Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Ξεκίνησε η προπώληση εισιτηρίων ...


Λίγες ημέρες απομένουν για την αγωνιστική πρεμιέρα του ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις 2018 με την Υπερειδική Διαδρομή στον Ιππόδρομο Μαρκόπουλου, την Παρασκευή 1 Ιουνίου στις 15:26 το μεσημέρι, και η προπώληση των εισιτηρίων ξεκίνησε μέσω της ιστοσελίδας www.ticketmaster.gr.
Τα αγωνιστικά αυτοκίνητα του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ράλλυ (ERC), όπως και των αγωνιζόμενων στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα Ράλλυ Χώματος και Ράλλυ Χώματος Ιστορικών αυτοκινήτων, θα επιστρέψουν στο ίδιο σημείο που είχε διεξαχθεί η Υπερειδική και ο τερματισμός του Ακρόπολις του 2007. Ο φετινός σχεδιασμός της Υπερειδικής Διαδρομής, διαφορετικός από το 2007, κατά κύριο λόγο με γρήγορες παρατεταμένες και άκρως θεαματικές στροφές, προβλέπει τον κατά μέτωπο συναγωνισμό των αγωνιζόμενων ανά δύο. Ξεκινώντας παράλληλα, τα αυτοκίνητα θα καλύπτουν το σύνολο της διαδρομής, μήκους 2,60 χιλιομέτρων, πριν τερματίσουν στο σημείο από το οποίο εκκίνησαν.
Η αγορά των εισιτηρίων για την Υπερειδική Διαδρομή του ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις 2018 είναι εφικτή μέσω της ιστοσελίδας www.ticketmaster.gr, καθώς και μέσω των ιστοσελίδων ή του δικτύου καταστημάτων των εταιρειών «Cosmote» και «Γερμανός». Επίσης, μέσω του τηλεφωνικού κέντρου 210.8938111 (Δευτ.-Κυρ.: 9.00-21.00), καθώς και του εκδοτηρίου στον Ιππόδρομο Μαρκόπουλου από τις 13:30 το μεσημέρι της Παρασκευής 1/06.
Στις ιστοσελίδες και στα σημεία προπώλησης τα εισιτήρια διατίθενται στην τιμή των 10 Ευρώ, ενώ στο εκδοτήριο του Ιπποδρόμου του κόστος τους θα είναι 14 Ευρώ. Η είσοδος είναι δωρεάν για παιδιά ως 12 ετών, καθώς και για ΑΜΕΑ.
Υπενθυμίζεται ότι η στάθμευση στον Ιππόδρομο Μαρκόπουλου είναι δωρεάν, σε parking 4.000 θέσεων, καθώς και ότι διατίθεται και parking ΑΜΕΑ, από όπου όλη η διαδρομή ως τις θέσεις θεατών είναι προσπελάσιμη από αμαξίδια.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

13ο Ράλλυ Χανίων ...

Η ΑΛΑ Χανίων μετά από έγκριση της ΟΜΑΕ - ΕΠΑ διοργανώνει το 13ο Ράλλυ Χανίων που θα διεξαχθεί το Σάββατο 20, Super Ειδική στους Αγίους Αποστόλους, ώρα 17:00 και Κυριακή 21 Απριλίου 2024, δύο επαναλαμβανόμενες διαδρομές, η πρώτη στον Κονταρό στις Βρύσες Αποκορώνου, ώρα 10:00 και η δεύτερη στον Στύλο Μαλάξα. Οι παροχές της ΑΛΑ Χανίων προς τα πληρώματα εκτός Χανίων είναι μία διανυκτέρευση στο ξενοδοχείο Porto Kalamaki το Σάββατο 20 Απριλίου 2024. Χορηγοί του αγώνα είναι: Chania Cars & Trucks Κυριακίδης Κατασκευαστική Και συνδιοργανωτές: Περιφερειακή Ενότητα Χανίων Δήμος Χανίων Δήμος Αποκορώνου ΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΕΧΟΥΝ ΑΝΟΙΞΕΙ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΔΔΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΝ ΑΝΟΙΧΤΕΣ ΕΩΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 12 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2024 ΚΑΙ ΩΡΑ 23:59.

Σ.Ο.Α.Α. 2024 ...

 

3η Ανάβαση Ψάθας ...

Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Αναβάσεων συνεχίζεται το διήμερο 27 και 28 Απριλίου με την 3η Ανάβαση Ψάθας η οποία συγκέντρωσε 54 συμμετοχές σε όλες τις κατηγορίες. Διοργανωτής του αγώνα είναι το Σωματείο “Ελληνική Λέσχη Αυτοκινήτου Δυτικής Αττικής” (ΕΛ.Λ.Α.Δ.Α.), με την αμέριστη συμπαράσταση του Δήμου Μάνδρας-Ειδυλλίας. Χορηγός του αγώνα είναι η Seajets. Ωραίες μονομαχίες και πλούσιο θέαμα αναμένεται να προσφέρουν οι οδηγοί που θα λάβουν μέρος στον αγώνα, καθώς όλοι θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό, θέλοντας να καρπωθούν πολύτιμους βαθμούς στη μάχη του πρωταθλήματος. Στην κατηγορία Formula Saloon , ο Μάριος Ηλιόπουλος θα οδηγήσει το γνωστό Ford Fiesta με στόχο κυρίως να ξεσηκώσει τα πλήθη που θα βρεθούν στη διαδρομή του αγώνα. Ο Νίκος Παπαδόπουλος θα προσπαθήσει να «κυνηγήσει» τον περσινό πρωταθλητή της κατηγορίας με το θηριώδες Ford Escort MKII. Το παρών με στόχο ένα καλό πλασάρισμα στην κατηγορία θα δώσει στην Ψάθα ο «Κανέλλος», οδηγώντας ένα Peugeot 106, ενώ ένα Skoda Fabia θα έχει στα