3/11/15

Η RALLY ART TECHNOLOGY ΣΤΟ 35ο RALLY SPRINT ΚΟΡΙΝΘΟΥ ......


Τα προσεχές σαββατοκύριακο 7-8 Νοεμβρίου  θα πραγματοποιηθεί το 35ο RALLY ΚΟΡΊΝΘΟΥ  που προσμετρά στον θεσμό του Κυπέλλου χώματος για το 2015.
Το πεδίο βολής των πληρωμάτων θα είναι η γνωστή σε όλους  ειδική διαδρομή της Κλένιας με μήκος 11,850 την οποία  τα πληρώματα θα κληθούν να περάσουν 3 φορές .
Από  τον αγώνα δεν θα μπορούσε να λείψει η RALLY ART TECHNOLOGY με το γνωστό Hyundai Accent της κατηγορίας Α6  με οδηγό τον  Γιάννη Γιώτη  και συνοδηγό  τον Νίκο Κόντο αυτή τη φορά στο δεξί bucket. Σκοπός  της ομάδας μας και του πληρώματος  είναι να οδηγήσει το Ηyundai όσο ποίο γρήγορα γίνεται  προσφέροντας παράλληλα και αρκετό θέαμα. 


Παράλληλα η ομάδα μας θα υποστήριξη την προσπάθεια του πληρώματος από την γειτονική μας Κύπρο με οδηγό τον Μάριο Ποταμού και συνοδηγό την Γεωργίου Αντρη  με ένα Subaru Impreza STI της κλάσης  N4 με σκοπό τους την προσωπική ευχαρίστηση.   
Χορηγοί μας και σε αυτή την προσπάθεια είναι το TATTOO DERMAGRAFICS στον Κορυδαλλό τα Λευκά Είδη KOMVOS στη Νέα Φιλαδέλφεια, το E-TATTOO SUPLIES καθώς και η Μεταφορική εταιρία IMG DIAMETAFORIKI.
H RALLY ART TECHNOLOGY εύχεται σε όλα τα πληρώματα που θα συμμετέχουν στον αγώνα καλή διασκέδαση και καλό τερματισμό.

Xορηγοί επικοινωνίας www.racing-news.gr  o ιντερνετικός σταθμός  www.i-feelradio.gr καθώς και www.newsautosport.com