Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Προεκλογικό κλίμα ......


Ανακοινώθηκαν τα Αθλητικά Σωματεία/μέλη της ΟΜΑΕ τα οποία βάσει καταστατικού ( άρθρο 3, §4β ) πληρούν τις απαραίτητες προϋποθέσεις και έχουν δικαίωμα ψήφου στις προσεχείς εκλογές της Ομοσπονδίας.




ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΟΥΣΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΟΜΑΕ
Κοιν. ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ
Υποψη  Κου ΖΑΧΑΡΟΠΟΥΛΟΥ

Με μεγάλη θλίψη και απογοήτευση σας στέλνω αυτήν την επιστολή σε απάντηση τουλάχιστον από μέρους μου, της επιστολής και των εγγράφων που κυκλοφόρησαν στα σωματεία της ΟΜΑΕ και υπογράφονται από δύο μέλη της Διοικούσας επιτροπής κ. Μιχελακάκη και Μεσημέρη.
Στρατεύτηκα μαζί με αρκετά άλλα ικανά άτομα που αποτελέσαμε και την πρώτη ΕΠΑ μετά την αναγνώριση από το Ελληνικό κράτος της Ομοσπονδίας μας με την επωνυμία ΟΜΑΕ και επωμιστήκαμε το πολύ βαρύ φορτίο να θέσουμε σε λειτουργία τον διαλυμένο λόγω προβλημάτων ΕΛΠΑ μηχανοκίνητο αθλητισμό, κάτω από την προεδρεία του κ. Μ.Χαλιβελάκη νόμιμα εκλεγμένου προέδρου της ΟΜΑΕ που εκπροσωπούσε και το μεγαλύτερο μέρος αναγνωρισμένων από την ΓΓΑ σωματείων της αναγνωρισμένης ομοσπονδίας και την σύμφωνη γνώμη της διοικούσας και ειδικότερα των παραπάνω κυρίων που δεν μετείχαν αρχικά σε κανέναν ενεργό ρόλο παρά μόνο σε αυτό του παρατηρητή.
Τα χιλιάδες προβλήματα που αντιμετωπίσαμε και αντιμετωπίζουμε είναι γνωστά και δεν χρειάζονται αναφοράς, εκείνο όμως που χρειάζεται αναφορά είναι η σημαντική καθημερινή παρουσία του κ.Μ.Χαλιβελάκη για την αντιμετώπιση όλων των προβλημάτων και πολύ συχνά με προσωπικές του εγγυήσεις καθώς και πολλών άλλων με προσφορές προσωπικές με ένα στόχο, να λειτουργήσει επιτέλους αυτός ο χώρος έτσι που όλοι εμείς που επί πολλά χρόνια αγωνιζόμαστε ονειρευτήκαμε.
Και φτάνουμε στην σημερινή μέρα, στην αρχή των πρωταθλημάτων και αγώνων κάθε μορφής, με τα σωματεία να δίνουν την δική τους μάχη επιβίωσης μέσα στην κρίση, να λαμβάνουμε μια επιστολή η οποία δυναμιτίζει και θέτει σε κίνδυνο ότι με χίλιους τρόπους προσπαθήσαμε να χτίσουμε  όλους αυτούς τους μήνες λειτουργίας της αναγνωρισμένης ομοσπονδίας, με σκοπό τι? Να αμαυρώσουμε και να θέσουμε εκτός έναν πιθανό αντίπαλο στις επερχόμενες εκλογές της ομοσπονδίας, ξεχνώντας την μεγάλη προσφορά του και διεκδικώντας θέσεις και ρόλους με αντιδεοντολογικές πράξεις.
Πιστεύω ότι όλοι είχαμε άποψη, αλλά και πολλά ερωτηματικά σε διάφορα θέματα ειδικά διαφάνειας και απόκρυψης εγγράφου που επικαλείσθε στην επιστολή σας, η επιστολή απάντηση από την ΓΓΑ  δεν έχει παραλήπτη τον κο Χαλιβελάκη, αλλά την διοικούσα επιτροπή, εσείς κε Μιχελακάκη και Μεσημέρη που ήσασταν ???για να την παραλάβετε και να την γνωρίζετε , ειδικά εγώ όμως έχω και άλλα πολλά ερωτηματικά, που προς χάριν του κοινού σκοπού τα έθαψα και δεν τα ανέφερα ποτέ και ούτε είχα σκοπό να το κάνω, αλλά μια και θέλετε διαφάνεια θέλω να μου απαντήσετε στα παρακάτω. 
Όταν ιδρύθηκε η ΕΛΟΑΑΜ από της εκλογές της Τρίπολης όπου ψήφισαν σχεδόν όλα τα σωματεία της Ελλάδος προέκυψε ένα ενδεκαμελές Δ.Σ , μετά κάποια χρόνια αποφάσισε αυτό το Δ.Σ με μένα στην προεδρεία να αδρανοποιήσει την ΕΛΟΑΑΜ για διάφορους λόγους που δεν είναι της παρούσης και να βάλει τα κινητά περιουσιακά στοιχεία, γραφεία ,βιβλιοθήκες ,Η/Υ μαζί με το αρχείο σε αποθήκη του μέλους αείμνηστου Κ.Βαρβούτη, μέχρι την στιγμή που επικοινώνησε μαζί μου ο κ.Φ.Αντωνιάδης ζητώντας μου το αρχείο για να συνεχίσει της προσπάθειες αναγνώρισης της ομοσπονδίας, με την σύμφωνη γνώμη και του υπόλοιπου αδρανοποιημένου Δ.Σ του το δώσαμε και τα επόμενα χρόνια είχα μια σχετική ενημέρωση από τον κο Αντωνιάδη, στην συνέχεια εμφανιστήκατε εσείς σαν Δ.Σ και Πρόεδρος της ΕΛΟΑΑΜ χωρίς ποτέ τόσο εγώ όσο και τα υπόλοιπα ιδρυτικά μέλη να έχουμε κάποια ενημέρωση σχετικά.
Τα ερωτήματα μου λοιπόν είναι, που είναι όλα τα ιδρυτικά σωματεία, πότε έγινε Γ.Συνέλευση και από ποιους της ΕΛΟΑΑΜ, ποιο είναι και πόσοι το σημερινό Δ.Σ και από ποια διαδικασία προέκυψε, από ποια διαδικασία εκλεχτήκατε πρόεδρος κε Μιχελακάκη , πόσα είναι τα σημερινά σωματεία της ΕΛΟΑΑΜ και τέλος να με ενημερώσετε που να κάνω αίτηση σαν ιδρυτικό μέλος και πρώην πρόεδρος να πάρω τα πρακτικά Γ.Συνελεύσεων και εκλογών.
Φυσικά και είναι αυτονόητο, ότι με αυτές τις συνθήκες είναι αδύνατον να συνεχίσω το τεράστιο έργο σαν υπεύθυνος της Β.Ελλάδος της ΟΜΑΕ, μετά την αναταραχή που προκάλεσε η επιστολή των παραπάνω κυρίων σε όλα τα σωματεία και σε μένα προσωπικά,  θα πρέπει όμως να αναλάβουν και την ευθύνη του αποτελέσματος μια και υπάρχει ένα υπερφορτωμένο πρόγραμμα στην Β.Ελλάδα για τους επόμενους μήνες, που χρήζει καθημερινής παρακολούθησης και λύσεις των προβλημάτων.
Τέλος εδώ και τώρα εκλογές με τον ποιο δημοκρατικό και νόμιμο τρόπο που είναι βάσει του καταστατικού, για να αποφασίσουν τα σωματεία που αποτελούν την ομοσπονδία ποιοι θέλουν να τους διοικούν.
ΑΝΤΩΝΗΣ Α. ΠΑΡΤΑΛΙΟΣ
Πρώην Πρόεδρος ΕΛΟΑΑΜ
Πρώην Πρόεδρος επί τριάντα χρόνια Αυτοκινητιστικού Ομίλου Θεσσαλονίκης
Πρώην Μέλος Δ.Σ Εθνικής Επιτροπής Αγώνων της ΕΛΠΑ - Μέλος ΕΠΑ ΟΜΑΕ Υπεύθυνος  Β.Ελλάδος
Αγωνιζόμενος από το 1969-2012

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

13ο Ράλλυ Χανίων ...

Η ΑΛΑ Χανίων μετά από έγκριση της ΟΜΑΕ - ΕΠΑ διοργανώνει το 13ο Ράλλυ Χανίων που θα διεξαχθεί το Σάββατο 20, Super Ειδική στους Αγίους Αποστόλους, ώρα 17:00 και Κυριακή 21 Απριλίου 2024, δύο επαναλαμβανόμενες διαδρομές, η πρώτη στον Κονταρό στις Βρύσες Αποκορώνου, ώρα 10:00 και η δεύτερη στον Στύλο Μαλάξα. Οι παροχές της ΑΛΑ Χανίων προς τα πληρώματα εκτός Χανίων είναι μία διανυκτέρευση στο ξενοδοχείο Porto Kalamaki το Σάββατο 20 Απριλίου 2024. Χορηγοί του αγώνα είναι: Chania Cars & Trucks Κυριακίδης Κατασκευαστική Και συνδιοργανωτές: Περιφερειακή Ενότητα Χανίων Δήμος Χανίων Δήμος Αποκορώνου ΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΕΧΟΥΝ ΑΝΟΙΞΕΙ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΔΔΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΝ ΑΝΟΙΧΤΕΣ ΕΩΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 12 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2024 ΚΑΙ ΩΡΑ 23:59.

3η Ανάβαση Ψάθας ...

Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Αναβάσεων συνεχίζεται το διήμερο 27 και 28 Απριλίου με την 3η Ανάβαση Ψάθας η οποία συγκέντρωσε 54 συμμετοχές σε όλες τις κατηγορίες. Διοργανωτής του αγώνα είναι το Σωματείο “Ελληνική Λέσχη Αυτοκινήτου Δυτικής Αττικής” (ΕΛ.Λ.Α.Δ.Α.), με την αμέριστη συμπαράσταση του Δήμου Μάνδρας-Ειδυλλίας. Χορηγός του αγώνα είναι η Seajets. Ωραίες μονομαχίες και πλούσιο θέαμα αναμένεται να προσφέρουν οι οδηγοί που θα λάβουν μέρος στον αγώνα, καθώς όλοι θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό, θέλοντας να καρπωθούν πολύτιμους βαθμούς στη μάχη του πρωταθλήματος. Στην κατηγορία Formula Saloon , ο Μάριος Ηλιόπουλος θα οδηγήσει το γνωστό Ford Fiesta με στόχο κυρίως να ξεσηκώσει τα πλήθη που θα βρεθούν στη διαδρομή του αγώνα. Ο Νίκος Παπαδόπουλος θα προσπαθήσει να «κυνηγήσει» τον περσινό πρωταθλητή της κατηγορίας με το θηριώδες Ford Escort MKII. Το παρών με στόχο ένα καλό πλασάρισμα στην κατηγορία θα δώσει στην Ψάθα ο «Κανέλλος», οδηγώντας ένα Peugeot 106, ενώ ένα Skoda Fabia θα έχει στα

ADAC Opel Electric Rally Cup ...

Το ADAC Opel Electric Rally Cup “powered by GSe” βρίσκεται λίγο πριν την έναρξη της 4ης σεζόν. 15 Corsa Rally Electric των 100 kW/136 hp θα λάβουν μέρος στη φετινή έναρξη, στις 3 και 4 Μαΐου στο ADAC Actronics Rally Sulingen (Lower Saxony). Το σύνολο των συμμετεχόντων στο πρώτο και μοναδικό στον κόσμο ηλεκτρικό κύπελλο ράλι με αυτοκίνητα μιας μάρκας, εντυπωσιάζει με την ποικιλομορφία και τον διεθνή χαρακτήρα του. Θα διαγωνιστούν αθλητές οκτώ διαφορετικών εθνικοτήτων. Συνολικά, δέκα νέες ομάδες, συμπεριλαμβανομένων τεσσάρων αμιγώς γυναικείων και αρκετών μικτών πληρωμάτων, φέρνουν έναν αέρα ανανέωσης στη συναρπαστική διοργάνωση. Η Γαλλική FFSA χρησιμοποιεί και πάλι δύο Corsa Rally Electric στο πλαίσιο του προγράμματος ανάπτυξης νέων ταλέντων στην ακαδημία της. Φέτος, τα αυτοκίνητα θα καταλάβουν οι Emma Chalvin/Emy Ailloud-Perraud και Alizée Pottier/Joanna Verdier. Επίσης, στο πλαίσιο της προώθησης νέων ταλέντων, η Βελγική RACB, σε συνεργασία με την Opel Belgium, παραχώρησε ένα αυτοκίνητ