Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Αυτόν τον αγώνα θα τον θυμούνται όλοι για πολύ καιρό .....


Το Σαββατοκύριακο 30 και 31 Μαΐου η ΦΙΜΑ και ο ΑΣΗ διοργάνωσαν  στο αεροδρόμιο Τυμπακίου τον 2ο αγώνα του πανελληνίου πρωταθλήματος Dragster αυτοκινήτων και μοτοσυκλετών.
Ο αγώνας χαρακτηρίστηκε ως ο πιο επιτυχημένος των τελευταίων ετών μιας και παρά τις πάρα πολλές συμμετοχές (πάνω από 150) , έγιναν όλα τα περάσματα και τις 2 ημέρες απ όλους και όλοι ευχαριστήθηκαν στο maximum ασχέτως της θέσης που κέρδισαν.


Η πίστα ήταν πάρα πολύ καλή και αυτό έφερε όπως ήταν λογικό πολλά ρεκόρ αλλά  και πολλές ζημίες ειδικά στα αυτοκίνητα όπου ελάχιστοι έμειναν για τις κόντρες της Κυριακής.
Πάνω από 1000 θεατές πέρασαν από το αεροδρόμιο το διήμερο και παρακολούθησαν κορυφαία περάσματα και πολύ δυνατές κόντρες , ενώ ο καιρός ήταν ιδανικός και από θερμοκρασία αλλά και από αέρα.
Αυτό που πρέπει επίσης να πούμε είναι ότι ειδικά την Κυριακή και περισσότερο στις μοτοσυκλέτες σημειώθηκαν ρεκόρ στις περισσότερες κατηγορίες και το θέαμα απογειώθηκε ειδικά στις κόντρες , όπου μερικές από αυτές θα μείνουν στην ιστορία... 


Μετά το τέλος των αγώνων έγιναν και οι απονομές με πάρα πολύ κόσμο να χειροκροτεί τους νικητές και το ραντεβού ανανεώθηκε για τον Σεπτέμβριο.








Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

13ο Ράλλυ Χανίων ...

Η ΑΛΑ Χανίων μετά από έγκριση της ΟΜΑΕ - ΕΠΑ διοργανώνει το 13ο Ράλλυ Χανίων που θα διεξαχθεί το Σάββατο 20, Super Ειδική στους Αγίους Αποστόλους, ώρα 17:00 και Κυριακή 21 Απριλίου 2024, δύο επαναλαμβανόμενες διαδρομές, η πρώτη στον Κονταρό στις Βρύσες Αποκορώνου, ώρα 10:00 και η δεύτερη στον Στύλο Μαλάξα. Οι παροχές της ΑΛΑ Χανίων προς τα πληρώματα εκτός Χανίων είναι μία διανυκτέρευση στο ξενοδοχείο Porto Kalamaki το Σάββατο 20 Απριλίου 2024. Χορηγοί του αγώνα είναι: Chania Cars & Trucks Κυριακίδης Κατασκευαστική Και συνδιοργανωτές: Περιφερειακή Ενότητα Χανίων Δήμος Χανίων Δήμος Αποκορώνου ΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΕΧΟΥΝ ΑΝΟΙΞΕΙ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΔΔΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΝ ΑΝΟΙΧΤΕΣ ΕΩΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 12 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2024 ΚΑΙ ΩΡΑ 23:59.

3η Ανάβαση Ψάθας ...

Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Αναβάσεων συνεχίζεται το διήμερο 27 και 28 Απριλίου με την 3η Ανάβαση Ψάθας η οποία συγκέντρωσε 54 συμμετοχές σε όλες τις κατηγορίες. Διοργανωτής του αγώνα είναι το Σωματείο “Ελληνική Λέσχη Αυτοκινήτου Δυτικής Αττικής” (ΕΛ.Λ.Α.Δ.Α.), με την αμέριστη συμπαράσταση του Δήμου Μάνδρας-Ειδυλλίας. Χορηγός του αγώνα είναι η Seajets. Ωραίες μονομαχίες και πλούσιο θέαμα αναμένεται να προσφέρουν οι οδηγοί που θα λάβουν μέρος στον αγώνα, καθώς όλοι θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό, θέλοντας να καρπωθούν πολύτιμους βαθμούς στη μάχη του πρωταθλήματος. Στην κατηγορία Formula Saloon , ο Μάριος Ηλιόπουλος θα οδηγήσει το γνωστό Ford Fiesta με στόχο κυρίως να ξεσηκώσει τα πλήθη που θα βρεθούν στη διαδρομή του αγώνα. Ο Νίκος Παπαδόπουλος θα προσπαθήσει να «κυνηγήσει» τον περσινό πρωταθλητή της κατηγορίας με το θηριώδες Ford Escort MKII. Το παρών με στόχο ένα καλό πλασάρισμα στην κατηγορία θα δώσει στην Ψάθα ο «Κανέλλος», οδηγώντας ένα Peugeot 106, ενώ ένα Skoda Fabia θα έχει στα

Σ.Ο.Α.Α. 2024 ...