Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Ρεκόρ συμμετοχών, στην αγαπημένη Aνάβαση όλων…!!!


Ένα Σαββατοκύριακο γεμάτο διασκέδαση, αγωνία, δράση, χαρά, αλλά και μεγάλες δόσεις αδρεναλίνης υπόσχονται η αφρόκρεμα των οδηγών του Πανελληνίου Πρωταθλήματος αγώνων αναβάσεων που για ακόμη μια χρονιά δίνει το παρών.
108 συμμετέχοντες δήλωσαν βροντερό παρών στην 34η Ανάβαση Πορταριάς, σπάζοντας ρεκόρ προσέλευσης από κάθε άλλη φορά. 
Σε αυτό βέβαια συνέβαλε και ο νέος ασφαλτοτάπητας σε τμήμα της διαδρομής μετά από αίτημα της Λ.Α.Βόλου σε Δήμο και Περιφέρεια με την άμεση ανταπόκριση όλων των υπηρεσιών και την εκτέλεση του έργου την προηγούμενη εβδομάδα. 
Ο πυρετός προετοιμασιών συνεχίζεται από τα μέλη της Λ.Α.Βόλου όπως κάθε χρόνο εν όψει του αγώνα, έτσι και φέτος οι διοργανωτές θα δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό για την ευχαρίστηση οδηγών και θεατών στην ενδιαφέρουσα Ανάβαση Πορταριάς που θα διεξαχθεί στις 27-28/9/2014.
Η Ανάβαση Πορταριάς έχει αποκτήσει τη φήμη ενός από τους πιο καλά οργανωμένους αγώνες Αναβάσεων στην Ελλάδα, και διεξάγεται σε μία από τις πιο ομορφότερες και φιλικότερες περιοχές της χώρας.
Η εκδήλωση αυτή έχει ευεργετική επίδραση στην ανάπτυξη του τουρισμού της περιοχής μας την δύσκολη εποχή που διανύουμε, διότι κατακλύζεται από χιλιάδες θεατές – φίλους του μηχανοκίνητου αθλητισμού και διαφημίζεται από όλα τα μέσα μαζικής ενημέρωσης που παρακολουθούν τους αγώνες αυτοκινήτου και όχι μόνο.
Παράλληλα στην μακρόχρονη ιστορία της έχει επιτελέσει σημαντικό τουριστικό ρόλο, καθώς έχει αποτελέσει την αφορμή για εκδρομή θεατών που θέλουν να παρακολουθήσουν τον αγώνα, αλλά και να γνωρίσουν το πανέμορφο Πήλιο και να γίνουν κοινωνοί της φιλοξενίας και της τουριστικής μοναδικότητας του τόπου μας.
Το Σάββατο 27 Σεπτεμβρίου το πρόγραμμα περιλαμβάνει τη διεξαγωγή του ελέγχου εξακρίβωσης των αυτοκινήτων στον προαύλιο χώρο του Ξενοδοχείου Xenia Palace στην Πορταριά από ώρα 08:00 έως 11:00 και εν συνεχεία στις 12:30 οι επίσημες δοκιμές του αγώνα οι οποίες θα γίνουν σε τρία σκέλη.
Την Κυριακή 28 Σεπτεμβρίου ο αγώνας ξεκινά στις 10:00 και για την ανάδειξη των νικητών σε Ομάδες και κλάσεις θα προσμετρήσει το άθροισμα των χρόνων και στα δύο σκέλη που θα πραγματοποιήσουν τα αυτοκίνητα. Ο δρόμος και τις δύο ημέρες θα κλείσει μία ώρα πριν την έναρξη των δοκιμών το Σάββατο και του αγώνα την Κυριακή.
Η διοργάνωση θα ολοκληρωθεί με την τελετή απονομής των επάθλων στους νικητές την Κυριακή 28/9 στις 15:00 που θα γίνει στο Ξενοδοχείο HOTEL PORTARIA & SPA στην Πορταριά.
Την Γραμματεία του αγώνα θα φιλοξενεί το παραπάνω Ξενοδοχείο.

Πληροφορίες: 
Λ.Α.ΒΟΛΟΥ Θησέως 27, Βόλος
τηλ & fax: 24210-55339 
email: lavolos@otenet.gr
www.lavolos.gr

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

13ο Ράλλυ Χανίων ...

Η ΑΛΑ Χανίων μετά από έγκριση της ΟΜΑΕ - ΕΠΑ διοργανώνει το 13ο Ράλλυ Χανίων που θα διεξαχθεί το Σάββατο 20, Super Ειδική στους Αγίους Αποστόλους, ώρα 17:00 και Κυριακή 21 Απριλίου 2024, δύο επαναλαμβανόμενες διαδρομές, η πρώτη στον Κονταρό στις Βρύσες Αποκορώνου, ώρα 10:00 και η δεύτερη στον Στύλο Μαλάξα. Οι παροχές της ΑΛΑ Χανίων προς τα πληρώματα εκτός Χανίων είναι μία διανυκτέρευση στο ξενοδοχείο Porto Kalamaki το Σάββατο 20 Απριλίου 2024. Χορηγοί του αγώνα είναι: Chania Cars & Trucks Κυριακίδης Κατασκευαστική Και συνδιοργανωτές: Περιφερειακή Ενότητα Χανίων Δήμος Χανίων Δήμος Αποκορώνου ΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΕΧΟΥΝ ΑΝΟΙΞΕΙ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΔΔΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΝ ΑΝΟΙΧΤΕΣ ΕΩΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 12 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2024 ΚΑΙ ΩΡΑ 23:59.

3η Ανάβαση Ψάθας ...

Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Αναβάσεων συνεχίζεται το διήμερο 27 και 28 Απριλίου με την 3η Ανάβαση Ψάθας η οποία συγκέντρωσε 54 συμμετοχές σε όλες τις κατηγορίες. Διοργανωτής του αγώνα είναι το Σωματείο “Ελληνική Λέσχη Αυτοκινήτου Δυτικής Αττικής” (ΕΛ.Λ.Α.Δ.Α.), με την αμέριστη συμπαράσταση του Δήμου Μάνδρας-Ειδυλλίας. Χορηγός του αγώνα είναι η Seajets. Ωραίες μονομαχίες και πλούσιο θέαμα αναμένεται να προσφέρουν οι οδηγοί που θα λάβουν μέρος στον αγώνα, καθώς όλοι θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό, θέλοντας να καρπωθούν πολύτιμους βαθμούς στη μάχη του πρωταθλήματος. Στην κατηγορία Formula Saloon , ο Μάριος Ηλιόπουλος θα οδηγήσει το γνωστό Ford Fiesta με στόχο κυρίως να ξεσηκώσει τα πλήθη που θα βρεθούν στη διαδρομή του αγώνα. Ο Νίκος Παπαδόπουλος θα προσπαθήσει να «κυνηγήσει» τον περσινό πρωταθλητή της κατηγορίας με το θηριώδες Ford Escort MKII. Το παρών με στόχο ένα καλό πλασάρισμα στην κατηγορία θα δώσει στην Ψάθα ο «Κανέλλος», οδηγώντας ένα Peugeot 106, ενώ ένα Skoda Fabia θα έχει στα

Σ.Ο.Α.Α. 2024 ...