25/9/15

Μπαξεβανάκης Χ2 στα Ακροπολικά χώματα .....


Τετάρτη 7 Οκτωβρίου, ανοίγει το service park για όλα τα πληρώματα στην Σχολή Μηχανικών στο Λουτράκι Κορινθίας. Την ίδια μέρα ξεκινά τις εργασίες του το κέντρο και η γραμματεία του αγώνα, ενώ από το μεσημέρι και μετά ανοίγει ο διοικητικός έλεγχος. Πέμπτη 8 Οκτωβρίου και τα πληρώματα που πέρασαν διοικητικό έλεγχο μπορούν να συμμετάσχουν στις αναγνωρίσεις, ενώ όσα δεν πρόλαβαν μπορούν να περάσουν διοικητικό έλεγχο ώστε να κάνουν τις αναγνωρίσεις τους την Παρασκευή 9 Οκτωβρίου. 


Ανάμεσά τους, οι Μπαξεβανάκης Αντώνης και Παύλος, ενθουσιασμένοι που μπορούν να συμμετάσχουν για δεύτερη χρονιά στο «SEAJETS Ράλλυ Ακρόπολις», το οποίο προσμετρά στο Ευρωπαϊκό αλλά και το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα. Φέτος με Toyota Yaris, το οποίο καλείται να αγωνιστεί το διήμερο 10&11 Οκτωβρίου στις εννέα δύσκολες αλλά και ταυτόχρονα όμορφες ειδικές διαδρομές των συνολικά 202.57 αγωνιστικών χιλιομέτρων.
Ιστορική στιγμή για τους Αντώνη και Παύλο Μπαξεβανάκη όταν το Toyota Yaris θα εκκινήσει κάτω από τον ιερό βράχο της Ακρόπολης το Σάββατο 10 Οκτωβρίου. 
Tην επομένη καλούνται να ορθώσουν ανάστημα σε επτά χωμάτινες ειδικές διαδρομές συνολικά 134.83 χλμ. αγωνιστικών χιλιομέτρων. Συγκεκριμένα, τα μέλη του Α.Ο.Θ. Αντώνης και Παύλος, θα δώσουν μάχη στις ειδικές διαδρομές SS3 & SS7 Seajets Αθίκια των 17.93 χλμ., SS4 & SS8 Κλένια Μυκήνες των 20.67 χλμ., SS5 & SS9 Κεφαλάρι των 18.66 χλμ. και τέλος την SS6 Ζήρεια των 20.31 χλμ. 
Μπαξεβανάκης Αντώνης: "Μετά από την περυσινή επιτυχημένη συμμετοχή στο Ράλλυ Ακρόπολις επιστρέφουμε και φέτος με τα ίδια όνειρα και φιλοδοξίες. Μοναδικός και δυσκολότερος στόχος ο τερματισμός στον κατά τεκμήριο πιο δύσκολο αγώνα του πανελλήνιου πρωταθλήματος. Παρέα με το καινούργιο μας απόκτημα, ένα Toyota Yaris κατηγορίας A5 θα επιδιώξουμε να βγούμε αλώβητοι από τα δύσκολα ακροπολικά χώματα και να ζήσουμε για ακόμη μια φορά την εμπειρία αυτού του μοναδικού αγώνα. 


Η ομάδα εύχεται καλό αγώνα και καλό τερματισμό σε όλα τα πληρώματα!"

Ραντεβού στο βουνό!