11/7/17

3ος Αγώνας Rotax Max Challenge ...


H Rotax Hellas έκλεισε με επιτυχία το πρόγραμμα του φετινού Rotax Max Challenge, με τον τρίτο γύρο. Αγώνα που διοργάνωσε η Start Line και έλαβαν μέρος τριάντα επτά οδηγοί! Παρά τον 'καύσωνα', πολλοί ήταν αυτοί που στερήθηκαν το Κυριακάτικο μπάνιο τους και βρέθηκαν στην πίστα των Μεγάρων, για να δημιουργήσουν όπως και στον πρώτο αγώνα, το αδιαχώρητο στο 'μπαλκόνι'.
Πράγματι, οι θεατές ήταν πολλοί, όπως πλούσιο ήταν και το θέαμα που πρόσφεραν οι συμμετέχοντες με σπουδαίες και καθαρές μονομαχίες που τους αποζημίωσαν! Oι Ανδρέας Σπανός ( Praga Zahos Karting, Praga-Rotax ) και Γιώργος Καφαντάρης ( Formula K-Rotax ) ήταν πρώτοι στην micro, στη γενική ο πρώτος και στην μικρή ηλικιακά κλάση, ο δεύτερος. Ο Κωνσταντίνος Κομνηνός ( Speed Force, Exprit-Rotax ) ήταν νικητής στην Junior και ο Νίκος Ιωάννου ( Kartworks-Tony-Rotax ) στην Senior που δεν άφησε κανένα περιθώριο στους αντιπάλους του κερδίζοντας την γενική και συνεπώς και τις δύο ηλιακές κλάσεις! Στην πολυπρόσωπη κατηγορία της DD2, θέαμα, ανταγωνισμός και μονομαχίες κράτησαν τους θεατές 'όρθιους' μέχρι τον τελευταίο γύρο... Οι 'ομόσταυλοι' της 'Speed Force, Exprit-Rotax', Χρήστος Οικονόμου και Μανώλης Τζαμαριαδάκης ήταν οι θριαμβευτές, στην γενική ο πρώτος και στην κατηγορία max ο δεύτερος.
Η επισημοποίηση των βαθμολογιών που αναμένεται σε όλες τις κατηγορίες, θα δώσει τη δυνατότητα στους επαθλούχους να ταξιδέψουν στο Πορτιμάο της Πορτογαλίας, για να λάβουν μέρος στο 18ο Rotax MAX Challenge Grand Finals!
Ευχαριστούμε  για ακόμα μία φορά, όλους όσους παρευρέθησαν εχθές στην πίστα καρτ των Μεγάρων, αγωνίστηκαν αλλά και προσέφεραν οποιαδήποτε συμμετοχή, παρά την υψηλή θερμοκρασία που υπήρχε.
Είναι τιμή μας που σας είχαμε κοντά μας στον 3ο Αγώνα του Rotax Max Challenge γι' αυτό και κάθε φορά προσπαθούμε να γινόμαστε καλύτεροι και αντάξιοι των προσδοκιών σας.
Ευχαριστούμε όλους τους οδηγούς, μηχανικούς, ομάδες, γονείς, συγγενείς, τη λέσχη Start Line και τους ανθρώπους της, καθώς και όσους ακόμα βοήθησαν στην ολοκλήρωση του Αγώνα.


Καλό Καλοκαίρι από την Rotax Hellas!