23/10/15

Volvo Experience και Έκτορας Μποτρίνι στο Golden Hall ......


Το Volvo Experience, η πολύ επιτυχημένη ενέργεια της Volvo Car Hellas που στόχο έχει να φέρει το ευρύ κοινό σε επαφή με τη μάρκα και που «τρέχει» από τον Ιούνιο στο εμπορικό κέντρο Golden Hall, στο Μαρούσι, αυτό το Σάββατο 24 Οκτωβρίου έχει ένα ξεχωριστό προσκεκλημένο. Ο βραβευμένος σεφ Έκτορας Μποτρίνι, στο πλαίσιο της συνεργασίας του με τη Volvo, θα βρίσκεται στο πολύ όμορφο stand που διατηρεί η σουηδική μάρκα στο ισόγειο του εμπορικού κέντρου και θα παρουσιάσει μερικά μυστικά της τέχνης του. 


Ο Έκτορας Μποτρίνι ήταν ο πρωταγωνιστής εκδηλώσεων που με γενικό τίτλο Home & Taste πραγματοποιήθηκαν τις τελευταίες δύο εβδομάδες στο Golden Hall. Για το Σάββατο 24 Οκτωβρίου, ημέρα κορύφωσης των εκδηλώσεων, ο γνωστός σεφ θα κάνει μία επίδειξη τριών συνταγών μοριακής γαστρονομίας που σίγουρα θα εντυπωσιάσουν, τόσο για την τεχνική τους, όσο και για το μοναδικό γευστικό αποτέλεσμα. Η εκδήλωση θα ξεκινήσει λίγο μετά τις 12.00 το μεσημέρι ενώ αναμένεται να κρατήσει έως τις 16.00 περίπου. 
Παράλληλα με την παρουσία του Έκτορα Μποτρίνι στο stand της μάρκας, οι επισκέπτες του Volvo Experience και αυτό το Σάββατο θα έχουν να γνωρίσουν από κοντά «τη σουηδική αντίληψη για την πολυτέλεια» αλλά και την τεχνολογική πρωτοπορία της Volvo! Έμπειροι Σύμβουλοι Προϊόντος, όπως εξάλλου κάθε μέρα, θα προσφέρουν λεπτομερή ενημέρωση για όλα τα μοντέλα της σουηδικής μάρκας ενώ θα επεξηγούν με κατανοητό τρόπο όλες τις λειτουργίες ή/και τεχνολογικές καινοτομίες των αυτοκινήτων της Volvo. 


Ταυτόχρονα, μέσα από το Volvo Experience ο ενδιαφερόμενος αγοραστής έχει τη δυνατότητα να ενημερωθεί αναλυτικά για όλες τις δυνατές επιλογές εξοπλισμού, επενδύσεων και χρωμάτων και να διαμορφώσει επί τόπου το δικό του, μοναδικό Volvo, με αναλυτική πληροφόρηση για την τιμή και τις δυνατότητες απόκτησης ενός νέου Volvo και, εφόσον το επιθυμεί, να προωθηθούν τα στοιχεία του σε Επίσημο Διανομέα Volvo για την ολοκλήρωση της παραγγελίας του.
Το Volvo Experience όμως δεν τελειώνει εδώ! Μέσα από αυτό, η Volvo παρουσιάζει στο ευρύ κοινό και ένα νέο concept που έχει ήδη λανσαριστεί στις εκθέσεις του δικτύου: πρόκειται για το Fika, όπως χαρακτηριστικά αποκαλούν οι Σουηδοί το ευχάριστο διάλειμμα για καφέ μεταξύ φίλων ή γνωστών, που συνοδεύεται πάντα από ένα γλυκό. Ανάμεσά τους, κυρίαρχη θέση έχουν τα παραδοσιακά kanelbullar, τα γλυκίσματα κανέλας με την πολύ χαρακτηριστική μυρωδιά, που αναμένεται να έχουν την τιμητική τους και αυτό το Σάββατο! 


Πρόκειται για μία σουηδική παράδοση στα «καθ’ ημάς», που στόχο έχει να κάνει τη γνωριμία με τη Volvo ακόμα πιο ευχάριστη.