Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Το "Ενιαίο" στα Μέγαρα ...


Με έναν πρωταθλητή Γενικής τον Νίκο Ζάχο και αρκετούς επίδοξους Πρωταθλητές στους Νέους, θα διεξαχθούν οι δύο τελευταίοι αγώνες του φετινού SEAJETS ΣΟΑΑ Ενιαίου στην πίστα των Μεγάρων. Το Σωματείο ΕΛ.Λ.Α.Δ.Α. σε συνεργασία με το Σωματείο Α.Σ.Σ.Ο.Α.Α. διοργανώνουν τον τελευταίο για φέτος αγώνα ταχύτητας του Πανελληνίου Πρωταθλήματος και το SEAJETS ΣΟΑΑ Ενιαίο είναι και πάλι η πολυπληθέστερη κατηγορία με 15 συμμετέχοντες. 
Από αυτούς οι οκτώ οδηγοί είναι κάτω των 30 ετών, με αποτέλεσμα στη συγκεκριμένη κατηγορία, να είναι διαθέσιμοι 50 βαθμοί νίκης, γεγονός που δίνει μαθηματικές ελπίδες τίτλου, στους 6 από τους οκτώ οδηγούς. Κατά συνέπεια οι δύο τελευταίοι γύροι του SEAJETS ΣΟΑΑ Ενιαίου του 2017 προμηνύονται αμφίρροποι, άκρως ανταγωνιστικοί και φυσικά πολύ θεαματικοί. 
Παρόλα αυτά εκείνος που έχει τον πρώτο λόγο βάσει βαθμολογίας και εν αναμονή της έφεσης του Γιάννη Χαραλαμπόπουλου για τον αποκλεισμό του από την Τρίπολη, είναι ο Στράτος Κυρλαγκίτσης που προηγείται στους Νέους και φιλοδοξεί να διατηρήσει ή και να αυξήσει τη διαφορά. Ο Χαραλαμπόπουλος εξακολουθεί να είναι ένας από τους ταχύτερους Νέους φέτος, ενώ η παρουσία του Φίλιππου Καλέση που απείχε από την Τρίπολη λόγω υποχρεώσεων στον Παγκόσμιο τελικό του Rotax, θα φέρει έναν ακόμη δυνατό συνδυασμό στη μάχη της νίκης. 
Από εκεί και πέρα ο Παναγιώτης Ρουστέμης θέλει να συνεχίσει ακριβώς από εκεί που σταμάτησε στον προηγούμενο αγώνα. Τη νίκη δηλαδή καθώς έγινε ο τρίτος διαφορετικός νικητής στους Νέους για φέτος και ο Γιάννης Ποτουρίδης να διατηρήσει το… χάρισμα των εξαιρετικών βαθμολογήσεων μέχρι τώρα, οι οποίες τον έχουν φέρει στην τρίτη θέση της βαθμολογίας. 
Τις λιγότερες πιθανότητες έχει ασφαλώς ο Ταξιάρχης Ασημακόπουλος, ο οποίος πάντως έχει αποδείξει πως είναι ικανός για την έκπληξη και μια θέση ψηλά στην κατάταξη αν τον ευνοήσουν οι συνθήκες. Εκτός της μάχης του τίτλου αλλά πάντα συμμετέχοντες με όραμα το μέλλον κυρίως και τις εμπειρίες είναι ο Μιχάλης Δουλτσίνος και ο Ιάκωβος Γιουσουρούμ. 
Ο Σύνδεσμος Οδηγών Αγώνων Αυτοκινήτου μετά την ανακοίνωση για το SEAJETS ΣΟΑΑ Ενιαίο Γυναικών το οποίο προετοιμάζει για το 2018, θα ήθελε να ενημερώσει τις ενδιαφερόμενες κυρίες ότι στον προσεχή αγώνα των Μεγάρων, θα μπορούν να δηλώσουν επισήμως το ενδιαφέρον τους για συμμετοχή.
Επιπλέον στην πίστα των Μεγάρων θα υπάρχουν διαθέσιμα δύο Skoda Fabia 1.2 TSI του Ενιαίου για να τα θαυμάσουν από κοντά, να καθήσουν στη θέση του οδηγού και να τα οδηγήσουν, αν θέλουν, στο περιθώριο των τελευταίων αγώνα του SEAJETS ΣΟΑΑ Ενιαίου 2017.
Οι κατατακτήριες δοκιμές του Σαββάτου θα ξεκινήσουν στις 11:00, ενώ την Κυριακή το πρόγραμμα ανοίγει το warm up των οδηγών στις 10:00. 

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

13ο Ράλλυ Χανίων ...

Η ΑΛΑ Χανίων μετά από έγκριση της ΟΜΑΕ - ΕΠΑ διοργανώνει το 13ο Ράλλυ Χανίων που θα διεξαχθεί το Σάββατο 20, Super Ειδική στους Αγίους Αποστόλους, ώρα 17:00 και Κυριακή 21 Απριλίου 2024, δύο επαναλαμβανόμενες διαδρομές, η πρώτη στον Κονταρό στις Βρύσες Αποκορώνου, ώρα 10:00 και η δεύτερη στον Στύλο Μαλάξα. Οι παροχές της ΑΛΑ Χανίων προς τα πληρώματα εκτός Χανίων είναι μία διανυκτέρευση στο ξενοδοχείο Porto Kalamaki το Σάββατο 20 Απριλίου 2024. Χορηγοί του αγώνα είναι: Chania Cars & Trucks Κυριακίδης Κατασκευαστική Και συνδιοργανωτές: Περιφερειακή Ενότητα Χανίων Δήμος Χανίων Δήμος Αποκορώνου ΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΕΧΟΥΝ ΑΝΟΙΞΕΙ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΔΔΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΝ ΑΝΟΙΧΤΕΣ ΕΩΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 12 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2024 ΚΑΙ ΩΡΑ 23:59.

Σ.Ο.Α.Α. 2024 ...

 

3η Ανάβαση Ψάθας ...

Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Αναβάσεων συνεχίζεται το διήμερο 27 και 28 Απριλίου με την 3η Ανάβαση Ψάθας η οποία συγκέντρωσε 54 συμμετοχές σε όλες τις κατηγορίες. Διοργανωτής του αγώνα είναι το Σωματείο “Ελληνική Λέσχη Αυτοκινήτου Δυτικής Αττικής” (ΕΛ.Λ.Α.Δ.Α.), με την αμέριστη συμπαράσταση του Δήμου Μάνδρας-Ειδυλλίας. Χορηγός του αγώνα είναι η Seajets. Ωραίες μονομαχίες και πλούσιο θέαμα αναμένεται να προσφέρουν οι οδηγοί που θα λάβουν μέρος στον αγώνα, καθώς όλοι θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό, θέλοντας να καρπωθούν πολύτιμους βαθμούς στη μάχη του πρωταθλήματος. Στην κατηγορία Formula Saloon , ο Μάριος Ηλιόπουλος θα οδηγήσει το γνωστό Ford Fiesta με στόχο κυρίως να ξεσηκώσει τα πλήθη που θα βρεθούν στη διαδρομή του αγώνα. Ο Νίκος Παπαδόπουλος θα προσπαθήσει να «κυνηγήσει» τον περσινό πρωταθλητή της κατηγορίας με το θηριώδες Ford Escort MKII. Το παρών με στόχο ένα καλό πλασάρισμα στην κατηγορία θα δώσει στην Ψάθα ο «Κανέλλος», οδηγώντας ένα Peugeot 106, ενώ ένα Skoda Fabia θα έχει στα