7/3/16

H YOKOHAMA στην Γενεύη ...


Η ΥΟΚΟΗΑΜΑ  συμμετέχει στο 86ο Διεθνές Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης, παρουσιάζοντας την τελευταία λέξη της τεχνολογίας στον τομέα των ελαστικών.
Συγκεκριμένα, στο περίπτερο της Ιαπωνικής φίρμας ελαστικών, παρουσιάζεται ένα νέο πρωτότυπο αεροδυναμικό ελαστικό που, χάρη στον επαναστατικό σχεδιασμό στα πλευρικά του τοιχώματα, ελέγχει τη ροή του αέρα σε όλη του την περίμετρο, μειώνοντας με αυτό τον τρόπο την κατανάλωση καυσίμων, αλλά και συμβάλλοντας στην αύξηση της σταθερότητας του οχήματος. Επιπλέον, η ΥΟΚΟΗΑΜΑ  παρουσιάζει και ένα νέο πρωτότυπο ελαστικό μειωμένου βάρους, ενσωματώνοντας για αυτό το σκοπό πρωτοποριακές τεχνολογίες.
Οι επισκέπτες στο περίπτερο της ΥΟΚΟΗΑΜΑ, θα έχουν επίσης τη δυνατότητα να δουν από κοντά και την “ναυαρχίδα” της γκάμας, το “ADVAN Sport V105",  που αποτελεί άλλωστε και μέρος του βασικού εργοστασιακού εξοπλισμού, σε πολλά από τα κορυφαία αυτοκίνητα υψηλών επιδόσεων στον κόσμο.
Ένα ακόμα ελαστικό το οποίο αναμένεται να κεντρίσει το ενδιαφέρον των επισκεπτών είναι το “BluEarth-Α AE50 CHELSEA FC EDITION”, το οποίο κατασκευάστηκε με αφορμή την χορηγική συμφωνία μεταξύ της ΥΟΚΟΗΑΜΑ και της παγκοσμίου φήμης ποδοσφαιρικής ομάδας ποδοσφαίρου, στην Premier League. 
Σχεδιασμένη με το απόλυτο κριτήριο της υψηλής απόδοσης, η πλούσια γκάμα των ελαστικών της ΥΟΚΟΗΑΜΑ έχει σχεδιαστεί και κατασκευαστεί για να ανταποκρίνεται πλήρως στις απαιτήσεις του οδηγού αλλά και του αυτοκινήτου. Η ακριβής απόκριση στις στροφές, η ασφάλεια, η τέλεια πρόσφυση και η πραγματική αίσθηση του δρόμου που προσφέρουν στον οδηγό, είναι μερικά μόνο από τα χαρακτηριστικά της υψηλής τεχνολογίας των ελαστικών ΥΟΚΟΗΑΜΑ.

Η εταιρεία ΘΕΟΧΑΡΑΚΗΣ ΑΕ, εισάγει και διανέμει τα υψηλής ποιότητας ελαστικά ΥΟΚΟΗΑΜΑ στην ελληνική αγορά, από το 1959.