22/4/16

Motor Festival IV 2016 ...


To Auto Battleships Festival ήρθε και ταρακούνησε τα κύματα στον χώρο του μηχανοκίνητου το 2013. 
Η τέταρτη διοργάνωσή του, το Motor Festival IV, που διοργανώθηκε το Σαββατοκύριακο 16 και 17 Απριλίου του 2016 έφερε μαζί σας την εξέλιξη και την ανατροπή! 
Στόχος του ήταν και τα κατάφερε να φέρει τον κόσμο της μηχανοκίνησης σε κλειστό χώρο, με κόκκινη μοκέτα, με προδιαγραφές εκθέσεων για μεγάλες αντιπροσωπίες και εταιρείες της παγκόσμιας αγοράς. Κάναμε το πρώτο βήμα και ετοιμαζόμαστε για τη συνέχεια, ώστε να πάμε ένα ακόμη βήμα παραπάνω το μικρομεσαίο επαγγελματία του χώρου. Διοργανώσαμε μια γιορτή, που πέρα από τις εκθέματα, οι επισκέπτες ενημερώθηκαν για τις σύγχρονες εξελίξεις στο χώρο του αυτοκινήτου, της μοτοσικλέτας, των προϊόντων, των βελτιώσεων και των υπηρεσιών. 
Την ίδια στιγμή είχαν τη δυνατότητα να διασκεδάσουν με ένα πλήρες πρόγραμμα εκδηλώσεων και επιδείξεων, όπως επίσης και να κερδίσουν ένα από τα πολυάριθμα δώρα που κληρώθηκαν σε όλη τη διάρκεια του διημέρου. Ενδεικτικά και όσον αφορά στα events, πάνω στο stage του Motor Festival IV, ανέβηκαν μεταξύ άλλων οι REC, οι Street Battles Hip-Hop and Breaking, οι Hobo Illusionerz, o Mike dj, Dance Shows, οι Υπεράνω Υποψίας, οι Johnny & Anni Fire Show, Lilia Dance, ενώ διοργανώθηκαν μεταξύ άλλων διαγωνισμοί για το πιο δημοφιλές αυτοκίνητο και μοτοσικλέτα, επιδείξεις πολεμικών τεχνών, εκπαιδεύσεις Πρώτων Βοηθειών από την ΕΝΑΚ και οδικής ασφάλειας από τον Ιαβέρη, Harley Davidson Wash Show, όπως επίσης και επιδείξεις των εκθετών. Τα μικρά παιδιά είχαν τη δική τους γωνία με ηλεκτρικά αυτοκινητάκια, γουρούνες και μοτοσικλέτες στα… κυβικά τους, τα οποία απόλαυσαν σε ειδικά διαμορφωμένη πίστα.
Ως διοργανωτές θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους, εκθέτες, δημοσιογράφους, συνεργάτες και υποστηρικτές για την εμπιστοσύνη που μας δείξατε, όπως επίσης για το ότι τολμήσατε να κάνετε μαζί μας κάτι διαφορετικό, κάτι που λείπει από τη χώρα μας.  Συνεχίζουμε να πιστεύουμε στην μεγάλη γιορτή της μηχανοκίνησης, στην οποία ανήκουν και χωράνε όλοι και όπου μπορούν να έχουν την δυνατότητα να προβάλλονται με ανάλογες προδιαγραφές, όπως οι μεγάλες αντιπροσωπίες του χώρου. 
Συνάντηση ξανά τον Σεπτέμβρη!!!
Να ανοίγεις τον δρόμο στην εξέλιξη! Αυτό είναι που μετράει…