Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Ford Vignale ...


Το Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης επέλεξε η  Ford για να αποκαλύψει σήμερα νέα μοντέλα αποκλειστικές υπηρεσίες της φιλοσοφίας Ford Vignale που θα αναβαθμίσουν την εμπειρία των πελατών.
Η Ford αποκάλυψε το νέο Ford Edge Vignale – το πρώτο μοντέλο της εταιρίας στην αγορά πολυτελών SUV στην Ευρώπη – και το νέο Ford S-MAX Vignale. Τιμές για το Ford Edge Vignale θα ανακοινωθούν αργότερα μέσα στη χρονιά. Το Ford S-MAX Vignale είναι διαθέσιμο για παραγγελία.
Το φως της δημοσιότητας είδε για πρώτη φορά το 5θυρο Ford Mondeo Vignale που θα αρχίσει να πωλείται το 2017 και μία πρωτότυπη έκδοση Ford Kuga Vignale για το μέλλον.
Η Ford παρουσίασε επίσης νέες προτάσεις εξατομίκευσης εξωτερικού στυλ των Ford Mondeo Vignale και Ford S MAX Vignale.
Η εκτεταμένη προϊοντική γκάμα Ford Vignale θα διατίθεται για παραγγελία στα FordStores σε όλη την Ευρώπη και σε εμπόρους Ford της επιλογής των πελατών. Τα FordStores ενσωματώνουν Vignale Lounges που προσφέρουν μία εξατομικευμένη εμπειρία αγοράς με την υποστήριξη ενός Συμβούλου Vignale. Η Ford έχει ήδη ιδρύσει 300 FordStores υπολογίζει να φτάσει τα 500 στις αρχές της επόμενης χρονιάς. 



Η Ford λανσάρει επίσης μία νέα υπηρεσία για ταξίδια και προτάσεις lifestyle με την οποία οι πελάτες Ford Vignale θα επωφελούνται από αξιόλογες προσφορές και θα έχουν πρόσβαση σε διάφορα events όπως η Έκθεση Λουλουδιών του Τσέλσι στο Λονδίνο και το Grand Prix F1 του Μονακό καθώς και VIP πρόσβαση σε πρεμιέρες στο Κινηματογραφικό Φεστιβάλ των Κανών.
«Οι πελάτες μας έχουν ισχυρές φιλοδοξίες και υψηλότερες προσδοκίες από τη Ford. Σε μερικά μοντέλα, οι κορυφαίες εκδόσεις Titanium αποτελούν το 70% όλων των πωλήσεων,» δήλωσε ο Jim Farley, Chairman & CEO of Ford Ευρώπης. «Με το Ford Vignale, μπορούμε να τους προσφέρουμε την τέλεια εμπειρία Ford από απόψεως πολυτέλειας και προσωπικής εξυπηρέτησης. Γι’ αυτό επεκτεινόμαστε από το Ford Mondeo Vignale μέχρι τα κορυφαία μοντέλα Edge και S-MAX, ενώ το Kuga αναμένεται σύντομα.»



Αποκαλύφθηκαν οι πρώτοι πρεσβευτές της φιλοσοφίας Ford Vignale – πρωτοπόροι από το χώρο της μόδας, του ντιζάιν και της τεχνολογίας οι οποίοι θα πρωταγωνιστήσουν σε έντυπο / ηλεκτρονικό Τύπο και σε ψηφιακές καμπάνιες λανσαρίσματος Ford Vignale:
• Joe Casely-Hayford OBE και Charlie Casely-Hayford – πατέρας και γιος από τη Βρετανία ιδρυτές του οίκου μόδας Casely-Hayford, και σχεδιαστές των αστέρων 
• Kai Petermann – Γερμανός σχεδιαστής, digital influencer και ιδρυτής του online blog stilsucht.de 
Ισχυροποιείται η γκάμα μοντέλων Ford Vignale 
Η Ford παρουσιάζει το Ford S-MAX Vignale στη Γενεύη σε αποκλειστική ιριδίζουσα μεταλλική εξωτερική απόχρωση Vignale Milano Grigio και σε Vignale White Platinum.
Το Ford Edge Vignale εκτίθεται σε μία πλούσια μεταλλική, καφέ απόχρωση Vignale Ametista Scura, και σε Vignale White Platinum. Και τα δύο οχήματα φέρουν τη χαρακτηριστική, εξαγωνική πάνω μάσκα Ford Vignale με σκούρο ματ φινίρισμα και αλουμινένιο πλαίσιο.
Έξυπνες στυλιστικές λεπτομέρειες αναδεικνύουν το στοιχείο της αποκλειστικότητας και περιλαμβάνουν τους χρωμιωμένους προβολείς ομίχλης του Ford Edge Vignale,  το αλουμινένιο ένθετο με χαραγμένο το σήμα Vignale στην πίσω πόρτα του Ford S-MAX Vignale και αλουμινένιες ζάντες 19 ιντσών και για τα δύο μοντέλα.



Η διάχυτη πολυτέλεια στο εσωτερικό των Ford S-MAX Vignale και Ford Edge Vignale τονίζεται με καπιτονέ δέρμα Windsor διακοσμημένο με ραφή σε στυλ tuxedo. Το δερμάτινο σαλόνι διατίθεται σε απόχρωση ανοιχτού Cashmere ή σκούρου Ebony. Το δέρμα Ebony ‘ντύνει’ επίσης το κεντρικό υποβραχιόνιο, την κονσόλα αποθήκευσης και το ταμπλό το οποίο φέρει ειδικό αλουμινένιο ένθετο στην πλευρά του συνοδηγού.
Το νέο 5θυρο Ford Vignale Mondeo παρουσιάζεται για πρώτη φορά μετά τα 4θυρα και wagon μοντέλα Ford Mondeo Vignale που λανσαρίστηκαν πέρσι. Οι πελάτες των Ford Mondeo Vignale και Ford S-MAX Vignale θα έχουν στη διάθεσή τους περισσότερες δυνατότητες εξατομίκευσης, με ζάντες και πλαίσια προβολέων ομίχλης σε σκούρο αλουμίνιο, και εξωτερικό χωρίς πρόσθετες λεπτομέρειες χρωμίου, που παρουσιάζονται για πρώτη φορά στη Γενεύη.
Η σχεδίαση Ford Vignale αποπνέει ένα σοφιστικέ και premium σπορ χαρακτήρα,» σχολίασε ο Joel Piaskowski, director, Design, Ford Ευρώπης. «Για τους πελάτες, το Ford Vignale είναι ένας πιο εξατομικευμένος τρόπος απόλαυσης πολυτέλειας και έκφρασης προσωπικού στυλ.» 



Τα Ford S-MAX Vignale, Ford Edge Vignale και Ford Mondeo Vignale θα περιλαμβάνουν στάνταρ το Σύστημα επικοινωνίας & ψυχαγωγίας SYNC 3  που είναι ταχύτερο και περιλαμβάνει ανασχεδιασμένη οθόνη αφής 8 ιντσών που ελέγχεται για πρώτη φορά μέσω χειρισμών ‘pinch & swipe’. 
Πιέζοντας απλά ένα μπουτόν και λέγοντας “I need a coffee,” “I need petrol,” και “I need to park,” οι οδηγοί μπορούν να εντοπίζουν γειτονικά καφέ, σταθμούς ανεφοδιασμού ή πάρκινγκ αυτοκινήτων και να βρίσκουν σταθμούς τρένων, αεροδρόμια και ξενοδοχεία. Το σύστημα, στη συνέχεια, καθοδηγεί τον οδηγό στον επιλεγμένο προορισμό μέσω της λειτουργίας πλοήγησης.
Μία ακόμα προηγμένη τεχνολογία με την ονομασία Ford Active Noise Control, χρησιμοποιεί τρία μικρόφωνα στρατηγικά τοποθετημένα σε όλη την καμπίνα για να παρακολουθούν το θόρυβο του κινητήρα στο εσωτερικό, ώστε να παράγουν ακουστικά κύματα αντίθετη φάσης που εξουδετερώνουν το θόρυβο του κινητήρα και βελτιώνουν το επίπεδο άνεσης. Η γκάμα ισχυρών και αποδοτικών κινητήρων περιλαμβάνει τον bi-turbo 2.0 TDCi diesel 210 ίππων της Ford.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

13ο Ράλλυ Χανίων ...

Η ΑΛΑ Χανίων μετά από έγκριση της ΟΜΑΕ - ΕΠΑ διοργανώνει το 13ο Ράλλυ Χανίων που θα διεξαχθεί το Σάββατο 20, Super Ειδική στους Αγίους Αποστόλους, ώρα 17:00 και Κυριακή 21 Απριλίου 2024, δύο επαναλαμβανόμενες διαδρομές, η πρώτη στον Κονταρό στις Βρύσες Αποκορώνου, ώρα 10:00 και η δεύτερη στον Στύλο Μαλάξα. Οι παροχές της ΑΛΑ Χανίων προς τα πληρώματα εκτός Χανίων είναι μία διανυκτέρευση στο ξενοδοχείο Porto Kalamaki το Σάββατο 20 Απριλίου 2024. Χορηγοί του αγώνα είναι: Chania Cars & Trucks Κυριακίδης Κατασκευαστική Και συνδιοργανωτές: Περιφερειακή Ενότητα Χανίων Δήμος Χανίων Δήμος Αποκορώνου ΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΕΧΟΥΝ ΑΝΟΙΞΕΙ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΔΔΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΝ ΑΝΟΙΧΤΕΣ ΕΩΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 12 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2024 ΚΑΙ ΩΡΑ 23:59.

Στην πρίζα ...

Οι οδηγοί ηλεκτρικών αυτοκινήτων θα είναι ευκολότερο να φορτίζουν τα οχήματά τους στο σπίτι και στην εργασία τους τα επόμενα χρόνια, μετά την αναθεώρηση της οδηγίας για την ενεργειακή απόδοση των κτιρίων (EPBD) από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή. Η οδηγία στοχεύει να βάλει την Ευρώπη στο δρόμο της πλήρους απανθρακοποίησης έως το 2050. Προσδιορίστηκαν χαρακτηριστικά που πρέπει να διαθέτουν όλες οι νέες κατασκευές, αλλά και αυτές που υπόκεινται σε ανακαινίσεις. Έτσι όλα τα νέα κτίρια, καθώς και τα υπάρχοντα που υπόκεινται σε ριζική ανακαίνιση, πρέπει τώρα να εγκαταστήσουν προ-καλωδίωση για τα σημεία φόρτισης ηλεκτρικών αυτοκινήτων. Τι προβλέπει η νέα οδηγία Αυτό καλύπτει όλα τα απαραίτητα βήματα για να καταστεί δυνατή η εγκατάσταση σημείων φόρτισης. Επιπλέον, όλα τα νέα και ανακαινισμένα κτίρια με περισσότερες από πέντε θέσεις στάθμευσης αυτοκινήτων πρέπει να έχουν τουλάχιστον ένα σημείο φόρτισης για κάθε πέντε θέσεις και προκαλωδίωση για τους τουλάχιστον μισούς χώρους. Τα γραφεία που διαθέτουν

5ο Grand Prix - Κίνα ...

Το 5ο Grand Prix του φετινού Παγκόσμιου Πρωταθλήματος, επιστρέφει μετά από τέσσερα χρόνια απουσίας λόγω των μέτρων που ίσχυαν για τον κορονοϊό στην Κίνα, στην πίστα της Σαγκάης, και θα μεταδοθεί την Κυριακή, 21 Απριλίου, στις 10:00, ζωντανά, αποκλειστικά στο ΑΝΤ1+ ( https://www.antennaplus.gr ) και ετεροχρονισμένα στις 16:30 στον ΑΝΤ1. Οι λάτρεις του μηχανοκίνητου αθλητισμού, την  Παρασκευή 19 Απριλίου και το Σάββατο 20 Απριλίου, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν αποκλειστικά στο ΑΝΤ1+, τις ελεύθερες και τις κατατακτήριες δοκιμές των μονοθέσιων, που θα προετοιμάσουν το έδαφος για την τελική σειρά εκκίνησης, καθορίζοντας τη θέση κάθε οδηγού στο grid. Στο τελευταίο Grand Prix, που πραγματοποιήθηκε στην Κίνα το 2019, είχε κερδίσει ο Λιούις Χάμιλτον για λογαριασμό της Mercedes, με 2ο τον Βάλτερι Μπότας και 3ο τον Σεμπάστιαν Φέτελ, που οδηγούσε τότε για την Ferrari. Από τότε, δεν έχει μείνει τίποτα ίδιο. Αρχικά, έχουμε νέα μονοθέσια με διαφορετική δυναμική. Δευτερευόντως, έχουμε νέα