10/11/15

Όλα έτοιμα .....


Λήξη δηλώσεων συμμετοχών, για τον αγώνα του ΑΛΜΑ Αιγίου. Είκοσι αγωνιστικά πληρώματα θα τολμήσουν να κατέβουν το πρωί της Κυριακής 15 Νοεμβρίου, την απαιτητική Ειδική Διαδρομή Φτέρη των 17 χιλιομέτρων. Ο αγώνας προσμετρά στο Έπαθλο Πελοποννήσου και στο Πρωτάθλημα των Ιστορικών Αυτοκινήτων.
Ανάμεσα στους 20 μαχητές βρίσκονται σύγχρονα αυτοκίνητα, τα οποία θα διεκδικήσουν μια καλή θέση στην Γενική Κατάταξη. Ενώ σε μια άλλη εποχή θα μας γυρίσουν τα επτά ιστορικά αυτοκίνητα που θα τρέξουν, δίνοντας ξεχωριστή νότα και χρώμα στον αγώνα του όμορφου Αιγίου. Πρόκειται για αυτοκίνητα άψογα συντηρημένα από τους ιδιοκτήτες τους, έτοιμα να σημειώσουν πολύ καλές επιδόσεις, καθώς πολλά από αυτά έχουν αφήσει το δικό τους στίγμα στους αγώνες αυτοκινήτου.
Το σωματείο ΑΛΜΑ Αιγίου θα υποδεχτεί τους αγωνιζόμενους, μηχανικούς και τους φίλους των Ράλλυ το Σάββατο 14 Νοεμβρίου στις φιλόξενες εγκαταστάσεις του ΙΚΤΕΟ Αιγίου Αutovision, για την διεξαγωγή του τεχνικού ελέγχου από τις 16:00 έως τις 19:00 ώρα. Μετά στις 21:00 ώρα θα ακολουθήσει Πανηγυρική Εκκίνηση στα Υψηλά Αλώνια Αιγίου, όπου εκεί θα μπορέσουν οι θεατές να παρατηρήσουν από κοντά τα αυτοκίνητα και τους αθλητές – αγωνιζόμενους. Την Κυριακή η δράση θα μεταφερθεί στο βουνό ξεκινώντας 10:00 ώρα το πρωί από το χωριό Φτέρη.
Να ευχαριστήσουμε το ΝΠΔΔ του Δήμου Αιγιαλείας και τους χορηγούς της τοπικής κοινωνίας, που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του ΑΛΜΑ και στήριξαν οικονομικά και αυτήν την διοργάνωση!