9/4/16

Ανάβαση Διονύσου - Εξέλιξη ...


Το Αθλητικό Σωματείο, Ελληνική Λέσχη Αυτοκινήτου Δυτικής Αττικής – ΕΛ.Λ.Α.Δ.Α. – σας ενημερώνει πώς οι προετοιμασίες για την «Ανάβαση Διονύσου» συνεχίζονται με γοργούς ρυθμούς καθώς τα πανό και οι αφίσες έχουν ξεκινήσει να τοποθετούνται στις γύρω περιοχές, με σκοπό την έγκυρη έγκαιρη ενημέρωση των κατοίκων της περιοχής, αλλά και όλων των διερχόμενων. Τα καταστήματα που θα προσφέρουν τις υπηρεσίες τους σε όλους μας είναι και αυτά ενημερωμένα για την καλύτερη οργάνωσή τους. *(Σας επισυνάπτουμε φωτογραφικό υλικό. )
Επιπλέον η οργάνωση, θα παρέχει στην διάθεση του κοινού (θεατές), μεταφορά με λεωφορεία για την πιο εύκολη μετάβασή τους στα διαμορφωμένα με παροχές «Κ». Σε επόμενη ενημέρωση θα σας αναλύσουμε και τα σημεία επιβίβασης καθώς και τα ωράρια εξυπηρέτησης. 


Για περισσότερες πληροφορίες, μείνετε ενημερωμένοι μέσω της πληροφόρησης που σας παρέχουμε από emails μέσω του Γραφείου Τύπου, καθώς και από την Ιστοσελίδα μας www.ellada-racingclub.gr , τα γραφεία του σωματείου ΕΛ.Λ.Α.Δ.Α.  και στο Facebook, από την σελίδα μας αλλά και το προφίλ μας.