Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

2ος Αγώνας 15 Ιουνίου – Καρτόδρομος Αφιδνών .....


Το GTCC, σε συνεργασία με την ΑΣΜΑ, διοργανώνει την Κυριακή 15 Ιουνίου 2014 τον 2ο Αγώνα του Επάθλου GTCC 2014, στην πίστα Καρτόδρομο στις Αφίδνες.
Ταυτόχρονα διατηρεί το χαμηλό παράβολο συμμετοχής, την έκπτωση (10 ευρώ) και το ειδικό έπαθλο για τους πρωτοεμφανιζόμενους, ενώ μέσω του νέου τρόπου διεξαγωγής (2 χρονομετρημένα sessions) θα δώσει ακόμα περισσότερη οδηγική απόλαυση στους συμμετέχοντες και θέαμα στους θεατές.
Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να προσέλθουν στην πίστα μέχρι τις 09.00, οπότε θα ξεκινήσει ο διοικητικός και τεχνικός έλεγχος,  θα ακολουθήσουν το briefing των οδηγών και τα Ελεύθερα δοκιμαστικά. Αμέσως μετά θα ξεκινήσει ο αγώνας, όπου θα πραγματοποιηθούν δύο σκέλη από 1+3 γύρους το καθένα.
Τέλος να θυμίσουμε ότι και σε αυτό τον αγώνα θα κληρωθεί ανάμεσα στους συμμετέχοντες και μία κούτα λάδια προσφορά του χορηγού μας Prista Oil, αλλά και 2 περιποιήσεις αυτοκινήτου προσφορά της Car experts by Meguiars. Παράλληλα συνεχίζεται η προσφορά του χορηγού μας onboard camera.gr για ενοικίαση action cameras μόνο με 10 ευρώ.

ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:
Οι Δηλώσεις συμμετοχών ξεκινούν την Τετάρτη 4/6/2014 και τελειώνουν την Τρίτη 10/6/2014 και ώρα 20:00.
Η κάθε συμμετοχή θα θεωρείται ως ολοκληρωμένη μόνο μετά την πληρωμή του παραβόλου συμμετοχής.
Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά τον ΕΙΔΙΚΟ KΑΝΟΝΙΣΜΟ GTCC 2014 πριν δηλώσετε συμμετοχή.
Μπορείτε να κατεβάσετε πατώντας εδώ την Αίτηση Συμμετοχής του GTCC

ΠΑΡΑΒΟΛΟ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:
Το παράβολο συμμετοχής για τον αγώνα είναι:
- Συμμετοχή σε μια κατηγορία: 70 ευρώ
- Διπλή συμμετοχή (στην κατηγορία OPEN η SALOON): 50 ευρώ
- Έκπτωση (10 ευρώ) για τους πρωτοεμφανιζόμενους.

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ:
Οι συμμετέχοντες που θα πάρουν μέρος για πρώτη φορά στο Έπαθλο GTCC 2014, θα πρέπει να προσκομίσουν υποχρεωτικά τα παρακάτω έγγραφα:
- Αντίγραφο άδειας οδήγησης
- Αντίγραφο άδειας κυκλοφορίας αυτοκινήτου
- Αντίγραφο δελτίου αθλητή (λισάνς)
- Εξουσιοδότηση από τον ιδιοκτήτη του αυτοκινήτου (επικυρωμένη από αστυνομικό τμήμα ή Κ.Ε.Π), σε περίπτωση που το αυτοκίνητο δεν είναι στο όνομα του συμμετέχοντα. 

ΠΛΗΡΩΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΚΟΜΙΣΗ ΕΓΓΡΑΦΩΝ:
Την Τρίτη 10 Ιουνίου 2014 και ώρα 18.00-20.00, οι συμμετέχοντες οδηγοί θα πρέπει να προσκομίσουν τα απαραίτητα έγγραφα και το παράβολο συμμετοχής, στα γραφεία της ΑΣΜΑ:
Αχαρνών 70 / Κάτω Κηφησιά (Τηλ. 210-8087267, fax:2108087269)
(Google Maps Link)
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: στο 6977214431 (GTCC)

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την ΕΠΑ/ΟΜΑΕ για την στήριξή της, την ΑΣΜΑ για την διοργάνωση του αγώνα, καθώς και τους χορηγούς μας.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ρυμουλκούμενα - Τρέιλερ ...

Μια τελευταία ρύθμιση στο ζήτημα έκδοσης στοιχείων κυκλοφορίας για χρήση οχημάτων κατηγορίας Ο1 και Ο2 (ρυμουλκούμενα - τρέιλερ), συμπεριλαμβανομένων και των ειδικής χρήσεως ειδικού σκοπού μη μεταφοράς εμπορευμάτων, ενεργοποιεί το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών, με σχετική τροπολογία. Με τη νέα νομοθετική διάταξη παρέχεται η δυνατότητα στους ιδιοκτήτες ρυμουλκούμενων – τρέιλερ, που είχαν παλαιότερα τεθεί νόμιμα σε κυκλοφορία με ειδικά σημειώματα ρυμούλκησης (Ε.Σ.Ρ.) και δεν είχαν εκδώσει στοιχεία κυκλοφορίας εντός της προβλεπόμενης προθεσμίας  που προέβλεπε η υπ’ αρ. 2805/2021 Υπουργική Απόφαση (δηλαδή, μέχρι 29/12/2023), να εκδώσουν στοιχεία κυκλοφορίας (άδεια και πινακίδες), κατόπιν καταβολής παραβόλου, ύψους 200 ευρώ και εντός αποκλειστικής προθεσμίας πέντε μηνών, μετά τη δημοσίευσή της σε ΦΕΚ. Επιπλέον, με σκοπό τη διευκόλυνση της ομαλής και απρόσκοπτης διεκπεραίωσης των εργασιών των πολιτών, παρέχεται η δυνατότητα τουλάχιστον έως τέλος Σεπτεμβρίου 2024, να  τίθενται νομίμως σε κ

Ευχές Α.Λ.Α.Κ. ...

 

Νέο Δ.Σ. στην ΑΛΜΑ Αιγίου ...

Μετά τις εκλογές που πραγματοποιήθηκαν στις 21/4/2024, το αθλητικό σωματείο μηχανοκίνητου αθλητισμού ΑΛΜΑ Αιγίου ανακοινώνει τη σύσταση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου. Η νέα διοικητική ομάδα διαμορφώνεται ως εξής: Πρόεδρος: Μπουροθανασόπουλος Χαράλαμπος Αντιπρόεδρος: Σωτηρόπουλος Νικόλαος Γραμματέας: Τσερετζούλιας Θεοφάνης Ταμίας: Σουφλής Στάικος Μέλη: Λύρος Νικόλαος, Γκουλεμάνης Κωνσταντίνος, Δημουλάς Ανδρέας Η αποστολή του νέου Προέδρου και του Διοικητικού Συμβουλίου για την επόμενη διετία είναι να αναλάβουν τη διοργάνωση των αγώνων που ορίζονται από την ομοσπονδία μηχανοκίνητου αθλητισμού, ΟΜΑΕ. Φέτος για το 2024, στο σωματείο του Αιγίου ανατέθηκαν τρεις μεγάλες διοργανώσεις. Η επιτυχημένη  SEAJETS Ανάβαση Αρχαίας Αιγείρας τον περασμένο Μάρτιο, η οποία είχε μεγάλη απήχηση και προβολή για την περιοχή. Ο επόμενος αγώνας είναι 1 και 2 Ιουνίου το καθιερωμένο 11ο Rally Sprint Αιγίου που προσμετρά στο κύπελλο αυτοκινήτων και στο πρωτάθλημα ιστορικών. Μία διοργάνωση στολίδι για την μηχα