4/11/17

Αεροπορία στο 38ο Ράλλυ Παλάδιο ...


Την πρώτη νίκη της καριέρας του, σε επίπεδο Γενικής κατάταξης πήρε ο Βασίλης Αναδιώτης στο 38ο Ράλλυ Παλάδιο. Μαζί του ο Μανώλης Μακρινός. 
Ας δούμε τι δήλωσαν:

Βασίλης Αναδιώτης
«Είμαστε πολύ χαρούμενοι που φτάσαμε σε αυτό το αποτέλεσμα. Ήταν μια δύσκολη νίκη, κάναμε κάποιες λάθος επιλογές αλλά προφανώς αυτό ισχύει για όλους. Τη νύχτα κινηθήκαμε αμυντικά καθώς μια συντηρητική επιλογή στα ελαστικά δεν μας επέτρεψε να πιέσουμε περισσότερο. Παρόλα αυτά είναι αναμφίβολα μια ημέρα ορόσημο για εμένα προσωπικά. Είναι η πρώτη μου νίκη σε επίπεδο γενικής. Μια ημέρα που θα θυμάμαι καθώς σημαντικό ρόλο παίζει και η αξία εκείνων που κερδίζεις. Στο φετινό Παλάδιο λοιπόν ήμασταν μπροστά από οδηγούς που σέβεσαι με ιστορία, ταχύτητα και ικανότητες τα οποία δεν περνούν απαρατήρητα σε καμία περίπτωση. Θέλω να ευχαριστήσω τον Μανώλη Μακρινό που είναι ο καθοδηγητής μου σε αυτήν την πορεία. Η ψυχραιμία που διατηρεί όταν κινείται κάτω από συνθήκες πίεσης είναι κάτι μοναδικό χωρίς αυτήν δεν θα καταφέρναμε τίποτα. Επίσης να ευχαριστήσω τον Γιώργο Ταράτσαλο για την προετοιμασία του αυτοκινήτου, γιατί έχει δημιουργήσει ένα αυτοκίνητο που εκτός του ότι δεν μας προβληματίζει καθόλου τεχνικά, κινείται άκρως ανταγωνιστικά ανάμεσα σε άλλα πολύ δυνατά αγωνιστικά». 

Μανώλης Μακρινός 
«Είναι η ημέρα του Βασίλη σήμερα και πρέπει να απολαύσει αυτή την πρώτη του νίκη σε επίπεδο γενικής. Έυχαριστούμε όλους όσοι βρέθηκαν εδώ να μας παρακολουθήσουν, το Θεό και την οργάνωση για τον εξαιρετικό αγώνα. Αφιερώνω αυτή τη νίκη στον Γιώργο Ταράτσαλο για την υποστήριξή του».