Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

HTTC 60 lap test event ...


Το Σάββατο 18 Νοεμβρίου 2017 θα πραγματοποιηθεί δοκιμαστικό για το επικείμενο HTTC 60 laps. Σε αυτό το event περιμένουμε τους φίλους που ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν, να δώσουν το παρόν, να οδηγήσουν και να συνδιαμορφώσουμε την τελική μορφή του event.
Σε πρώτη φάση οι συμμετέχοντες πρέπει να σχηματίσουν ομάδες που θα αποτελούνται τουλάχιστον από ένα αυτοκίνητο με δύο οδηγούς με μέγιστο αριθμό τα τρία αυτοκίνητα με τρείς οδηγούς.
Κάθε ομάδα θα παραλαμβάνει έναν αισθητήρα χρονομέτρησης, ο οποίος θα εναλλάσσεται στα αυτοκίνητα της ομάδας.
Εντός της πίστας θα βρίσκεται ένα αυτοκίνητο από κάθε ομάδα.
Κατά την διάρκεια των 60 γύρων η κάθε ομάδα θα πρέπει να πραγματοποιήσει τρείς διελεύσεις από τα pit με ελάχιστο χρόνο παραμονής το ένα λεπτό ανά διέλευση.

Κόστος συμμετοχής:
Η τιμή ανέρχεται στα 90,00 ευρώ ανά ομάδα.
Η τιμή για τους κατόχους HTTC members card 2017 ανέρχεται στα 50,00 ευρώ ανά ομάδα.
Στις ανωτέρω τιμές δεν συμπεριλαμβάνεται ο ΦΠΑ.
Οι λεπτομέρειες της εκδήλωσης ενδέχεται να τροποποιηθούν.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Σ.Ο.Α.Α. 2024 ...

 

Ανάβαση Ψάθας - Δοκιμές ...

  Ομαλά κύλησε η διαδικασία των χρονομετρημένων δοκιμών στην Ανάβαση Ψάθας που έλαβε χώρα το Σάββατο. Οι οδηγοί πραγματοποίησαν και τα 3 προγραμματισμένα ανεβάσματα και πλέον είναι έτοιμοι να ριχτούν στη μάχη με το χρόνο στη δεύτερη πρωταθληματική Ανάβαση της χρονιάς. Διοργανωτής του αγώνα είναι το Σωματείο “Ελληνική Λέσχη Αυτοκινήτου Δυτικής Αττικής” (ΕΛ.Λ.Α.Δ.Α.), με την αμέριστη συμπαράσταση του Δήμου Μάνδρας-Ειδυλλίας. Χορηγός του αγώνα είναι η Seajets και το il Desto Group. Ο Μάριος Ηλιόπουλος χωρίς να πιέσει ιδιαίτερα ήταν ο ταχύτερος στη διαδικασία των χρονομετρημένων δοκιμών στη Formula Saloon , οδηγώντας ένα Ford Fiesta και την Κυριακή θα κινηθεί με στόχο να προσφέρει θέαμα στους φίλους του αθλήματος που θα βρεθούν στις στροφές της Ανάβασης Ψάθας. Τον περσινό πρωταθλητή της κατηγορίας ακολούθησαν οι «Κανέλλος» (Peugeot 106) και Θανάσης Κοράκης (Nissan Silvia). Αίτημα για να αγωνιστεί την Κυριακή στον αγώνα έκανε ο Καλαματιανός Νικόλαος Παπαδόπουλος (Ford Escort MKII) που δεν σ

1ο Ράλλυ Σπριντ Κισσάβου ...

Λιγότερο από ένας μήνας απομένει για το 1ο Ράλλυ Σπριντ Κισσάβου που θα διοργανωθεί στην περιοχή της επαρχίας Αγιάς. Οι αγώνες ράλλυ επιστρέφουν μετά από χρόνια στο νομό Λάρισας και οι διοργανωτές έχουν ξεκινήσει από την αρχή της χρονιάς τις προετοιμασίες για να προσφέρουν ένα άρτιο αποτέλεσμα. Την ευθύνη έχει αναλάβει η Λέσχη Αυτοκινήτου Μοτοσυκλέτας Καλλιθέας Ελασσόνας (Λ.Α.Μ.Κ.Ε.) με συνδιοργανωτή το Δήμο Αγιάς ενώ τελεί και υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Θεσσαλίας. Κέντρο του αγώνα θα είναι η πόλη της Αγιάς. Το Σάββατο 18 Μαΐου θα διεξαχθεί ο τεχνικός έλεγχος και η πανηγυρική εκκίνηση στην κεντρική πλατεία της πόλης ενώ στο δημοτικό Parking θα εγκατασταθεί το Service Park. Την Κυριακή 19 Μαΐου τα πληρώματα θα αγωνιστούν στην ειδική διαδρομή των 12.3 χιλιομέτρων η οποία θα επαναληφθεί τρεις φορές, φτάνοντας έτσι συνολικά τα 36.9 χιλιόμετρα. Αντίστοιχα το σύνολο των απλών διαδρομών 61,2 χιλιόμετρα (20,4 Χ 3). Η απονομή των κυπέλλων θα γίνει στην κεντρική πλατεία της Μελιβοίας, ένα πρ