Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Σε ρυθμούς Ρολάν Γκαρός το SEAJETS Ράλλυ Ακρόπολις ...


Λίγες στιγμές πριν την Τελετή Εκκίνησης, ο 3ος γύρος του FIA ERC κινήθηκε σε ρυθμούς Ρολάν Γκαρός, ενός από τα κορυφαία τουρνουά τένις στον κόσμο, το οποίο διεξάγεται αυτές τις ημέρες στη Γαλλία και είναι το διασημότερο που πραγματοποιείται σε χωμάτινο τερέν.
Με κοινό στοιχείο τη διεθνή αναγνωρισιμότητα και... τη χωμάτινη επιφάνεια, δύο εκ των πρωταγωνιστών του αγώνα, ο 13 φορές Πρωταθλητής Μέσης Ανατολής Nasser Al-Attiyah και ο 2 φορές Πρωταθλητής Ευρώπης Kajetan Kajetanowicz, χαλάρωσαν με έναν φιλικό αγώνα τένις μεταξύ τους, σε γήπεδο της Ακαδημίας Τένις «Φθιωτικός», που βρίσκεται σε απόσταση λίγων μέτρων από το Service Park του αγώνα. Αν και δήλωσαν ότι έπαιζαν τένις για πρώτη φορά, η απόδοσή τους ήταν καλή, όμως το κυριότερο είναι ότι διασκέδασαν.

Kajetan Kajetanowicz: «Αυτή ήταν η πρώτη φορά που έπαιξα τένις. Πριν από πολλά χρόνια, έπαιζα με φίλους μου σκουός. Φυσικά δεν είναι το ίδιο, αλλά μου άρεσε. Δε γνωρίζω τους κανόνες, οπότε δεν μπορώ να πω με βεβαιότητα ποιος κέρδισε. Σίγουρα, προτιμώ τα ράλλυ από το τένις και γι’ αυτό είμαι εδώ. Το τένις έχει πλάκα, αλλά δεν είμαι βέβαιος πως ήταν καλό για εμένα πριν από το ράλλυ» δήλωσε αστειευόμενος.

Nasser Al-Attiyah: «Αισθάνομαι πολύ ωραία που βρίσκομαι εδώ, στο Ράλλυ Ακρόπολις. Σήμερα παίξαμε τένις με τον Kajto και είμαστε πολύ χαρούμενοι. Δε μετρούσαμε πόντους, αλλά νομίζω ότι και οι δύο κερδίσαμε! Αυτή ήταν η πρώτη φορά που έπαιξα τένις και νομίζω πως δεν ήταν άσχημα. Ήταν επίσης πολύ ωραίο που παίξαμε σε χωμάτινο τερέν, όπως στο Ρολάν Γκαρός».

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ρυμουλκούμενα - Τρέιλερ ...

Μια τελευταία ρύθμιση στο ζήτημα έκδοσης στοιχείων κυκλοφορίας για χρήση οχημάτων κατηγορίας Ο1 και Ο2 (ρυμουλκούμενα - τρέιλερ), συμπεριλαμβανομένων και των ειδικής χρήσεως ειδικού σκοπού μη μεταφοράς εμπορευμάτων, ενεργοποιεί το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών, με σχετική τροπολογία. Με τη νέα νομοθετική διάταξη παρέχεται η δυνατότητα στους ιδιοκτήτες ρυμουλκούμενων – τρέιλερ, που είχαν παλαιότερα τεθεί νόμιμα σε κυκλοφορία με ειδικά σημειώματα ρυμούλκησης (Ε.Σ.Ρ.) και δεν είχαν εκδώσει στοιχεία κυκλοφορίας εντός της προβλεπόμενης προθεσμίας  που προέβλεπε η υπ’ αρ. 2805/2021 Υπουργική Απόφαση (δηλαδή, μέχρι 29/12/2023), να εκδώσουν στοιχεία κυκλοφορίας (άδεια και πινακίδες), κατόπιν καταβολής παραβόλου, ύψους 200 ευρώ και εντός αποκλειστικής προθεσμίας πέντε μηνών, μετά τη δημοσίευσή της σε ΦΕΚ. Επιπλέον, με σκοπό τη διευκόλυνση της ομαλής και απρόσκοπτης διεκπεραίωσης των εργασιών των πολιτών, παρέχεται η δυνατότητα τουλάχιστον έως τέλος Σεπτεμβρίου 2024, να  τίθενται νομίμως σε κ

Ευχές Α.Λ.Α.Κ. ...

 

Νέο Δ.Σ. στην ΑΛΜΑ Αιγίου ...

Μετά τις εκλογές που πραγματοποιήθηκαν στις 21/4/2024, το αθλητικό σωματείο μηχανοκίνητου αθλητισμού ΑΛΜΑ Αιγίου ανακοινώνει τη σύσταση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου. Η νέα διοικητική ομάδα διαμορφώνεται ως εξής: Πρόεδρος: Μπουροθανασόπουλος Χαράλαμπος Αντιπρόεδρος: Σωτηρόπουλος Νικόλαος Γραμματέας: Τσερετζούλιας Θεοφάνης Ταμίας: Σουφλής Στάικος Μέλη: Λύρος Νικόλαος, Γκουλεμάνης Κωνσταντίνος, Δημουλάς Ανδρέας Η αποστολή του νέου Προέδρου και του Διοικητικού Συμβουλίου για την επόμενη διετία είναι να αναλάβουν τη διοργάνωση των αγώνων που ορίζονται από την ομοσπονδία μηχανοκίνητου αθλητισμού, ΟΜΑΕ. Φέτος για το 2024, στο σωματείο του Αιγίου ανατέθηκαν τρεις μεγάλες διοργανώσεις. Η επιτυχημένη  SEAJETS Ανάβαση Αρχαίας Αιγείρας τον περασμένο Μάρτιο, η οποία είχε μεγάλη απήχηση και προβολή για την περιοχή. Ο επόμενος αγώνας είναι 1 και 2 Ιουνίου το καθιερωμένο 11ο Rally Sprint Αιγίου που προσμετρά στο κύπελλο αυτοκινήτων και στο πρωτάθλημα ιστορικών. Μία διοργάνωση στολίδι για την μηχα