14/4/16

Το διήμερο ...... των 7αριων και 8αριων!!!


Το Σαββατοκύριακο 2 και 3 Απριλίου ο 1ος αγώνας για το πανελλήνιο πρωτάθλημα dragster έγινε στην όμορφη Κρήτη και συγκεκριμένα στο αεροδρόμιο του Τυμπακίου.
Έχουμε ξαναπεί πολλές φορές ότι το ελληνικό dragster δεν είναι  απλά σε ανοδική πορεία αλλά έχει πάει πραγματικά σε άλλο επίπεδο απ όλες τις απόψεις, από χρόνους και ρεκόρ που συνεχώς κατεβαίνουν μέχρι και τις πίστες που βελτιώνονται συνεχώς δίνοντας την ευκαιρία σε ομάδες και οδηγούς να γράφουν χρόνους που συζητιούνται όχι μόνο εντός αλλά και εκτός Ελλάδας!!!
Ο καιρός ήταν ιδανικός και οι θεατές πλησίασαν τους 2000 , ενώ οι συμμετοχές σε αυτοκίνητα αλλά και μοτοσικλέτες ήταν πολλές και πάρα πολύ δυνατές, που σε συνδυασμό με την άψογη πρόσφυση, το θέαμα απογειώθηκε από τα πρώτα κιόλας περάσματα.


Μερικοί από τους χρόνους που έμειναν στην ιστορία ήταν  , ο Κακαράκης με 8,2, ο Βούρος  με 8,3, ο Βλάχος με 8,3 και με την Ευρωπαϊκή σούζα του(!!!) ο Χατζηκουβάς με 8,3, ο Αφεντουλίδης και Πανόπουλος με 8,5, ο Κάκαρης με 9 ξερό, ο Σούλος με 9,8 και στις μοτοσυκλέτες μερικοί από τους κορυφαίους χρόνους ήταν το 7,2 του Γκόσιου!!! το 7,5 του Τσακίρη!!!, όλοι οι χρόνοι της street 2 με Κουζουλόγλου, Νάτσιο και Πούλο, της p-street 3 με 9,6 του Καψόπουλου, και το 10,2 του Βαιλάκη σε συνδυασμό με την 1η νίκη της καριέρας του.


Μετά το τέλος των αγώνων έγιναν και οι απονομές με πάρα πολύ κόσμο να μένει για να αποθεώσει τους νικητές . . . . και όλοι έφυγαν από την Κρήτη με την επιθυμία να ξανακατεβούν γρήγορα για ακόμα καλύτερους χρόνους και φυσικά περισσότερους αγωνιζόμενους μιας και δεν ήταν όλοι έτοιμοι τώρα ...