18/1/17

Πάνω από τα Όρια - Autosprint Live ...


Με καλεσμένο του Στράτου Φωτεινέλη, τον Νικόλα Περατινό, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του ΣΟΑΑ, ο οποίος λύνει απορίες γύρω από το Ενιαίο με Skoda Fabia που έχει εξαγγείλει ο Σύνδεσμος, θα προβληθεί αυτή την εβδομάδα το “Πάνω από τα Όρια”. Την εκπομπή μπορείτε να παρακολουθήσετε στο High TV την Τετάρτη στις 19:30, ενώ μισή ώρα νωρίτερα την ίδια ημέρα προβάλλεται απο το Star Κεντρικής Ελλάδας το οποίο εκπέμπει και μέσα από το πακέτο του Cosmote TV. 
Παράλληλα η ωραία εκπομπή βρίσκεται ήδη αναρτημένη στη σελίδα της εκπομπής στο Facebook, ΕΔΩ!
Στο ραδιοφωνικό εβδομαδιαίο ραντεβού του Στράτου Φωτεινέλη με τους φίλους των αγώνων αυτοκινήτου στο στούντιο του Καναλιού 1 του Πειραιά, βρίσκεται ο Παύλος Αλέπης. Παράλληλα όπως κάθε εβδομάδα θα υπάρξουν τηλεφωνικές επικοινωνίες με πολλούς ανθρώπους προς ενημέρωση και ψυχαγωγία. Αυτή την εβδομάδα στην “παρέα” θα είναι ο Βαγγέλης Αρβανιτάκης, μέλος της ομάδας που εξελίσσει το μονοθέσιο της Ferrari για τη Formula 1 και ο Τάσος Καρκάνης,  Γενικός Γραμματέας της ΟΜΑΕ. 
Η εκπομπή “Autosprint Live” μεταδίδεται την Τετάρτη από τις 18:00 έως τις 19:00 από τους 90,4 Κανάλι 1 του Πειραιά και διαδκτυακά από το www.kanaliena.gr