Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Συνέντευξη Τύπου - Με 19 παριστάμενους.....



Οι προετοιμασίες για το Ράλλυ Ακρόπολις 2012 έχουν κορυφωθεί, καθώς οι ώρες μετρούν πια αντίστροφα, για την εκκίνηση της αγωνιστικής δραστηριότητας.
Σε αυτό το πλαίσιο, η Οργανωτική Επιτροπή παρέθεσε συνέντευξη Τύπου στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Αθηναίων, παρουσία εκπροσώπων των κύριων χορηγών του αγώνα και συγκεκριμένα του διευθυντή εταιρικής επικοινωνίας και δημοσίων σχέσεων της Club Hotel Cazino Loutraki, κ. Ιωάννη Βραχάτη, του κ. Γρηγόρη Φελώνη, μέλος του ΔΣ της ΟΠΑΠ Α.Ε. και του γενικού διευθυντή του φορέα «Συμμαχία για την Ελλάδα», κ. Γιώργου Καλούδη.
Το γεγονός τίμησε με την παρουσία του ο Δήμαρχος Αθηναίων κ. Γιώργος Καμίνης, καθώς ο Δήμος Αθηναίων στηρίζει ενεργά τον Αγώνα.
Ο κ. Καμίνης τόνισε πως το Ράλλυ Ακρόπολις αποτελεί ένα πολύ σημαντικό αθλητικό γεγονός και δεν είναι τυχαίο, πως μαζί με το Μαραθώνιο, αποτελούν τα δυο αθλητικά γεγονότα που χαίρουν υποστήριξης και από το Κράτος. Συγκεκριμένα, ο κ. Καλούδης δήλωσε: «Το Ράλλυ Ακρόπολις είναι ένα πολύ σημαντικό γεγονός και αυτό φαίνεται από το γεγονός ότι κρατάει μέσα στο χρόνο. Είναι ένας σκληρός και απαιτητικός αγώνας, που μας δίνει την ευκαιρία για στήριξη και προώθηση, όχι μόνο του αθλητισμού, αλλά και του πολιτισμού. Φέτος η εκκίνηση γίνεται στο Ζάππειο Μέγαρο. Καλούμε, όλους τους πολίτες και επισκέπτες της πόλης μας, να αγκαλιάσουν το ιστορικό ράλλυ και να το κάνουν δικό τους».
Με αυτή τη Συνέντευξη Τύπου στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Αθηναίων, ουσιαστικά μπαίνουμε και επίσημα στην περίοδο διεξαγωγής του αγώνα, αφού ήδη το επίκεντρο του αγώνα, το Λουτράκι, είναι έτοιμο να υποδεχτεί από την προσεχή Κυριακή τις ομάδες του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Ράλλυ.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αιμοληψία Α.Ο.Θ. ...

Το ΔΣ του ΑΟΘ ενημερώνει τα μέλη του ομίλου, ότι θα πραγματοποιηθεί η εξ αναβολής πρώτη οργανωμένη εθελοντική αιμοδοσία μας.  Σας υπενθυμίζουμε ότι έχει δημιουργηθεί ‘’σύλλογος εθελοντών αιμοδοτών ΑΟΘ’’ και η αιμοληψία θα γίνει από συνεργείο του νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ, απέναντι  από τα γραφεία του ομίλου στην ΔΕΘ, στην αίθουσα ΚΥΤΤΑΡΟ, την Κυριακή 12 Μαϊου από ώρα 9:00-13:00. Όποια/ος επιθυμεί να συμβάλει σε αυτή την ύψιστη ανθρώπινη προσφορά παρακαλούμε να προσέλθει. (Για επιπλέον πληροφορίες - διευκρινίσεις τηλ 6937100013 Δημήτρης Κουμποτής.)

Με 63 συμμετοχές ...

Η «καρδιά» του μηχανοκίνητου αθλητισμού θα «χτυπήσει» το διήμερο 11 και 12 Μαΐου στη Λαμία, η οποία θα φιλοξενήσει για άλλη μια χρονιά αγώνα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Drift. Ο τρίτος γύρος του θεσμού θα διεξαχθεί στην ειδικά διαμορφωμένη πίστα εντός των εγκαταστάσεων της Πανελλήνιας Έκθεσης Λαμίας με τη συμμετοχή 63 οδηγών, οι οποίοι θα προσφέρουν ατελείωτη πλαγιολίσθηση στους φίλους του σπορ που θα βρεθούν το διήμερο στη Λαμία. Οι θεαματικότεροι οδηγοί των τριών κατηγοριών Drift 1, Drift 2 και Drift 3, θα αγωνιστούν σε μία εντυπωσιακή διαδρομή η οποία στήθηκε ήδη στην Π.Ε.Λ., ώστε να χαρίσει μοναδικές συγκινήσεις τόσο στους οδηγούς όσο και στους θεατές. Διοργανωτής του αγώνα είναι το Σωματείο Αγωνιστική Λέσχη Αυτοκινήτου Λαμίας (Α.Λ.Α.Λ.), σε συνδιοργάνωση με την ΠΕ Φθιώτιδος, τον μεγάλο οικοδεσπότη Δήμο Λαμιέων, αλλά και το Επιμελητήριο Φθιώτιδος. Όσον αφορά τις επιμέρους κατηγορίες, στην κατηγορία Drift 1 , 22 οδηγοί θα «παλέψουν» για τη νίκη στην τρίτη στροφή του πρωταθλήματος.

Nissan Formula E Team ...

Η Nissan Formula E Team πηγαίνει στο Βερολίνο, αυτό το Σαββατοκύριακο, για τον 9ο και 10ο Γύρο του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος της ABB FIA Formula E 2023/24, με τους Oliver Rowland και Sacha Fenestraz να είναι έτοιμοι για την μάχη. Έχοντας φιλοξενήσει περισσότερα E-Prix από οποιοδήποτε άλλο χώρο, το Tempelhof Airport Circuit μήκους 2,355 χιλιομέτρων αποτελεί ένα κομβικό σημείο στο ημερολόγιο της Formula E, καθώς προσφέρει μια ποικιλία διατάξεων. Η πίστα, στην οποία δεσπόζει ένα αεροσκάφος Douglas DC-3 στο εσωτερικό της στροφής 6, αποτελεί μια μεγάλη πρόκληση για οδηγούς και ομάδες υποστήριξης, λόγω της λείας επιφάνειάς της, κάνοντας ακόμα πιο επιτακτική την προσπάθεια βέλτιστης διαχείρισης στην ενέργεια και τα ελαστικά. Τα προκριματικά ξεκινούν στις 11:20, ενώ οι αγώνες ξεκινούν στις 16:00 ώρα Ελλάδας.