Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Ανάβαση Πορταριάς - Πηλιορείτικη Φιέστα .....


Τέλος Σεπτεμβρίου και μετά τις καλοκαιρινές διακοπές το ραντεβού είναι "κλεισμένο" στην μεγάλη γιορτή που λέγεται Ανάβαση Πορταριάς στο Πανέμορφο Πήλιο.
Αγώνας που αποτελεί πρόκληση για τους πιστούς των αναβάσεων αφού η διαδρομή με τις ιδιαίτερες συνθήκες πρόσφυσης-καλύτερες φέτος από τις άλλες χρονιές-απαιτεί ανάλογο τρόπο οδήγησης. Ομοιόμορφη διαδρομή και βαθμός ανόδου με πονηρές στροφές, όπου απαιτείται ακρίβεια αλλά και εύρεση κατάλληλου ελαστικού συνθέτουν το πάζλ που λέγεται ΑΝΑΒΑΣΗ ΠΟΡΤΑΡΙΑΣ.
Την οργάνωση του αγώνα έχει αναλάβει η Λέσχη Αυτοκινήτου Βόλου (Λ.Α.Β), με στόχο να προσφέρει ακόμη μία χρονιά ένα αγώνα προ πάντων ασφαλή και με πλούσιο θέαμα.
Μετά από αρκετά χρόνια απουσίας στον συγκεκριμένο αγώνα η αγαπημένη κατηγορία των Ιστορικών δίνει και πάλι βροντερό παρών και παρά το όνομα να είστε σίγουρη ότι θα δόση δυνατές συγκινήσεις όπως πάντα σε όλους.
Η προετοιμασία για την διεξαγωγή του αγώνα της 34ης ΑΝΑΒΑΣΗΣ ΠΟΡΤΑΡΙΑΣ 2014 στις 27 – 28 Σεπτεμβρίου συνεχίζεται και παρά την οικονομική κρίση το ενδιαφέρον είναι μεγάλο, με όλους τους πρωταγωνιστές να δηλώνουν παρών.
Στο πρόγραμμα του αγώνα τώρα,   οι συμμετοχές ξεκινούν την 1η του Σεπτέμβρη
και λήγουν στις 19 Σεπτεμβρίου στις 10 το βράδυ. Το Σάββατο 27 Σεπτεμβρίου και από ώρα 08:00 – 11:00 θα διεξαχθεί ο τεχνικός έλεγχος των αυτοκινήτων στον προαύλιο χώρο του Ξενοδοχείου Xenia Palace στην Πορταριά και εν συνεχεία στις 12:30 θα ξεκινήσει η διαδικασία των επίσημων δοκιμών η οποία θα πραγματοποιηθεί σε 3 σκέλη. Ημέρα του αγώνα η Κυριακή 28 Σεπτεμβρίου με ώρα εκκίνησης 10:00 το πρωί. 
Ο δρόμος για το Σάββατο 27/9 θα κλείσει στις 11:00 από την διασταύρωση Άλλης Μεριάς έως και το πέρας των δοκιμών (18:00) και για την Κυριακή 28/9 από της 09:00 το πρωί έως και το πέρας του αγώνα (14:00).  Εναλλακτική διαδρομή μέσω Κουκουράβας – Μακρυνίτσας – Πορταριά.
Η Γραμματεία του αγώνα θα φιλοξενηθεί στο Ξενοδοχείο Portaria Hotel and Spa, καθώς και η απονομή των επάθλων στους νικητές η οποία θα γίνει μετά τον αγώνα και ώρα 15.00.
Πληροφορίες στο επίσημο site της Λέσχης www.lavolos.gr και στο τηλέφωνο/fax της Λέσχης 24210 55339, όπως επίσης στον κ. Δημ Γαρουφαλιά 6947156759 και τον Γεν. Γραμματέα κ. Γ. Μπέτα 6944590640.

Ελπίζουμε να σας δούμε όλους στον αγώνα μας.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ρυμουλκούμενα - Τρέιλερ ...

Μια τελευταία ρύθμιση στο ζήτημα έκδοσης στοιχείων κυκλοφορίας για χρήση οχημάτων κατηγορίας Ο1 και Ο2 (ρυμουλκούμενα - τρέιλερ), συμπεριλαμβανομένων και των ειδικής χρήσεως ειδικού σκοπού μη μεταφοράς εμπορευμάτων, ενεργοποιεί το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών, με σχετική τροπολογία. Με τη νέα νομοθετική διάταξη παρέχεται η δυνατότητα στους ιδιοκτήτες ρυμουλκούμενων – τρέιλερ, που είχαν παλαιότερα τεθεί νόμιμα σε κυκλοφορία με ειδικά σημειώματα ρυμούλκησης (Ε.Σ.Ρ.) και δεν είχαν εκδώσει στοιχεία κυκλοφορίας εντός της προβλεπόμενης προθεσμίας  που προέβλεπε η υπ’ αρ. 2805/2021 Υπουργική Απόφαση (δηλαδή, μέχρι 29/12/2023), να εκδώσουν στοιχεία κυκλοφορίας (άδεια και πινακίδες), κατόπιν καταβολής παραβόλου, ύψους 200 ευρώ και εντός αποκλειστικής προθεσμίας πέντε μηνών, μετά τη δημοσίευσή της σε ΦΕΚ. Επιπλέον, με σκοπό τη διευκόλυνση της ομαλής και απρόσκοπτης διεκπεραίωσης των εργασιών των πολιτών, παρέχεται η δυνατότητα τουλάχιστον έως τέλος Σεπτεμβρίου 2024, να  τίθενται νομίμως σε κ

Ευχές Α.Λ.Α.Κ. ...

 

Νέο Δ.Σ. στην ΑΛΜΑ Αιγίου ...

Μετά τις εκλογές που πραγματοποιήθηκαν στις 21/4/2024, το αθλητικό σωματείο μηχανοκίνητου αθλητισμού ΑΛΜΑ Αιγίου ανακοινώνει τη σύσταση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου. Η νέα διοικητική ομάδα διαμορφώνεται ως εξής: Πρόεδρος: Μπουροθανασόπουλος Χαράλαμπος Αντιπρόεδρος: Σωτηρόπουλος Νικόλαος Γραμματέας: Τσερετζούλιας Θεοφάνης Ταμίας: Σουφλής Στάικος Μέλη: Λύρος Νικόλαος, Γκουλεμάνης Κωνσταντίνος, Δημουλάς Ανδρέας Η αποστολή του νέου Προέδρου και του Διοικητικού Συμβουλίου για την επόμενη διετία είναι να αναλάβουν τη διοργάνωση των αγώνων που ορίζονται από την ομοσπονδία μηχανοκίνητου αθλητισμού, ΟΜΑΕ. Φέτος για το 2024, στο σωματείο του Αιγίου ανατέθηκαν τρεις μεγάλες διοργανώσεις. Η επιτυχημένη  SEAJETS Ανάβαση Αρχαίας Αιγείρας τον περασμένο Μάρτιο, η οποία είχε μεγάλη απήχηση και προβολή για την περιοχή. Ο επόμενος αγώνας είναι 1 και 2 Ιουνίου το καθιερωμένο 11ο Rally Sprint Αιγίου που προσμετρά στο κύπελλο αυτοκινήτων και στο πρωτάθλημα ιστορικών. Μία διοργάνωση στολίδι για την μηχα