30/4/15

Οι Νιώρας – Κακαλής 4οι στο ασφάλτινο Ράλλυ Φθιώτιδος .....


Με επιτυχία στέφτηκε ο πρώτος αγώνας στον οποίο συμμετείχαν φέτος οι Γρηγόρης Νιώρας - Κώστας Κακαλής, το ασφάλτινο "32ο Ράλλυ Φθιώτιδος", που αποτελούσε τον δεύτερο γύρο του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Ράλλυ 2015.
Το πλήρωμα του μπλε Subaru Impreza "Ι.ΚΤΕΟ Κόμβος Κηφισίας" της ομάδας N έχοντας αποφασίσει να λάβει μέρος φέτος μόνο σε επιλεγμένους αγώνας, κινήθηκε γρήγορα και θεαματικά στο "32ο Ράλλυ Φθιώτιδος",  σημειώνοντας κορυφαίους χρόνους στις ειδικές διαδρομές γύρο από τη Λαμία. 


Πετυχαίνοντας μάλιστα τον δεύτερο χρόνο στην Super Εδική του αγώνα, τερμάτισαν στην τέταρτη θέση της γενικής κατάταξης, αποδεικνύοντας για μία ακόμα φορά την ταχύτητά τους και στην άσφαλτο.
Της προσπάθεια των Γρηγόρη Νιώρα - Κώστα Κακαλή στηρίζουν το "Ι.ΚΤΕΟ Κόμβος Κηφισίας" (www.ikteokifisias.gr), η εταιρία "Λιακάκος Α.Ε.Β.Ε. Ψυκτικά Μηχανήματα και Ανταλλακτικά" (www.liakakos.gr), η ''Υδρόγειος Ασφαλιστική'' (www.ydrogios.gr) και η εταιρεία βελτιωτικών λιπαντικών "Eni Lubricants" (www.agiphellas.gr). 
Η ''Nioras Racing Team'' κινείται με καύσιμα Valin, έχει την φροντίδα και την τεχνική υποστήριξη της "Attica Motors Service" και του "RAPATAS Body Works", ενώ χορηγός επικοινωνίας είναι το "PeriTroxon.gr" (www.PeriTroxon.gr).