει δίπλα στο όνομα Ράλλυ Ακρόπολις. Σε συνέχεια της μεγάλης επιτυχίας πέρυσι, και φέτος η SEAJETS θα δώσει τη δυνατότητα σε φιλάθλους που θα παρακολουθήσουν τον αγώνα, να κερδίσουν ακτοπλοϊκά εισιτήρια μέσω διασκεδαστικών διαγωνισμών, και να ταξιδέψουν με τα υπερσύγχρονα πλοία της σε 17 λιμάνια των κυκλάδων, με 140 διασυνδέσεις.