Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Στην Ευρώπη ΞΑΝΑ ...


Έπειτα από 7 χρόνια το Ιστορικό Ράλλυ Ακρόπολις επιστρέφει στα Ευρωπαϊκά σαλόνια. Το ενδιαφέρον των πληρωμάτων, από την Ελλάδα και το εξωτερικό, για συμμετοχή στον ιστορικό μας αγώνα που θα πραγματοποιηθεί από τις 3 έως τις 5 Νοεμβρίου, είναι ήδη τεράστιο. Ο αγώνας είναι ο ένατος γύρος του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ράλλυ Ιστορικών αυτοκινήτων, διεξάγεται για 17η χρονιά και αποτελεί πόλο έλξης για όλους τους φίλους του σπορ που παρακολουθούν το θεσμό παγκοσμίως. Η Οργανωτική επιτροπή του αγώνα βρίσκεται σε εγρήγορση. Οι άνθρωποι που εργάζονται ακατάπαυστα από την στιγμή που έπεσε η αυλαία του περσινού Ιστορικού Ράλλυ Ακρόπολις, φιλοδοξούν για τη διοργάνωση ενός ακόμα καλύτερου αγώνα από αυτόν του 2022. Υπενθυμίζεται πως η περσινή άρτια διοργάνωση αποτέλεσε ''φάκελο'' διαπιστευτηρίων στην Παγκόσμια Ομοσπονδία ώστε πλέον ο αγώνας να βρίσκεται στο Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα Ράλλυ Ιστορικών Αυτοκινήτων 2023.

Τόσο για τον αγώνα Sporting όσο και για τον αγώνα Regularity, η διαδρομή και τα ωράρια είναι έτοιμα και σύντομα θα ανακοινωθούν για τον καλύτερο προγραμματισμό των αγωνιζόμενων. Το προσεχές χρονικό διάστημα θα ανακοινωθούν περισσότερες λεπτομέρειες και για τους δύο αγώνες. Μείνετε συντονισμένοι!

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Με 97 η 22η Ανάβαση Κύμης ...

Η πόλη της Κύμης κινείται σε αγωνιστικούς ρυθμούς καθώς στις 25 και 26 Μαΐου θα φιλοξενήσει τον τρίτο γύρο του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Αναβάσεων και Ιστορικών Αυτοκινήτων, καθώς και το δεύτερο γύρο του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Crosscar. Η Ανάβαση Κύμης “Γιάννης Ηλιόπουλος” ως είθισται διοργανώνεται από το Αθλητικό Σωματείο Start Line, υπό την αιγίδα του Δήμου Κύμης-Αλιβερίου και διεξάγεται στην φημισμένη διαδρομή των 52 στροφών με αφετηρία το λιμάνι της Κύμης και τερματισμό λίγο πριν την ομώνυμη πόλη. Περνώντας στο αγωνιστικό κομμάτι, που είναι και το πιο σημαντικό, οι φετινές συμμετοχές έφτασαν τις 97 (!) και διακρίνονται για την ποιότητά τους σε όλες τις Ομάδες και Κλάσεις. Με αυτόν τον τρόπο οι πρωταγωνιστές του θεσμού για ακόμη μία χρονιά έδειξαν με τον καλύτερο τρόπο πως αγαπούν την Ανάβαση Κύμης. Στην Ομάδα Ν , συναντάμε 23 συμμετοχές. Στην Κλάση Ν2, οι 12 αγωνιζόμενοι θα δώσουν τη δική τους μάχη για την επικράτηση, με τους Βίκτωρα και Πανάγγελο Ρέκκα, Κίμωνα Θέο, “ΑΣΤΡΙΟ” κα

BAJA GREECE 2024 - 11ο Rally Greece Offroad ...

Τέσσερις μέρες γεμάτες δράση, σκόνη και αδρεναλίνη στα βουνά της Δυτικής Μακεδονίας Με τη συμμετοχή 20 κορυφαίων αθλητών και ομάδων του μηχανοκίνητου αθλητισμού Offroad από ολόκληρο τον κόσμο, ξεκινά την Τετάρτη 22 Μαΐου στο Άργος Ορεστικό Καστοριάς ο δεύτερος αγώνας του Παγκοσμίου Κυπέλλου BAJA, το μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός της Δυτικής Μακεδονίας και η δεύτερη μεγαλύτερη εκδήλωση μηχανοκίνητου αθλητισμού στην Ελλάδα μετά το Ράλλυ Ακρόπολις. Το πρόγραμμα του BAJA GREECE 2024 - 11ο Rally Greece Offroad φέτος περιλαμβάνει τέσσερις μέρες γεμάτες δράση, με τους αγωνιζόμενους να καλούνται να καλύψουν 820+ χιλιόμετρα εκ των οποίων τα 560 είναι ειδικές διαδρομές σε υψόμετρο έως και 1.950 μέτρα, διασχίζοντας ιδιαίτερα απαιτητικές διαδρομές με σημεία που θυμίζουν WRC. Μάλιστα, ο αγώνας περιλαμβάνει και μια ειδική διαδρομή 165 χλμ., η όποια θα είναι και η μεγαλύτερη που έγινε ποτέ στην Ελλάδα. Παράλληλα, κατά τη διάρκεια της διοργάνωσης θα διεξαχθεί και ο Εθνικός Αγώνας με διεθνείς συμμετοχές.

11ο Rally Sprint Αιγίου - Συμμετοχές ...