Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

ΧΕΙΜΕΡΙΝΗ ΠΛΟΗΓΗΣΗ 2016 - Α.Λ.Α. ...


Η ΠΛΟΗΓΗΣΗ είναι παιχνίδι και όχι αγώνας!!!
ΣΑΒΒΑΤΟ, 10 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2016

Στόχος είναι η ευχάριστη απασχόληση του μυαλού για 3-4 ώρες, και να φτάσουν όλοι οι συμμετέχοντες στο τέλος της διαδρομής.
Συμμετέχοντες μπορεί να είναι όλοι όσοι νόμιμα χωρούν σε ένα αυτοκίνητο (όχι αγωνιστικό). Δεν υπάρχει άλλη προϋπόθεση για την συμμετοχή εκτός από ένα μικρό παράβολο, που περιλαμβάνει και τα δικαιώματα της ΟΜΑΕ.
Ο οδηγός δεν απαιτείται να έχει αγωνιστική άδεια, αλλά μόνον μία «Άδεια Παιδειάς» που εκδίδει η ΟΜΑΕ. Η ιπποδύναμη του αυτοκινήτου και η (υπερβολική) ταχύτητα που θα κινηθείδεν έχουν καμία σημασία.
Εκτός από τον χώρο και την ώρα της εκκίνησης, όλη η υπόλοιπη διαδρομή είναι άγνωστη στους συμμετέχοντες και οι οδηγίες για αυτή, δίνονται με μορφή διαδοχικών «ΓΡΙΦΩΝ» διαφορετικής βαρύτητας (και βαθμών) που πρέπει να επιλύσουν. Όποιος τους λύσει όλους και σωστά είναι νικητής γιατί συγκεντρώνει τους περισσότερους βαθμούς.
Συνήθως στο τέλος όλοι κάθονται και σχολιάζουν τις ενδιαφέρουσες ώρες που πέρασαν με συντροφιά ένα καλό βραδινό φαγητό!!!

ΕΦΟΔΙΑ :
1. Κέφι, πολύ κέφι και φαντασία για να λύνετε τους «γρίφους» !
2. Ρολόι ή/και χρονόμετρο.
3. Μολύβια-Στυλό-Γόμα-Μικρό χάρακα-Σημειωματάριο-Φάκελλο Α4.
4. Φως για να διαβάζετε μέσα στο αυτοκίνητο.
5. Δυνατό φακό ή χειροκίνητο προβολέα για να βρίσκετε τα ζητούμενα στοιχεία που θα σας ζητηθούν κάπου στην διαδρομή.
6. Καθρέφτη.
7. Αδιάβροχα και ομπρέλλες για το πλήρωμα (αν ο καιρός είναι βροχερός).
8. Βενζίνη στο αυτοκίνητο για 90 περίπου χιλιόμετρα.

Πληροφορίες : www.ala-racingclub.gr
Τηλ : Μάνος Παπανικολάου - 6906276460

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ρυμουλκούμενα - Τρέιλερ ...

Μια τελευταία ρύθμιση στο ζήτημα έκδοσης στοιχείων κυκλοφορίας για χρήση οχημάτων κατηγορίας Ο1 και Ο2 (ρυμουλκούμενα - τρέιλερ), συμπεριλαμβανομένων και των ειδικής χρήσεως ειδικού σκοπού μη μεταφοράς εμπορευμάτων, ενεργοποιεί το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών, με σχετική τροπολογία. Με τη νέα νομοθετική διάταξη παρέχεται η δυνατότητα στους ιδιοκτήτες ρυμουλκούμενων – τρέιλερ, που είχαν παλαιότερα τεθεί νόμιμα σε κυκλοφορία με ειδικά σημειώματα ρυμούλκησης (Ε.Σ.Ρ.) και δεν είχαν εκδώσει στοιχεία κυκλοφορίας εντός της προβλεπόμενης προθεσμίας  που προέβλεπε η υπ’ αρ. 2805/2021 Υπουργική Απόφαση (δηλαδή, μέχρι 29/12/2023), να εκδώσουν στοιχεία κυκλοφορίας (άδεια και πινακίδες), κατόπιν καταβολής παραβόλου, ύψους 200 ευρώ και εντός αποκλειστικής προθεσμίας πέντε μηνών, μετά τη δημοσίευσή της σε ΦΕΚ. Επιπλέον, με σκοπό τη διευκόλυνση της ομαλής και απρόσκοπτης διεκπεραίωσης των εργασιών των πολιτών, παρέχεται η δυνατότητα τουλάχιστον έως τέλος Σεπτεμβρίου 2024, να  τίθενται νομίμως σε κ

Ευχές Α.Λ.Α.Κ. ...

 

Νέο Δ.Σ. στην ΑΛΜΑ Αιγίου ...

Μετά τις εκλογές που πραγματοποιήθηκαν στις 21/4/2024, το αθλητικό σωματείο μηχανοκίνητου αθλητισμού ΑΛΜΑ Αιγίου ανακοινώνει τη σύσταση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου. Η νέα διοικητική ομάδα διαμορφώνεται ως εξής: Πρόεδρος: Μπουροθανασόπουλος Χαράλαμπος Αντιπρόεδρος: Σωτηρόπουλος Νικόλαος Γραμματέας: Τσερετζούλιας Θεοφάνης Ταμίας: Σουφλής Στάικος Μέλη: Λύρος Νικόλαος, Γκουλεμάνης Κωνσταντίνος, Δημουλάς Ανδρέας Η αποστολή του νέου Προέδρου και του Διοικητικού Συμβουλίου για την επόμενη διετία είναι να αναλάβουν τη διοργάνωση των αγώνων που ορίζονται από την ομοσπονδία μηχανοκίνητου αθλητισμού, ΟΜΑΕ. Φέτος για το 2024, στο σωματείο του Αιγίου ανατέθηκαν τρεις μεγάλες διοργανώσεις. Η επιτυχημένη  SEAJETS Ανάβαση Αρχαίας Αιγείρας τον περασμένο Μάρτιο, η οποία είχε μεγάλη απήχηση και προβολή για την περιοχή. Ο επόμενος αγώνας είναι 1 και 2 Ιουνίου το καθιερωμένο 11ο Rally Sprint Αιγίου που προσμετρά στο κύπελλο αυτοκινήτων και στο πρωτάθλημα ιστορικών. Μία διοργάνωση στολίδι για την μηχα