16/2/15

10 χρόνια Alfisti.gr .....


Διεθνής συνάντηση ιδιοκτητών και φίλων αυτοκινήτων Alfa Romeo, για τα 10 χρόνια λειτουργίας του Alfisti.gr. 
Αυτοκινητοδρόμιο Σερρών 13, 14 και 15 Μαρτίου 2015.
Στο εορταστικό τριήμερο της διεθνούς συνάντησης στις Σέρρες θα πραγματοποιηθεί μια σειρά εκδηλώσεων με άξονα το καθιερωμένο πλέον ετήσιο "Track Day", δηλαδή χρονομετρημένες δοκιμές στην πίστα της πόλης.
Ανάμεσα στα αυτοκίνητα που συμμετέχουν, συγκαταλέγονται περισσότερα από 100 σύγχρονα και ιστορικά μοντέλα της ιταλικής φίρμας.
Παράλληλα, μέλη του Alfisti.gr θα έχουν την ευκαιρία να συν-οδηγήσουν με έμπειρους οδηγούς στο περιβάλλον της πίστας.
Σκοπός μας είναι να βοηθήσουμε το δυνατό περισσότερο τη γρήγορη προσαρμογή και ασφάλεια όσων έχουν μικρή ή μηδενική εμπειρία από την  πίστα των Σερρών ή από οδήγηση σε πίστα γενικότερα.
Ενδεικτικό είναι το γεγονός πως στην πίστα εκείνο το τριήμερο θα βρεθούν μοντέλα της Alfa Romeo όπως: Alfasud, Giulia Gt, 75 3.0 V6 και 1.8 Turbo, 147 GTA, 156 GTA, GT 3.2, GTV 3.2 και 2.0 V6 TB,159 TBi, MiTo QV k Giulietta QV.
Η είσοδος για τους θεατές θα είναι ελεύθερη.
To Σάββατο 14 Μαρτίου μετά τις 21:00 θα γίνει Party για τον εορτασμό των 10 ετών λειτουργίας του Alfisti.gr στο ξενοδοχείο Elpida Resort.

Είσοδος δωρεάν.

Με γνώμονα την εμπειρία της 8ης πλέον διοργάνωσης, σας προσκαλούμε να  δώσετε το "παρών" στον εορτασμό των 10 ετών Alfisti.gr με την καρδιά της Alfa Romeo να κτυπά στο Αυτοκινητοδρόμιο των Σερρών.

Οργανωτική Ομάδα του Alfisti.gr