24/9/15

Κορυφαίες επιδόσεις για το W. Drive V905 της YOKOHAMA .....


Το χειμερινό ελαστικό W. drive V905 της ΥΟΚΟΗΑΜΑ, κατάφερε να αποσπάσει τη 2η θέση σε συνολικά 19 τύπους χειμερινών ελαστικών, στο πλαίσιο των πρόσφατων εξαντλητικών τεστ από τον  οργανισμό ADAC. 
Το 205/55 R16H W. drive V905 της ΥΟΚΟΗΑΜΑ, δοκιμάστηκε μαζί με μια πλειάδα ελαστικών του ανταγωνισμού σε στεγνό οδόστρωμα, σε κράτημα, στον ασφαλή χειρισμό κατά την πέδηση, σε βροχή,  σε χιόνι και πάγο, αλλά και ως προς τα επίπεδα θορύβου, κύλισης και κατανάλωσης καυσίμου. 
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο ADAC αποτελεί τον μεγαλύτερο σύνδεσμο αυτοκινήτου στην Ευρώπη και αριθμεί πάνω από 16 εκατομμύρια μέλη.
Το W. Drive V905 της ΥΟΚΟΗΑΜΑ αποτελεί ιδανική επιλογή για αυτοκίνητα υψηλών επιδόσεων και SUVs. Κατασκευασμένο με την βραβευμένη τεχνολογία “orange oil”, το  W. Drive V905 είναι εμπλουτισμένο με έλαια από εσπεριδοειδή δέντρα που, αφενός βελτιώνουν το κράτημα, αφετέρου μειώνουν δραστικά την απόσταση φρεναρίσματος σε βρεγμένο οδόστρωμα. 
Σχεδιασμένη με το απόλυτο κριτήριο της υψηλής απόδοσης, η πλούσια γκάμα των ελαστικών της ΥΟΚΟΗΑΜΑ έχει σχεδιαστεί και κατασκευαστεί για να ανταποκρίνεται πλήρως στις απαιτήσεις του οδηγού αλλά και του αυτοκινήτου. Η ακριβής απόκριση στις στροφές, η ασφάλεια, η τέλεια πρόσφυση και η πραγματική αίσθηση του δρόμου που προσφέρουν στον οδηγό, είναι μερικά μόνο από τα χαρακτηριστικά της υψηλής τεχνολογίας των ελαστικών ΥΟΚΟΗΑΜΑ.
Η εταιρεία ΘΕΟΧΑΡΑΚΗΣ ΑΕ, εισάγει και διανέμει τα υψηλής ποιότητας ελαστικά ΥΟΚΟΗΑΜΑ στην ελληνική αγορά, από το 1959.