Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Πίτα και Αποτελέσματα Εκλογών στον Σ.Ι.Σ.Α. ...


Τη Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου 2016, στο «Vive Mar» στη Βούλα έλαβε χώρα η κοπή πίτας και η απονομή του Πρωταθλήματος ΣΙΣΑ για το έτος 2015. Βραβεύθηκαν με έπαθλα οι 6 πρώτοι οδηγοί και συνοδηγοί:

ΟΔΗΓΟΙ
1. ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΑΓΓΑΣ
2. ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ ΚΟΝΤΑΡΑΤΟΣ
3. ΚΩΣΤΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ 
4. ΚΩΣΤΑΣ ΧΩΡΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ 
5. ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΕΝΤΑΣ 
6. ΧΑΡΗΣ ΛΑΜΑΡΗΣ 

 ΣΥΝΟΔΗΓΟΙ
1. ΕΛΕΝΗ ΜΑΛΤΕΖΟΥ 
2. ΙΟΥΛΙΟΣ ΙΑΤΡΙ∆ΗΣ 
3. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΠΟΥΝΑΖΟΣ 
4. ΑΛΕΚΟΣ ΚΟΤΖΙΑΣ 
5. ALBERTO DI MAGGIO 
6. ΜΑΤΘΑΙΟΣ ΜΑΝΣΟΛΑΣ 

Στην ίδια εκδήλωση πραγματοποιήθηκε και η ετήσια Γενική Συνέλευση του ΣΙΣΑ, στο πλαίσιο της οποίας διεξήχθησαν και εκλογές για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου και της νέας Εξελεγκτικής Επιτροπής. Τα αποτελέσματα για την ανάδειξη του νέου Δ.Σ., στο οποίο εκλέγονται βάσει του καταστατικού τα 5 πρώτα σε ψήφους μέλη, έχουν ως εξής :

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΚΛΟΓΩΝ Δ.Σ. ΨΗΦΟΙ
1. ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΟΥΖΟΥΚΗΣ 45
2. ΗΛΙΑΣ ΜΑΝΙΑΤΗΣ 32
3. ΑΡΓΥΡΗΣ ΣΤΡΙΓΓΑΡΗΣ       32
4. ΚΩΣΤΑΣ ΧΩΡΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ   31
5. ΑΝΤΩΝΗΣ  ΦΟΙΦΗΣ   20
6. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΠΟΥΝΑΖΟΣ   20
7. ΧΑΡΗΣ ΛΑΜΑΡΗΣ 16
Για την 5η εκλόγιμη θέση υπήρξε ισοψηφία μεταξύ του νέου μας μέλους, κου Αντωνίου Φοίφη, και του παλαιού μας μέλους, κου Δημητρίου Μπουνάζου, ο οποίος και παραιτήθηκε υπέρ του κου Φοίφη. Αντιστοίχως, τα αποτελέσματα για την ανάδειξη της νέας Εξελεγκτικής Επιτροπής, στην οποία εκλέγονται οι 3 πρώτοι σε ψήφους, είναι τα παρακάτω :

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΚΛΟΓΩΝ ΕΞΕΛ. ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΨΗΦΟΙ
1. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΡΙΚΑΡΔΟΣ 47
2. ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ ΝΤΡΕΣ 35
3. ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΠΑΝΟΠΟΥΛΟΣ 33
4. ΙΑΚΩΒΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ               25

Αμέσως μετά τη διενέργεια των εκλογών το νέο Δ.Σ. συνήλθε σε σώμα και ομοφώνως αποφάσισε την κατανομή των αρμοδιοτήτων του ως εξής:

ΗΛΙΑΣ ΜΑΝΙΑΤΗΣ                 Πρόεδρος
ΜΙΧΑΛΗΣ  ΜΟΥΖΟΥΚΗΣ       Αντιπρόεδρος
ΑΝΤΩΝΗΣ ΦΟΙΦΗΣ       Γραμματέας
ΑΡΓΥΡΗΣ ΣΤΡΙΓΓΑΡΗΣ       Ταμίας
ΚΩΣΤΑΣ  ΧΩΡΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ  Μέλος

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

1η Δεξιοτεχνία Νεμέας ...

Στις 14 Απριλίου θα διεξαχθεί η Δεξιοτεχνία Νεμέας στο χώρο του Οινοποιητικού Συνεταιρισμού Νεμέας. Ο αγώνας θα εκκινήσει στις 09:00. Σύμφωνα με την νέα εγκύκλιο της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού για τις Δεξιοτεχνίες προκειμένου να δηλώσει κάποιος συμμετοχή απαιτούνται τα ακόλουθα: • Άδεια Οδήγησης σε ισχύ (επιπλέον να μην παρακρατείτε από καμία δημόσια αρχή) • Άδεια Κυκλοφορίας ή Αγωνιστική Άδεια Κυκλοφορίας σε ισχύ (δεν δύναται να συμμετάσχουν οχήματα με πινακίδες ΔΟΚ, με Μ ή σε προσωρινή ακινησία) *σε περίπτωση διαφορετικού κατόχου-αγωνιζομένου απαιτείται Υ.Δ. παραχώρησης • Δελτίο Αθλητή τύπου Δ (κόστος ημερήσιου 20€ και ετήσιου 60€) • Ιατρική βεβαίωση σύμφωνα με τον αθλητικό νόμο (επισυνάπτεται αρχείο παρακάτω) Τέλος οι δηλώσεις συμμετοχών θα πραγματοποιούνται αποκλειστικά μέσω ΣΔΔΑ μέχρι και την Παρασκευή 12/4/2024. Η ασφάλεια του αγώνα καθορίζεται από την ΟΜΑΕ στα 20€ και καταβάλλεται με την δήλωση συμμετοχής στο ΣΔΔΑ ενώ η συμμετοχή της λέσχης είναι 50€ και καταβάλλεται • είτε

2ος Αγώνας Drift Λουτράκι ...

Το Αθλητικό Σωματείο Start Line διοργανώνει στις 13 και 14 Απριλίου τον 2ο γύρο του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Drift για το 2024, στη φιλόξενη Σχολή Μηχανικού Λουτρακίου. Ο αγώνας που συγκέντρωσε 62 συμμετοχές, διοργανώνεται υπό την αιγίδα του Δήμου Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων. Σε μια εντυπωσιακή διαδρομή, οι θεαματικότεροι οδηγοί της χώρας θα προσφέρουν εντυπωσιακά περάσματα με τις ατελείωτες πλαγιολισθήσεις τους, τόσο το Σάββατο όσο και την Κυριακή, με στόχο να εντυπωσιάσουν τους φίλους του αθλήματος με τις προσπάθειές τους. Οι συμμετοχές: ΕΔΩ!

Καλή Αρχή ...

Το 60ό Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ράλλυ Χώματος βρίσκεται μια ανάσα από την πρεμιέρα του, αφού το Ράλλυ Στερεάς Ελλάδας, ο πρώτος γύρος του θεσμού, έχει τυπικά ξεκινήσει με την τέλεση της Πανηγυρικής Εκκίνησης στην Κεντρική Πλατεία της Θήβας, το βράδυ του Σαββάτου. Οι θεατές, φίλοι του μηχανοκίνητου αθλητισμού και κάτοικοι της περιοχής, κατέκλυσαν την πλατεία, γνωρίζοντας από κοντά τα 36 πληρώματα που θα συμμετάσχουν την Κυριακή στον αγώνα. Στην εκδήλωση έδωσαν το παρών, μεταξύ άλλων, ο Δήμαρχος Θηβαίων κ. Γιώργος Αναστασίου, η Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού, κ. Φανή Παπαθωμά, ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Βοιωτίας, κ. Γιώργος Ντασιώτης καθώς και πλήθος Αντιδημάρχων και Δημοτικών Συμβούλων της περιοχής. Νωρίτερα, στις εγκαταστάσεις του επίσημου διανομέα των λιπαντικών Texaco, Tsellos στη Θήβα είχε λάβει χώρα ο Διοικητικός και Τεχνικός Έλεγχος του Ράλλυ Στερεάς Ελλάδας, με τα πληρώματα να είναι ευδιάθετα και να είναι έτοιμα να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό στις 5 Ειδικές Διαδρομές του αγώνα. Το α